Posts by Chomik

Normalnie człowiek by pogratulowal dobrego trafienia, ale tutaj nachodzi refleksja czytając wiecznie obrażającego Pana L. Skoro tak brzydzi bfs, push,multikonto, a wg opisu starcia domyślam, że tak było to jak mogliście polecieć na bfs skoro brzydzi? Z Zielonym jak Zbanowany za multi+ push?

Rozumiem, że te skany nocne to robienie tylko aktywki żeby ktoś nie zezlomowal np mojej floty jak ja zostawię na noc? ( Wiadomo Bfs brzydzi) Jak tak to dzięki wielkie za aktywki :thumbup:

Panu Mysq życzę szybkiego SZO. Fajnie, że wróciłeś z urlopu i dalej sobie klikasz :)

[ciach]

Życzę wszystkim spokojnej nocy( Wiadomo tylko szmal może skanować) I bezpiecznej drogi na groby bliskich :)

Moderator Qnick:
    Prowokacja ciachnięta.

Komu pogratulować tego ST "oszuści" ?:trollface:

Rzadko staram się udzielać na forum, ale napisze poradnik na podstawie privów, które dostają ludzie od pewnego Pana, a wiec:

-Mniej dwa razy więcej punktów od innych i śmiej się z innych, że trafić nie potrafią.

- Ucieknij pod parasol top 1 bo przecież mogłeś go zezlomowac pewnie 300 razy kilkanaście mniejszą flotą.

- Stwórz sojusz i nagle wszyscy z niego mają kilkanaście kk przychodów pkt z dnia na dzień. Pewnie czysty przypadek.

- Zarzuć komuś, że kupił ST, a gdy Darkness sprzedał swoją flotę to nagle wasz guru ze 100 tys pkt honoru wskoczył tej nocy na 1 mln. Oczywiście kolejny przypadek.

- Kup flotę top 4 w kilka sekund (130 pozycji do góry) i nazwij to skillem. TAK, TAK, wiemy tylko wy tacy bogaci jesteście, reszta to plebs bez prądu w domu.

- Ktoś chce komuś zdjąć moona? Powyzywaj na PW, że to noobskie

- Ktoś Ci ucieknie? Również powyzywaj, a najlepiej jego rodziców od oszustów.

- Ktoś robi śmieciowie ST? Oburz się, ale jak kolega z Lyri zrobil ich setki to aż serduszko rośnie i on może.

- Ktoś inny poleci na BFS? Noob, pajac, brak skilla, ale Ty możesz :love:

- Jak Cię Ktoś zeskanuje to napisz mu: "nie zaśmiecaj mi spamu". Skanować możesz tylko Ty.

-Ktoś skanuję Cię w nocy? Zarzuć mu, że jest oszustem i siedzi tam piec osób. Oczywiście tylko Ty możesz skanować po nocach.

A później zdziwienie, że połowę kont w top 20 było/jest do oddania po kilku dniach od startu uni, a samo uni "żyje" może dwa miesiące. Coraz nas mniej w tej grze, forum wręcz zdechlo, a Ty tylko wyzywasz bo chcesz by uni zylo i fajnie sie gralo xD. Sam klikam raz na rok chwilę for fun i już mi się odechciewa ?(

Piękne chłopa zaorałeś :) Świeże uni a tu już st 4 k % kupione za hajsy I się jeszcze jara ;)

Obrońcy tutorialu ogame pt. Co to jest FS? :P

Jeśli to prawda, że nasz top one dostał bana za shareowanie konta to tym bardziej gratki ubicia :goodjob:

Mam też cichą nadzieję, że stworzycie jakąś przeciwwagę bo cała topka uciekła do jednego sojuszu pod parasol ochronny i uni straciło sens na dzień dobry, a przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak ... uni. Tylko czy wygracie z pieniędzmi?

Ja tam kibicuję :thumbup:

Sthor napisał w sojuszu, że kończy grę. Podał nam gdzie ląduje flota i o której :) Zastanawialiśmy się kto go pierwszy zdejmie.

I tutaj szacunek dla sojuszu Old School bo nikt z nas nie był zainteresowany pushem co w tych czasach jest rzadkością :brawo:

Gratki bycia pierwszym, a Tobie Sthor następnym razem wrzucenia urlopu jak kończysz :)

Czy tylko ja zaglądałem co jakiś czas by zobaczyć czy "Uciekam" napisze coś od siebie ? :trollface:

Chłopie, jak naczelny detektyw IV RP Antoni zacznie szukać do komisji to wal CV. Robota pewna.

Co do starcia to byłem ciekaw ile Andy wytrzyma z którym grałem w sojuszu. Wiem, że uciekł spod topora kilka razy, ale w końcu padł.

Szo raczej nie będzie to życzę przetopu :)

Nawet moja zona mnie tak nie potrafi zszokowac co ty Msciciel jak wymysla kolejne powody do klotni :D

Gratulacje panowie :) Procent jak i zysk pewnie dlugo nie beda pobite, chociaz moze sie myle i zobaczmy wiecej takich starc ?

Agresorom chwilowego odpoczynku jak i przetopu, a obroncy Szo i przede wszystkim zdrowka. Fajnie, ze sa tacy co jeszcze po gongu potrafia pogratulowac i dalej sobie pykac ;)

To tylko gra. Szkoda, ze tak wiele ludzi o tym zapomina.