Display MoreA ja mimo wszystko się z tym nie zgadzam bo wiem że w ostatnim momencie zawróciłem (był znaczek do zawracania i kliknąłem w niego). I nie miałem komunikatu że flota toczy walkę.
Przecież gdybym nie zawrócił to jakieś rw wcześniej czy później by serwer wypluł; czy normalne po jakimś czasie czy zerowe jeśli byłby błąd. A nie wygenerowało żadnego RW; a flota mi wróciła normalnie.
Więc gratulacje siły przebicia w teamie.
Dla mnie to znak że dość już tego wszystkiego.
Ja recki posłałem 4 albo więcej minut po dolocie ale oczywiście nie wzięto tego nawet pod uwagę no bo jak w/g teamu miało być starcie to miało być normalne więc Wasze recki dograne 2 sekundy po zebrałyby; gdyby serwer maił natychmiastowe Rw a to sobie między bajki można włożyć
Ciekawe jak by było gdybym nie zawrócił i serwer by mielił co najmniej kilka minut i Wasze recki by oczywiście przestrzeliły a moje by zebrały (posłałem 20 mln).
Co byłoby wtedy? Doprosili byście aby mi zabrano surkę bo Wam się należało? Zapewne tak widząc jak ta gra jest dziurawa ale kto ma plecy widocznie doprosi się ręcznej korekty.
Wiec reasumując graty za pomysł i dobre kontakty z teamem.
Dla mnie tym razem to naprawdę koniec
Oddam wszystko czyli całe lobby główne konto plus 2 sezonowe w pełni ugrane co było do ugrania.
Powodzenia wszystkim znajomym i wrogom również.
ale ze Ty po kupnie konta masz jeszcze cos do pisania o tym czy ktos ma w team lepiej? Toz dawno powinno te konto byc na permke za sprzedanie nawet poprzedni wlasciel sie z tym nie kryl. Jak widac tylko paczki i konto potrafisz kupic jak nigdy grac nie potrafiles tak dalej nie potrafisz. Gratuluje obronca akcji oby wiecje sie rozbijal placzek
Upominam za offtopic.