Posts by mashyna

[mniam] jakbyś jakąś flotę strzelił, a Ty mojej floty na oczy nie widziałeś jeszcze. Zwykły farming puściłeś i jako ST wstawiasz,... cieniasie

i jakbys był wporzo wobec mnie, to byś napisał ile razy lotkę w układzie starałeś się ustawić. Na szczęście są jeszcze na tym uni gracze, którzy to widzą

Ty do nich nie należysz... chocbyś nie wiem jak bardzo się starał, zawsze będziesz wojciechem od żenujących akcji. idż na lekcje do UPADŁEGO... kolego marny

Moderator kasai:
    Posty połączone. Używamy opcji 'edytuj'. Upominam także za obrazę.

Co do progów w ST, to szczerze umówmy się, że to kpiny są. Ale to sprawa moderatora. Z drugiej strony wstawianie ST z miazgi, którą zrobiło 200k pancy z 50k dt czy 500k ss, bo RW próg przegroczył, to jest po prostu żałosne. I proszę nie piszcie już więcej o bólu dupy, bo to nie o dupę chodzi, a o dobrze rozumianą kulturę gry. Czy nie lepiej poczekać aż kolega wzrośnie, więcej obrazów dostuka? Fsa nie umie robić? Przecież jakby każdy miał poziom gracza z topu, to żadnego celu byście nie ustrzelili i zostałoby wam tłuc eko.

Po prostu uważam - i proszę w tym miejscu jeszcze raz, by nie pisać o bólu dupy, waleniu gruchy czy używać innych inwektyw - że przenoszenie nawyków z Counter Strike'a i innych strzelanek do Ogame, nie jest dobre (tj. atakowanie wszystkiego co się da). Może skończyć się śmiercią uni, a z tego co widzę, już nie ma za dużo fajnych celów. Dlatego latacie na małe floty - rozumiem. Latajcie, nikt nie broni. Złom - normalna rzecz, taka gra. Tylko w dłuższej perpspektywnie, czy to ma sens? Chcecie być Panami uni, na którym sami będziecie grali? Zrozumcie, że od lepszych wymaga się więcej i chyba mniej więcej o to chodzi w kilku ostatnich wątkach. Dotyczy to nie tylko gry, ataków, ale też kultury wypowiedzi i szacunku do innych graczy, którzy po prostu grają słabiej, mniej umieją, nie wydają anty itd. Niektórym naprawdę tego brak. Stąd kwasy.

Ty mi tu z bólem dupy nie wyjeżdżaj, bo mam tą grę gdzieś... Wy tak serio z tymi analnymi dolegliwościami macie? Chodzi o to, że to jest dział Starcia Tytanów, a Ty latasz po prostu na byle śmieci i z tych śmieci jak tylko procent przeskoczy to wklejasz. Wiem, wiem. To taka gra. Niemniej to żadne steki są, a forumowy spam. Życzę Ci kiedyś prawdziwego stejka, choćby remisu. Pzdr.