Idź do GO skoro za zakup anty grozi ban 
Stać Pana to sobie kupuje.
Jak mam moonowko pushowke goń do GO, masz 24 h bym dostał bana.
A że chętnie oddam konto za czas poświęcony grze, to już moja sprawa.
Czekam na bana, niech sprawdzają wszystko.
Módl się bym dostał bana, bo uwierz, jak trzeba wsadze 10tys. zł w anty a nie dam Ci tu pograć.
Jak wspominałem stać Pana.
Za wkładanie wełny na poddasza dużo płacą i mogę robić i na twardo i na miękko antymaterią.
Jak za to grozi ban, zapraszam.
Display More
Ja nie chce bys dostal banana zle mnie rozumiesz
Ale masz mniej niz zero honoru skoro owijasz kota ogonem i sam sie nie przyznasz ze mowie prawde mimo ze dobrze wiesz ze prosiles abym poszukal kupca na twoje konto a ta welne to z butow wyciagnij najpierw a pozniej wsadzaj w te podasza
Nie strasz nie strasz bo ... pozatym nie tylko mi o tym pisales wiec prawda sama sie obroni
Hajsem mnie straszy hahahaa mnie ? watpie bys zarabial w miesiac tyle co ja mam legalnego dochodu w tydzien
Pograc to sobie mozesz dac synowi na telefonie a nie mi bo ja od wielu lat robie to na co mam ochote
Modlic sie nie musze ufam sobie nie bogu
Kup wiecej anty paczkomacie
Gram sobie spokojnie Eko bez anty i dla znajomych
Ale irytuja mnie takie osoby jak ty
Nie chodzi o hajs i bla bla
Poprostu mentalnie jestes slaby i powinienes sie wstydzic spogladajac w lustro skoro wypierasz sie wlasnych slow
Zero godnosci
I tam nie strasz ze cos zrobisz i ze po satkach latac bedziesz bo nawet jesli to mi zmienia sie cyfry na ktore klade sledzia a tobie wizerunek sie nie poprawi
I tak przy okazji mega beke w calym soju z ciebie mielismy caly czas
Czasami to nawet wspolnie zastanawialismy sie co ci odpisac
Ubawiles mnie wiec swoja role spelniles
Klekac nie musisz oszczedze ci tego wstydu znaj moja laske
EDIT: to co ty wypisujesz w swoich ST jest haniebne
sam dobrze wiesz ze tylko w pierwszy dzien wsadziles 500 PLN
nie wspomne o kolejnych dniach ...
gdy nasze floty zaczely rosnac to wielce zaczoles polowac i dupa blada nadal nikogo z nas nie spakowales a skanisz dzien i noc
pozniej juz na urlop chciales isc ale udalo mi sie cie przekonac bys gral nadal
wkrotce nasze floty beda wieksze niz twoja i masz wybor albo idz na urlop albo kolejne hajsy pakuj
oczywiscie jest mozliwosc ze to ty spakujesz nas w recki i bedziesz sie szczycil jaki to mega mocny jestes
problem w tym ze my mamy ikre i robimy to bez anty
a ty co masz ?
welne na podaszu hahahaha
dobra juz koncze
zachce mi sie to ujawnie wiecej
pletwa