Posts by Chomik
-
-
Tak, chomik "szczekaczka" egzekutor.
Btw: Szczekaczka. Potocznie, pogardliwe określenie megafonu ulicznego wykorzystywanego przez niemieckie władze okupacyjne.
Uśmiechamy się z Prince Polo w ręku bo się pogubiłem?
-
Przepraszam, do usunięcia.
-
Graty wodzu !!! Zloty pancernik dał radę. Stawiaj ta flote i kasuj tą partyzantkę.
on jedynie moze glowe sobie skasowac tu nieudacznik
'Skasowac tu nieudacznik"
Plk jeść, plk pić.
Szkoda tych 2 recyklerow

Obrońcy Szo, na tak starym uni jak Piotr to pewnie 2 sek odbudowy

-
Normalnie człowiek by pogratulowal dobrego trafienia, ale tutaj nachodzi refleksja czytając wiecznie obrażającego Pana L. Skoro tak brzydzi bfs, push,multikonto, a wg opisu starcia domyślam, że tak było to jak mogliście polecieć na bfs skoro brzydzi? Z Zielonym jak Zbanowany za multi+ push?
Rozumiem, że te skany nocne to robienie tylko aktywki żeby ktoś nie zezlomowal np mojej floty jak ja zostawię na noc? ( Wiadomo Bfs brzydzi) Jak tak to dzięki wielkie za aktywki

Panu Mysq życzę szybkiego SZO. Fajnie, że wróciłeś z urlopu i dalej sobie klikasz

[ciach]
Życzę wszystkim spokojnej nocy( Wiadomo tylko szmal może skanować) I bezpiecznej drogi na groby bliskich
Moderator Qnick:
Prowokacja ciachnięta. -
Komu pogratulować tego ST "oszuści" ?

Rzadko staram się udzielać na forum, ale napisze poradnik na podstawie privów, które dostają ludzie od pewnego Pana, a wiec:
-Mniej dwa razy więcej punktów od innych i śmiej się z innych, że trafić nie potrafią.
- Ucieknij pod parasol top 1 bo przecież mogłeś go zezlomowac pewnie 300 razy kilkanaście mniejszą flotą.
- Stwórz sojusz i nagle wszyscy z niego mają kilkanaście kk przychodów pkt z dnia na dzień. Pewnie czysty przypadek.
- Zarzuć komuś, że kupił ST, a gdy Darkness sprzedał swoją flotę to nagle wasz guru ze 100 tys pkt honoru wskoczył tej nocy na 1 mln. Oczywiście kolejny przypadek.
- Kup flotę top 4 w kilka sekund (130 pozycji do góry) i nazwij to skillem. TAK, TAK, wiemy tylko wy tacy bogaci jesteście, reszta to plebs bez prądu w domu.
- Ktoś chce komuś zdjąć moona? Powyzywaj na PW, że to noobskie
- Ktoś Ci ucieknie? Również powyzywaj, a najlepiej jego rodziców od oszustów.
- Ktoś robi śmieciowie ST? Oburz się, ale jak kolega z Lyri zrobil ich setki to aż serduszko rośnie i on może.
- Ktoś inny poleci na BFS? Noob, pajac, brak skilla, ale Ty możesz

- Jak Cię Ktoś zeskanuje to napisz mu: "nie zaśmiecaj mi spamu". Skanować możesz tylko Ty.
-Ktoś skanuję Cię w nocy? Zarzuć mu, że jest oszustem i siedzi tam piec osób. Oczywiście tylko Ty możesz skanować po nocach.
A później zdziwienie, że połowę kont w top 20 było/jest do oddania po kilku dniach od startu uni, a samo uni "żyje" może dwa miesiące. Coraz nas mniej w tej grze, forum wręcz zdechlo, a Ty tylko wyzywasz bo chcesz by uni zylo i fajnie sie gralo
. Sam klikam raz na rok chwilę for fun i już mi się odechciewa 
-
Display MoreDisplay More
Wraca człowiek po dlugiej przerwie od ogame, a tu antygracze są propsowani na forum

