Gratulacje wielkiego starcia z mega zyskiem.
Historia mojej niedyspozycji jest dosc smieszna: Okolo 2 w nocy wyszedlem zapalic, bo czekalem na tp. zeby gsy telepnac. ZA plotem uslyszalem, ze znowu dziki laza i pobieglem, bedac po kostki w sniegu, zeby je odstraszyc. Po powrocie wytarlem mokre stopy recznikiem i na chwile polozylem sie pod koldre, zeby ogrzac stopy. To w polaczeniu z pozno pora i kilkoma wypitymi browarami szybciutko mnie scielo;) A jeszcze kilka godzin wczesniej pijac z kumplem piwo wspolnie narzekalismy, ze zle sypiamy w nocy;)
Przepraszam sojusznikow za ta wtope. Niestety pomimo juz braku checi i zdenerwowania na mnozace sie bledy w grze, nie tak to mialo wygladac.
Jestem dumny z tego, co osiagnalem na tym uni i jak rozbudowalem to konto absolutnie od zera. Nigdy nikt mi konta nie zasiadal, nie stosowalem nielegalnego oprogramowania, nie pushowalem sie itp.Zawsze staralem sie takze o kulturalny ton wypowiedzi i nikogo nie obrazac. Czasami nie wychozilo, ale ogolnie mysle, ze zostawiam po sobie pozytywne wspomnienia.
Jestem tez dumny z tego ile st zrobilem na Perseus. Mysle, ze jakby to wszystko podliczyc, to calkiem mozliwe, ze zrobilem najwiecej starc tytanow na tym uni.
Trzeba sobie jasno powiedziec, ze ogame to regularny nalog, wiec chwile bedzie trzeba sie odzwyczaic. Na szczescie ogame zawsze byl dla mnie dodatkiem do zycia, a nie odwrotnie
Na perseus gralem w najlepszym sojuszu, z najlepszymi ludzmi jakich kiedykolwiek poznalem w tej grze. Zycze Wam wszystkim spelnienia planow i dalszych sukcesow. Jestescie mega ekipa i Wasza wiedza na temat tej gry jest kompletna i obszerna. Sporo sie od Was nauczylem, za co bardzo dziekuje.
Dziekuje takze tym co mi pisali slowa otuchy na priv, ze to uni bezemnie bedzie duzo ubozsze.
Pozdrawiam i ganiajcie sie dalej.