Cóż czuję się wywołany do odpowiedzi. Jak pisałem z autorem posta w PW gratulował mi tego jak pozbierałem złom i mówił że sam by tak zrobił ;). Serio myślisz że dałbym radę przeklikać taki bunkier? Tam poszło kilka miliardów surowca
A teraz szybka odpowiedź na zarzuty.
Obrońca złamił fsa, - Tu szczera prawda
zalogował 3min przed dolotem i zamiast zawrócić stację to kupił sobie obronę widoczną w starciu w ekspresowym tempie - Zalogowałem 10 min po wlocie obrona tam już była ale co tam
przeklikał 100k reca. - Cóż to było 15 min po wlocie, bo musiałem jeszcze kupić anty na przeklikanie
postawił 200k wr na moonie przy 1lvl stoczni. - Oj tu fantazja poniosła bardzo, lvl stoczni był 2 wiem bo przeklikałem a WR było 33k bo miałem na planecie 70kk mety tylko. Dobrze że wstałem do kibla bo nie obroniłbym tego moona tym bo nie zawróciłeś, baa nawet jak na moonie postawiłem 8500 Kr z doku i 5k pancy to nie zawróciłeś tych GS
niestety smerfny kolor załączony - Urlop załączyłem bo nie miałem tej nocy czasu na obronę przed całym sojuszem zapraszam dziś
z tekstem że przeklika sobie flotę jak będzie chciał wrócić więcej wartą niż moja, Kobry i Utrapieńca razem wzięte. - Fakt napisałem to lecz wcześniej a po daniu urlopu napisałem że nie oddam wam floty na talerzu Może jeszcze tą flotę przeklikam tylko czy warto?
To kwestia tego co gameforge zrobiła z grą i pozwala na takie patologiczne zachowania... - płaczesz o przeklikanie 30k Wr a jak twój kumpel kobra przeklikuje teleporter u mnie w układzie to już jest luz? Tu już nie jest to patologiczne zachowanie na które gameforge pozwala?
Dla zainteresowanych mogę udostępnić screeny z rozmowy z autorem posta bo miał trochę inny ton na PW, podsumowując gość zlamił wlot nie zrobił synchronizacji recy dlatego udało mu się zebrać tak mało surowca. Dodatkowo nie zeskanował planety tylko leciał na flotę z fali gratki. Powiedzcie mi bo może się mylę kto mając możliwość nie przeklikałby tych recy?
A teraz już personalnie AnonimowyA miałem cię za gracza honorowego po tym wlocie, pisaliśmy i był luz a tu tak mnie oczerniasz na forum? Nie ładnie...