Graty
Szkoda że nie dodałeś że 30s po powrocie swojej floty uciekłeś na urlop - tak że nawet nie zdążyłem fali czyszczącej podpiąć.
Dobra partyzantka!
Graty
Szkoda że nie dodałeś że 30s po powrocie swojej floty uciekłeś na urlop - tak że nawet nie zdążyłem fali czyszczącej podpiąć.
Dobra partyzantka!
Szkoda że miałem najdalej i się nie załapałem - ale Graty All
Odzew piękny - każdy był w ciągu minuty,dwóch
Display MoreDisplay MoreAkcja bardzo długo planowana i przygotowywana.
piszemy tutaj o " ile wydać kasy na paczki, żeby spakować gracza ,który wydał sporo kasy na paczki ,żeby zezłomować mu flotę którą kupił za wydane pieniądze na paczki, która stoi sobie na moonie bez opieki tylko dlatego , że była tak potężna bo przecież kupiona za bejmy na paczki z myślą , że nikt więcej nie wyda pieniędzy na paczki bo ja (obrońca) wydałem tak dużo $$$ na paczki , że raczej nikt tyle nie ma mamony na paczki
"
CZYSTA FINEZJA W WYKONANIU DŁUGOOOOOOO PLANOWANEJ I PRZYGOTOWANEJ AKCJI ! ...... BRAWOOOO !!
Osobiscie uważam , że chłopaki z sojuszu LEN niczym innym nie zaskoczą, nie zadziwią jak wydaniem pieniędzy na paczki ... Teraz w sumie już tego nie muszą robić bo wszystkich solo spakują ale z tym trochę ciężko bo ciężko będzie znaleźć flotę stojącą i proszącą się o złom .
Mimo wszystko i tak was lubie chłopaczki , nic do was nie mam .. takie czasy w tą grę . Wydawanie "sosu" na cyferki i jest jak jest
5 lat temu takie starcia nigdy by nie miały miejsca ..... aahhhhh ta gra tak bardzo zjebanaaaaaaa : (
Teraz trochę do samego starcia : POTĘŻNE JEBNIĘCIE , POTĘŻNY % , POTĘŻNY ZYSK ... tyle cyferek , że oczopląsu dostałem .
Gratulować nie pogratuluję ale mogę wam życzyć przyjemnego przetopu bo jest co przetapiać
Dareczek ... No niespodziankę dostałeś ! Powinieneś jednak wiedzieć , że to jest możliwe skoro można w paru kliknięciach nabyć mnóstwo cyferek . Odbudowa nie powinna być trudna z tym portfelem i rozbudowanym kontem co masz
Ode mnie na koniec dla was ( AGD,BENIO,DARK) .... WSNR I HWNI!
Nic dodać nic ująć, takie mamy teraz topowe starcia na OG
Obrońcy kilof i sporo paczek !
Co by nie powiedzieć skill się wylewa z tego stracia przepotężny
Agresorów wiedza o grze ogranicza się do podstawowych czynności, ale tylko % robią wrażenie.
Mimo iż Dareczka osobiście nie lubię to chociaż było śmiesznie jak próbował udowodnić że potrafi coś więcej niż wejść w zakładkę zakupu anty to jest mi go szkoda że to nie My
sandacz nie dyskutuj z planktonem, szkoda nerwów i zdrowia
Graty!
Soczysty kawałek tortu wleciał Filet
Brawo Baton
Dareczek fajny jest, tłusty ale nie za groźny
Display MoreKochany @bocieek swoje teksty to sobie możesz schować do kieszeni , nie dorastasz mi do pięt , a aprobaty i oklasków od Ciebie i waszej Piątki nie oczekuje .
Zżera was zazdrość od środka że kogoś stać na zakup paczki ??? Żal mi was że nadal jesteście na garnuszku rodziców , pewnie są z Was dumni że mają tak wykształcone dzieci , które potrafią tylko liczyć na ogame i nic więcej w życiu nie osiągneły.
no nic niebawem zaczniemy zabawę , poczekajcie tylko przejdę na wakacyjną emeryturę .
W grze mnie przerosłeś, zgadzam się w 100% z Tobą Powiedz mi co osiągnąłeś? Jakie finezyjne starcie zrobiłeś? Ten sławny pzt ostatnio który obrońca skwitował że afczył 6h?
Nikogo zazdrość nie zżera, uwierz albo nie ale ja osobiście wolę wydawać na używki i weekendowe odpały niż tasować się do wirtualnych cyferek kupionych
Nie jestem na nikogo garnaszku - złe info, i z tego co mi wiadomo spółka idzie całkiem dobrze
Obiecujesz zabawę ale nie wychodzi - jesteś tylko większym i bardziej tłustym kryształem - czekam z niecierpliwością aż się pofatygujesz i przylecisz albo cokolwiek zrobisz Atencjuszu
Display MoreMiałem się nie wypowiadać na ten temat , ale krew mnie zalewa czytając wasze oszczerstwa w moim kierunku.
Nigdy nie kryłem się z tym że paczki u mnie są lubiane , ale oszczerstwa w postaci Pushu to cios poniżej pasa, Nigdy nie robiłem i nigdy tego nie tolerowałem , mając konto warte ponad 50k PLN nie będę ryzykował pushem na koncie gdzie jest warte mniej niż moje 3 paczki , ja zawsze wychodziłem z takiego założenia że jak kraść To Miliony, A NIE TAKIE OCHŁAPY !!!!!!!!!!!
OD SAMEGO POCZĄTKU MACIE CIĄGŁE, ALE NIGDY NIE PAMIĘTAM ŻEBYŚCIE COŚ NAPISALI POZYTYWNEGO POD MOIM ST.