Fajne czasy, ciekawe obyczaje nastały. Pozdrówki dla wszystkich wychowanaych w duchu zdrowej i równej rywalizacji
01
Mowisz o czasdch gdzie topka miala 20multi kont?
czy o czasach gdzie topka skupowała i sprzedawała surowce?
Czy o czasach gdzie był rynek i topka tak nim manipulowała?
Ta gra nigdy nie była nie jest i nie będzie zdrowa rywalizacja .
Po któreś tam z kolei,nie zaglądajcie nikomu do portfela,każdy robi że swoimi pieniędzmi co chce,skoro im to sprawia przyjemność niech sobie kupują antymaterie.
Pozdrawiam i gratuluje ST.
Nie, mówię o czasach gdy był wyścig do pierwszego MT, o czasach gdy na pierwsze ST 1%-owe czekało się jak na gwiazdkę w wigilę, o czasach gdy się robiło wyliczanki, odbierało ludziom FSy, robiło podstawki, lustra, wyliczało PZ-ty, o czasach gdy każdy startował na równych zasadach,a miejsce w topce gwarantował tylko skill i setki nieprzespanych nocek, lub dobra taktyka. Można się spierać, ale to co teraz oferuje OGame to przyklask w stronę dzisiejszych czasów - wszystko łatwo, bez wysiłku, bez myślenia, bez większej refleksji. Kiedyś topowi gracze to byli swietni analitycy, tęgie głowy - dziś to obfite portfele

01
Piękne chłopa zaorałeś
Świeże uni a tu już st 4 k % kupione za hajsy I się jeszcze jara 
Obrońcy tutorialu ogame pt. Co to jest FS?

-
Jakby w tej wojnie nie brał udział Balboa to byłoby ciekawie, a tak to całe uni parskło śmiechem

Mimo to powodzenia Dominion

-
A ja pomijając te wasze uszczypliwości to chciałbym tak po ludzku szczerze pogratulować bo agresor bardzo aktywny w skanach i w koncu coś porządniejszego trafił.
Panu obrońcy raczej Szo chyba nie życzyć więc powodzenia w realu

-
Procent jak i zysk już konkretny

Tobie przetopu, a Panu Saphirioon Szo

-
Gratki Panowie
Widze, ze dexik sie przydal Panie Hammer, a Falek mialem na mysli solo, ale tez ujdzie 
Nastepnych co przebija acs o 0.001 % stawiam hawajska z podwojnym ananasem

-
Następne st musi byc powyzej 10 k %

Szkoda, ze wataha padła to chociaz Ty polataj

Do nastepnego

-
A i ja pochwale bo Acs to zawsze zgranie, zaufanie wobec siebie
Gratki Panowie, a zysk ladny wiec bedzie na kolejne zabawki.Obroncy Szo zeby te uni nie padlo miesiacu
ze -
Gratki sojuszniku

300 baniek zysku więc inwestuj w pancki bo coś malutko ich

Do następnego

-
Jak napisal kolega wyzej ilosc pancernikow robi wrazenie

Fajnie, ze ktos nowy pojawil sie w dziale st i kosi pieknie

-
Witamy Pana Mario na uni
Gratki pierwszego steka a obronczy szo! -
Jeśli to prawda, że nasz top one dostał bana za shareowanie konta to tym bardziej gratki ubicia

Mam też cichą nadzieję, że stworzycie jakąś przeciwwagę bo cała topka uciekła do jednego sojuszu pod parasol ochronny i uni straciło sens na dzień dobry, a przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak ... uni. Tylko czy wygracie z pieniędzmi?
Ja tam kibicuję

-
Sthor napisał w sojuszu, że kończy grę. Podał nam gdzie ląduje flota i o której
Zastanawialiśmy się kto go pierwszy zdejmie.I tutaj szacunek dla sojuszu Old School bo nikt z nas nie był zainteresowany pushem co w tych czasach jest rzadkością

Gratki bycia pierwszym, a Tobie Sthor następnym razem wrzucenia urlopu jak kończysz

-
Czy tylko ja zaglądałem co jakiś czas by zobaczyć czy "Uciekam" napisze coś od siebie ?

Chłopie, jak naczelny detektyw IV RP Antoni zacznie szukać do komisji to wal CV. Robota pewna.
Co do starcia to byłem ciekaw ile Andy wytrzyma z którym grałem w sojuszu. Wiem, że uciekł spod topora kilka razy, ale w końcu padł.
Szo raczej nie będzie to życzę przetopu

-
Skoro Jarosław dziś zapowiedział 800plus ze swojej kieszeni to niech GF będzie solidarne i też da dexik z pza.