Posts by ukati

Tak wsadziłem 500, ale wykupiłem na 90 dni wszystkie expy, komandorów, i dodatkowe sloty. Przyśpieszyłem turbo recki, owszem. Kupiłem parę dopalaczy typu kraken, detroid, bo w dniu jak się uni zaczynało był w promocji...

Natomiast nie kupowałem paczek ani metalu ani innych, flota stawiana ze starć. Polczcie punkty zniszczone. Tyle ile zniszczyłem, tyle mam floty.Plus z 13 exp ciągle napływa.

Nie róbcie ze mnie paczkomata. Poprawiłem komfort gry, nie paczki.

Przepraszam Śledź, że Ciebie uraziłem w jakiś sposób.

Tak chciałem sprzedać konto za 500 zł, ale już nie chcę, bo widzę nadzieję, że będę w starciu na 100k%.

a ja ci przytoczę pewne słowa "

poszła byś zemną za milion?

- tak

a za 10 zl ?

- za kogo ty mnie masz

to już ustaliśmy teraz negocjujemy.

czyli uważasz ze wykupienie wszystkich bonusów i pewnie handlarza nie daje ci przewagi nad graczami ?

ta gra i tak niema sensu bo została zniszczona właśnie przez takie osoby jak ty jeden kupi więcej drugi kupi mniej ten precedens był już dawno temu ten przeklika obrone ten przeklika turbo recki nadrobi pare kk na innych podpierdalając złom

zadaj sam sobie to pytanie skoro masz się za lotnika (czy uj wie jakiego tam top7 starych czasow) bo by sprawdzić czy jest dobrym graczem czy nie test jest prosty - czy powstało by to starcie gdybyś tych 500 zl nie włożył

na forum powinny być 2 of topy free and pay win

jak dla mnie może i stoisz w szeregu przed paczkomatami a poniżej czapkiniewidki (goscia ktory padl pare razy i gra dalej) do dobrych graczy to ci jeszcze daleko i tak napawano nie znajdziesz uznania chyba ze ludzi miękkich portfeli ...

jedyne co można oddać to ze na terrethu ale prawda jest taka ze nawet nasz sojusz gra pol śmiechem pol serio ...