nono to tylko wersja na forum cenzurowana ;p
Posts by Rentek
-
-
yy ale to sie odzywa ten ktory nic nie wie oO ja i aduch wiemy co i jak i synchro ladnie cwiczymy online

-
Tolerowane dodatki dla wersji 9.x.x
tutaj macie liste dodatkow na niej tego nie ma co wyzej podal linka to radze odrazu wywalic

co do grania eko to zaczynasz odkrywca kontem jest teraz event gdzie dostaje sie za darmo klase to wybierasz pozniej zbieracza sobie . Wyslasz ekspy i budujesz koplanie
wielkiej filozofii w tym nie ma -
ale chcesz wszystkie litek czy walkę kruszynka vs Zla Kobieta ?
-
oj nie ze darmowe a ze będzie organizowane
-
oj nie ma nie ma darmowych bez dc :o
-
no gz @m fox
-
-
gz Eli lecisz z nimi nie przestajesz samo sie uni nie zamknie

-
... LMy lecą na bunkier jako osłona dla trampków, ale tego możesz nie wiedzieć... i czasem im się padnie... 😂😂😂
moze i leca dla oslony jak sie odpowiednio umie dac flote a ty tego nie potrafisz naucz sie jak sie dzieli flote
i do zobaczenia w reckach psg za 3/2/1/0 ? oj znowu goraczka pewnie -
Hello, przyszłam się przywitać 👋widzę , że tu dalej ta sama ekipa:)
ej ja nowy

-
-
naj litek co stawiasz ?
-
?? dopiero wtorek
-
Także najpierw wpindol Argentynie 😅
dobrze że za marzenia nie karzą ?

-
-
Display More
Dawniej, przed wprowadzeniem klas graczy (Odkrywca, Generał, Zbieracz) było tak, że układ się wyczerpywał.
Po wprowadzeniu klas, gracze szybko zauważyli, że te komunikaty, które dostajemy o obecności innych ekspedycji nie mają przełożenia w efektach.
Tak jak wspomniałeś raz jesteś pierwszym, raz o mało nie wpadłeś na kogoś innego, by sekundy później znów być pierwszym.
Można więc spokojnie latać w ten sam układ. Informacja o tym, kiedy i czy w ogóle odświeża się dany układ nie jest oficjalnie znana, przez co nie można stwierdzić, czy jest to celowy zabieg ze strony GF, czy też od lat nienaprawiony błąd w grze.
czy ten brak wplywu na wyniki przy wysylaniu floty z jednego ukladu to tak organoleptycznie potwierdzone? Przyznam, że się zdziwiłem jak to przeczytałem i postanowilem sprawdzić. Próba testu co prawda malutka bo test trwał 3 dni, a jeszcze event teraz wpadł przez co wynik też może być troche oszukany, ale:
- zawsze wysylalem ekspedycje z różnych planet zeby uniknac "wyczerpania" układu, z okolo 2k ekspedycji srednio 60% wracało z flotą lub surowcami
- przez ostatnie 3 dni kiedy słałem wszystko w jeden układ (lekko ponad 300 ekspedycji sie zebrało), średnio flota lub surowce pojawiły się w 45% przypadków
- przy lataniu w jeden układ zwiększył się % negatywnych zdarzeń jak piraci/kosmici/opoznienie
zgadzam się, że komunikat o tym czy układ jest wyczerpany nie działa poprawnie, ale wyniki z szybkiego testu sugerują mi, że jakiś efekt jednak może istnieć. Czy to jedynie przekłamanie statystyczne wynikające ze zbyt małej próby/eventu?
wszystko od farta zalezy potrafie meic wyslac wszysko w 1 uklad ponad 500kk na plus i 0 negatnych dzienie a potrafie meic same
wiec od farta -
Zla Kobieta prawie jak w kieleckim! Ty masz niedaleko, dostałaś rykoszetem.
U mnie zawsze jakoś tak bardziej pizdzi 😂
e u mnie tak samo jest :x
-
dobranoc dobranoc
-