No tak było, było takie powiedzenie "Do trzech razy sztuka"
Posts by Click Here
-
-
to nie upubliczniam nagrania
to zamknij ten temat jak to pokazówka tylko w zamkniętej sali dla dwojga. I bilet poszedł....
życie. póki co jak widać jest weryfikowane wszystko. Góra pozwoli udostępnić nagranie, to je udostępnię
-
jako że jestem aktualnie w stałym kontakcie z Rudą, to nie upubliczniam nagrania
-
Też jestem ciekawy tego okna ataku rakietowego. Jak długo te rakiety leciały przez galę?
analogicznie tyle co w tej samej gali, czyli jak atakujesz normalnie np z 1:80:4 cel 1:120:4 i leci 15 minut, to tyle samo czasu leci z 2:80,3:80,4:80... 9:80 na 1:120:4
-
Zróbmy tak, jeżeli mi Ruda nie odpowie na wiadomość PW w tym temacie do 18:30, to wrzucę linka z filmikiem jak to wygląda
-
Tak jak najbardziej. Jeżeli będzie trzeba to wezmę i nagram wszystko jak to dokładnie wygląda
-
Hejo, dziś sobie rakietowałem gościa i jakimś cudem, do tej pory nie wiem jakim, z okienka ataków rakietowych udało mi się puścić nalot z kompletnie innej galaktyki i doleciało to o dziwo. Z okienka galaktyki nie da się tego zrobić z tego co widzę, dopiero z okienka ataku rakietowego, a w drugiej karcie przeglądarki przeskakujemy między planetami.
Uniwersum Ferdinand
Wersja gry 8.7.4-pl5
-
no i legancko tego, dziś na mnie leciał, ale zawrócił więc podkładka nie udała się
-
Sam się zbroiłem na niego, brakowałoby mi recków do pozbierania
Gratki
-
No pech, za bardzo skupiłem się na dodatkowym zleceniu i mimo posiadania ogame na drugim monitorze, to nie kuknąłem co się wyprawia.
Jeszcze raz gratki za złapanie mnie i mojej nieuwagi na 40 minut