Jaki jest sens i czy w ogóle podejmować jakiekolwiek kroki z tym, że wczoraj od godziny coś około 18:30 nie mogłem zalogować się na żaden server ogame, nie działała mi strona z grą ani strona forum, ani aplikacja na telefon, ani różne przeglądarki. Oczywiście dostałem złom. Myślałem, że server padły, a okazało się, że połowa ludzi normalnie grało... Mogę coś z tym zrobić?
Posts by majorsiwy
-
-
zróbcie krucjatę na wojciechu tera
-
-
No fajnie. Skanujesz, latasz, zbierasz i przetapiasz, znaleziona flota, flota stoi to się leci po % o to w tej grze chodzi, ale większość Twoich RW to po prostu cywilne statki. Top 10 to praktycznie same S-C, więc nikt do was nie podskoczy. Myślę, że dwa sojusze na jednego gracza z S-C by nie wystarczyło. Oczywiście to też oto chodzi w tej grze, aby sojusz, cały sojusz władał galaktyka. Czy przy dzisiejszym stanie ogame to ma jakiś sens? Istnieje coś takiego jak wojny sojuszów? Podstawki pod agresora? Sporo ludzi ucieka na urlopy, bo po prostu się boi grać dalej i nie widzą sensu kiedy na top 150 leci milion pancerniaków.
Pozdrawiam uni 1, uni 28 i te ogame... ogame sprzed 15 lat...
Obrońcy szo. -
ładne latajki, przetapiaj na lepszy zysk, pozdro SzO