Boshe kartez ci sie wpisal koniec swiataale oczywiscie gratki ,sratki musza byc:) wiecklep wiecej panckow:) dzieki za pozdrowka dobrze ze nie zalapalam sie w grono psycholi z disco haha "lotoj" wiecej pozdro Q
Posts by Queen Borg
-
-
"Nowe uni ,stary dobry Fred"
Dnia 03-10-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Zakuty_leb [Pukpuk]
Pancernik 683
Ciężki myśliwiec 801
Krążownik 168
Okręt wojenny 184
Statek kolonizacyjny 1
Recykler 100
Sonda szpiegowska 2.140
Bombowiec 21
Pancernik 27
Pathfinder 713
Krążownik 1.798 ( -202 )
Okręt wojenny 753 ( -0 )
Sonda szpiegowska 0 ( -1 )
Pancernik 682 ( -1 )
Agresor stracił łącznie 5.944.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 59.962.000 jednostek.
At these space coordinates now float 26.735.200 metal, 20.078.400 crystal and 5.911.200 deuterium.
Agresor przejął łącznie 3.540.355 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 22.710.700
Kryształ: 20.634.361
Deuter: 6.976.094
agresor zyskał łącznie 50.321.155 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -29.394.500
Kryształ: -25.653.961
Deuter: -8.453.894
obrońca stracił łącznie 63.502.355 jednostek.
-
Ale czasem sa sytuacje ..sama mialam taka jakis czas temu ze fs wracal mi wlasnie w trakcie konserwacji.. nie mialam mozliwosci zalogowania sie ..kolejne wszyscy doskonale wiedza jak jest z tym logowaniem ..czesc osob juz zalogowana a kolejna czesc usilnie stara sie to ogarnac..i wyscig szczurow ze skanowaniem;p dlatego uwazam ze powinny byc blokady atakow na czas jakichkolwiek przerw ktore dotycza konserwacji technicznych ,zeby potem nie bylo sytuacji ktora zaistniala ostatnio .. ale jak tez wiemy nasz kochany team... ma delikatnie piszac wyrabane na to co gracze czasem sugeruja ..wiec mozemy sobie tylko o tym podyskutowac;p pozdro Q
czyli sama prosic sie o zloma w takiej sytuacji bo nie uwierze ze nagle w te godziny konserwacji wracal fs ktory byl ponad 24h
Teoretycznie tak ...no ale jakos przez te iles tam lat ten zlom mi sie jednak nie przytrafil:) nie robie dlugich fs ..u mnie 8:50flo leci no chyba ze zawrotke zrobie to x2.. wtedy po prostu tak wyszlo ze wrocil.. nie myslalam o konserwacji i tyle..i nie pitol ze ty zanim zrobisz fsa sprawdzasz fora itd.. bo kto w to uwierzy ..Q
-
przepraszam a jesli bedziesz mial informacje ze nie bedzie pradu intetnetu itp to dajesz albo urlop albo fs na ten czas czyli skoro wiadome ze bywaja problemy, to proste zabepiczeczyc fsem a nie zostawic flote i liczyc pewnie ze ty zalogujesz i kogos sam rozalisz.. A potem placz bo jednak to nie ty a tobie
Ale czasem sa sytuacje ..sama mialam taka jakis czas temu ze fs wracal mi wlasnie w trakcie konserwacji.. nie mialam mozliwosci zalogowania sie ..kolejne wszyscy doskonale wiedza jak jest z tym logowaniem ..czesc osob juz zalogowana a kolejna czesc usilnie stara sie to ogarnac..i wyscig szczurow ze skanowaniem;p dlatego uwazam ze powinny byc blokady atakow na czas jakichkolwiek przerw ktore dotycza konserwacji technicznych ,zeby potem nie bylo sytuacji ktora zaistniala ostatnio .. ale jak tez wiemy nasz kochany team... ma delikatnie piszac wyrabane na to co gracze czasem sugeruja ..wiec mozemy sobie tylko o tym podyskutowac;p pozdro Q
-
Jak stalo to szkoda nie leciec :)dofarm tez piekny.. zawsze latales wiec milo widziec ze nadal ci to sprawia frajde:) pozdro Q
-
Dawno mnie nie było, jakieś wakacje były czy coś.
Chyba czy cos:P faktycznie chwile Ciebie nie bylo mam nadzieje ze odpoczoles:) fajnie tych rozpurek juz masz...graty wlotu:) znow jest co przetapiac pozdro Q
-
No coz szkoda Semi fajna babka:) ale serio fs na pzta .. kosztowny blad.. Semi udanego urlopu i gratki dla Czesia:)
-
No ci powiem ze robia robote te twoje gski:P graty Plazmus lotoj wiecej:)Q
-
Widze ze i ty sie rozlatales ,dobrze ! przetapiaj i rosnij w sile:) pozdrawiam:)
-
Ale juz masz tych panckow ... tobie graty a obroncy odbudowy albo film albo fs:) pozdro chlopaki
-
Czasem i taki nieuchwytny popelni blad graty wlotu a obroncy szo..Q
-
Fajny wlot i jaki dofarmik miodzio.. graty:)Q
-
Ale sie rozlatales az milo popatrzec:) oby tak dalej ! przetapiaj , fajnego urlopu pozdro Q
-
No troche walnelo... fart czy nie .. grubo bylo i graty za to :)kawal floty w piach poszlo
-
W sumie po co ci odkrywca jak lubisz latac:p tak mi sie skojarzylo...no zysk jest ,zyczonka sa az 124 przyda sie:) i ''lotoj'' pozdro Q
-
No pieknie tyle gs i jeszcze fajny dofarm..Q
-
No to teraz czekamy na 22:) fajny wlot ,zysk plus zyczonka miodzio.. Q
-
Jak na 5 minut to calkiem spoko akcja...i do tego 186 zyczonek:) i w koncu Balbina masz tego skilla czy nie:P? bo widze ze zdania sa podzielone haha pozdr Q
-
A raz tylko bylo ze "lotoj" i lotosz ;p graty Q
-
Podziwiam twoj zapal bez kitu:P gratki raz jeszcze i tu ..Q