Posts by Akeyoshi

podbijam ten temat żeby nie tworzyć nowego bo w sumie dotyczy tego samego, otóż skolonizowałem nową planetę i odpaliłem na niej Kaeleshow po czym zauważyłem że na wszystkich innych planetach (wcześniejsze kolonie) gdzie była ta forma życia wybrana to teraz zaczyna brakować jedzenia i populacja od razu umiera.

Oczywiście jak kliknę podgląd planety to ponownie jedzenie magicznie się pojawia na max żeby zaraz znów ubywać razem z populacja i tak ciągle. Nie wiem czy to wizualny bug czy nie ale to dziwne że inne populacje maja nagły problem z jedzeniem bo gdzieś jest nowa kolonia tej samej rasy..

Jeszcze nie widziałem takiego błędu, u mnie jedynie przy odświeżaniu strony \ zmiany planety to na chwile licznik populacji zmienia kolor z czerwonego na biały jeżeli jest max limit, a tak to wszystko było ok oczywiście o ile jest żarcie na full bo inaczej to ta umierają

Podpinam sie pod ten temat zeby nie tworzyc nowego, a chodzi mi o to czy ktos jeszcze gra na uni Isonoe bo wrocilem po paru latach przerwy znow cos pograc i dzis patrze a tu praktycznie w kazdym ukladzie jest przynajmniej jeden gracz zablokowany a bywaja takie gdzie jest po 4 planety wszystkie z banem. To jakis nowy wysyp botow czy to uni jest jakies testowe czy o co chodzi?