Posts by HuGo
-
-
NINI mam nadzieję że dzisiaj dostaniesz bana za ten push
-
Owner wiesz co to jest spadak
rece opadają xd , top 1 chciał kupić to dostał zasłużoną karę, a teraz Balboa będzie je pushowal bo mu je oddał:)
-
Balboa dostał konto od top 1 i je właśnie złomuje podnosząc flote to jest prawdziwy kiep
-
Mini i tak skończysz na banie
, jak większość z tej śmiesznej topki.
-
Pusz jak nic
-
Graty kolejnego Puszu
-
Tak Czester na Bana z kupowanie Anty
, piękny płacz randomów.
-
Push jak nic .
-
Nie potrafię zrozumieć twojej hipokryzji sam ladujesz anty ( klikanie telepków i Pancków) I siedzisz 23h na dobę.
P.S po złomie dużo mniej piszesz ale i tak pewnie cie pojedzie Pushowka
Zawsze jakaś wymówkę znajdziesz najlepsza że kupił .
-
Rozczaruje was ale nie jego też zgłosiłem:) MiNiOni na innym Uni też dużo pisal aż Go Kolega spakowal
-
mi wystarczy Twoja aktywność, z tygodnia gry co tu więcej tłumaczy . Inni też potrafią zlomowac nie tylko Ty.
Twoja nocna akcja telepek przeklikany za anty a tyle płacze na innych masakra.
Pancki też kliknięte ale anty beee co za hipokryta.
-
Irytują mnie ludzie co tak wylewają żale na resztę graczy a sam grasz nie uczciwie i dzielisz konto chyba że spać nie musisz
-
pozbieram jeszcze parę dni twoje logi i wyślę Ticketa , więc się ciesz póki możesz. Sprawdzę jeszcze IP żeby GO nie miał wątpliwości.
-
wesolo nie jest
-
Ja nie Czester sprawdzam właśnie twoje logi długie masz przerwy z kim grasz ?? Na 24h 1h przerwy hahha
-
Jesteś Boski
tylko Ty nie latasz na Pushowki.
-
Ale marudzenie co za sieroty tu graja , GO muszą mieć dobry obaw.
Ostatnio widzę że miernoty które nie potrafią upilnowac kont potrafią pisać tylko Tickety .
-
MINI Oni - nie każdy ma tyle czasu aby siedzieć 24h i nie gaśnie ciągle * , gracze którzy mają go mniej i rozwinęli konto za anty robiąc duże Eco i klikaja 3 razy dziennie Wchodzą by się pobawić, kupują więcej przez takich [ciach] jak ty , dla których ogame.pl to już całe życie.
P.S gratulacje udanej akcji .
[mod='Neferet']Usunęłam obrazę[/mod]
-
kto za gra wpisujcie się