Zla Kobieta Rentek by chciał Cię w kisielu zobaczyć
Jak z Tobą to moge sie skusić 😅
no na dc juz organizujemy powoli te FMA na razie jest Twoja z Kruszynka Alis chce spawacza szukamy jeszcze 2 walki :o
Zla Kobieta Rentek by chciał Cię w kisielu zobaczyć
Jak z Tobą to moge sie skusić 😅
no na dc juz organizujemy powoli te FMA na razie jest Twoja z Kruszynka Alis chce spawacza szukamy jeszcze 2 walki :o
zyje jeszcze zyje ale co to za zycie
no to pozamiatane
Groźby na forum? ojoj
no ratuj mnie
no i z żalem ale musze Zla Kobieta
Nieeee ..Teraz to focham 😤
lepiej późno niż wcale tak?:D (nie martw sie czekalem od godziny juz specjalnie
no i z żalem ale musze Zla Kobieta
Zaczynałem na uni 1, na starym, dobrym blue jeszcze. Wielu z Was miało wtedy mleko pod nosem.
stare dobre ogame bez anty co sie kupowało tylko komandora temat raczej powinien byc zamkniety skoro gora dała jasna odpowiedź
a gdzie niedziela?
az ludzie zaniemówili mna te 4katy wiec upne sam
pewnie nic nie dalo BO odrazu ogame nie zatwierdziło, że go juz nie ma. Sam jak gralem na Iso gdy to zrobiłem nie moglme zawracac wywalilem badanie po rlogu serwera juz tego bledu nie miałem ani razu.
no dobra, a dlaczego mam rozny czas dolotu w zaleznosci od tego z ktorej planety wysyłam eksp? wtedy mozna by wnioskowac ze dany bonus predkosci jest tylko z tej planety na ktorej jest ta technologia
pamietaj ze dolot z 1 a 15 na 16 to roznica
ledwo po slubie a juz 4katy
ale spi sie z kims a odpoczywa no mozna z kims mozna samemu pewna jestes ze chcesz spac ?:D
działa niezależnie na jakiej jest zrobione a wysyłana ekspa ale pamietaj, że masz ekspy losowe ile daja.
celtic
wielkie oczy
dzien dobry w nocy tak pora na upka
KAT a przypadkiem nie pisales w innym temacie ze to bany za bugowaniu surowców, że jeszcze twoji znajomi dostali je?
up co by ktos nie zaspal