Posts by xedrox

Polski support nie może nic zrobić w tej kwesti. Wszystkie problemy z zakupem antymaterii wyjaśniane są poprzez specjalny support https://billing.gameforge.com/.

Pisałem do billing support i otrzymałem odpowiedź, iż mam wyłączyć VPN. Przypomnę nie używam VPN, więc odpowiedziałem ponownie, że nie używam VPN i wysłałem screenshota z początkiem numeru IP, która mówi o lokalizacji Polskiej. Otrzymałem odpowiedź: Please note there will be no other answer given.

Brak słów... Prosić i dawać to za dużo...

Witam.

Od samego początku gry na nowym uni (Kerberos) nie mam możliwości zakupu antymaterii za PLN mimo tego, iż cały czas znajduję się w Polsce, mogę kupić jedynie za euro. Nie używam VPN ani innych aplikacji zmieniających numer IP, lokalizację położenia, itp. Skontaktowałem się z suportem w Niemczech (bo nasz Polski nie odpowiada) podsyłając im zdjęcie początku IP aby pokazać, iż moja lokalizacja to Polska. Po kontakcie odbijam się od ściany, każą wyłączyć VPN/proxy bo grozi to banem permanentnym. Wina leży po stronie Gameforge - nie po mojej. na discordzie sporo osób o tym błędzie pisze ale nikt go chce rozwiązać. Oficjalny support pisze każdemu aby wyłączył vpn. Czy nasz rodzimy Polski support może coś zrobić w tej sprawie? Czekam na odpowiedź.

Pozdro

No nic, dodam coś od siebie. Tak się kończy siedzenie przy kompie do 3.00 a budzik ustawiony na 6:30. Aż mi się sufit zatrząsł o tej 7 rano jak huknęło. Pogratulowałem w grze - pogratuluję i tu. GRATKI ubicia mojej niewidzialnej floty :) Odbiorę dok i włączam urlop do końca S&D. Może w maju wrócę. Potrzebuję odpocząć. Pozdro dla całej ekipy SoT i nowej S_L jak i wszystkich wytrwałych ziomków z exLedy, którzy się nie dają!