Sami gracie beż zasad i nie fer bo , kontem które jest wasze czyli Big Show wysyłacie po 15 ataków GSAMI z prędkością na 10% jak ja mam to odbierać i interpretować?
Nie macie zasad I honoru a udowodniacie to Tym że wjeżdżacie zawsze na mnie całym sojuszem, macie coś do mnie zapraszam na rozmowę w realu.
Dareczku mój drogi ogejmowy przyjacielu - konto z cmentarza zezłomowałeś bo jesteś ATENCJUSZEM i szukasz poklasku - napiszę to grzecznie żeby nie odpoczywać bo powinno być Atencyjna K...
Jak Mamy Ciebie traktować poważnie jak po zezłomowaniu Twoich dwóch ziomków przeklikałeś się dwukrotnie tak z szybką flotą że składasz samymi PNC naszą wybraną piątkę, nie mówiąc już o tym że masz takie napędy że szybciej do nas lecisz niż my w układzie.
Korzystasz z tego i dobrze i pewnie kiedyś się uda Tobie - my się śmiejemy bo nic nie możemy zrobić.
Nie latasz nigdzie oprócz swoich ustawek, ba Ty nawet nie masz dexu oprócz miejsca gdzie masz flotę - na każdy lot otwierasz paczkę i zamieniasz metę - nawet pofarmić Ciebie nie idzie.
Widzisz żeby ktoś złe słowo powiedział o waszym 4 zawodniku Jeżolu? Ja np. z Jezolem mam pełno zaszłości od Forka po Q i wiele innych. Raz opozycja raz z pozycji siły, raczej się nie lubimy ale jest szacunek za grę.
Ty nie masz szacunku, nie miałeś i nie będziesz miał. I cieszę się że co miesiąc w Turcji podbudowujesz sobie EGO kupując i dublując flotę
To starcie jest tak samo dobre jak poprzednie gdzie policzyłeś PZ - każdy niby wie ale łącznie z poszkodowanym nikt nie widział
Nie umiesz nic, nie ogarniasz podstaw ale jest dolar
Poproś Jezol żeby nauczył albo wpuść go na konto na tydzień to zobaczysz jak to się robi prawilnie.
Franek przez robienie swoje myślimy o dublowaniu floty co promocję ?
Przecież ten nieogar lata tylko na swoje konta albo na nas 1us z marnym skutkiem
ewentualnie czasem w nocy jak śpimy na saty i nocną produkcję.
On nawet nie ma deksu na moonach bo trzeba go pilnować przecież, jak leci to przeklikuje paczki.
Zajebistych macie z Majsem ziomów
Po co leciałeś??
wczoraj cały dzień paczki szły a tu wychodzi że potrafisz lecieć gdzieś dalej niż 1us
Display MoreDisplay MoreWpiszę się i ja. Od połowy grudnia zmagam się z różnymi powikłaniami po modnej chińskiej chorobie. Był już grany szpital dwa razy, wiele wizyt o różnych lekarzy itp itd. Dziś mnie niestety złożyła choroba którą już trochę leczę - cukrzyca. Zapadłem w śpiączkę cukrzycową = nie jestem jeszcze tego pewien, ale najprawdopodobniej tak bo zdarzyło mi się to drugi raz w życiu. Ale nie o prywacie tu czas pisać. Gratuluję MNS choć wolałbym aby ktoś inny to wykorzystał. Gry nie kończę - ale już raczej nie flotowo :(. Zdrowie ważniejsze.
Coś jeszcze jutro na spokojnie tutaj dopisze.A to ciekawe, bo jakis czas temu jak na Lacercie dostales ode mnie zloma to pisales mi to samo o spiaczce cukrzycowej. Niemniej jednak zdrowie najwazniejsze.
Gratulacje Panowie, ladnie sie tu bawicie, ladne floty macie do zdjecia, u nas na 1kk% to chyba by ACS musieli do 10 osob zwiekszyc.
Szkoda, ze Pancho flote paczkuje, ale i z takiej to trzeba umiec korzystac.
Oby tak dalej. Starcie tak ladne, ze az krzykacze sa smutni hehe
U Was, czyli gdzie jest taka sielanka ?
Sielanka czyli co masz na myśli?
Zapraszam na Lacerte
Mini żebyś taki ura bura był na Ferdku
wczoraj przestrzelone kilka sekund , dziś wyklinane co do sekundy .
monitor opluty ze smiechu
brawo
A on bierze lekcje u Ciebie? czy nie stać na to?
Może wprowadzą mu taką opcję to sobie kupi w sumie
Dareczek rozwija skrzydła - czekamy dalej
Dareczka zasiadacz zrobił się odważny bo ostatnio zmieniony styl i nawet 20kk pnc się ruszyło. Szkoda że 1us ale zawsze to postęp jest
Nie wiem Kapsik jak Ty się podniesiesz po takim solidnym gongu na nocną produkcję, SZO
Brawo Adaś
Oraj paczkomaty i tą bandę noskilla
Odpalaj już kasacje bo masz pograne
Ale że Dareczek gdzieś wyleci??
Jak mu Jeżol nie kliknie i nie policzy to niestety dramat jest
Dareczek był w Turcji i przeklikał sobie szybkiej - mamy nadzieję że nią wyleci , aczkolwiek jest to tak prawdopodobne jak to że wszyscy szóstkę w totka trafimy.
Także tego, pograne mamy
Cosiek
Nie odbieraj gościowi, pochwal odwagę i jaja i nie ważne że po alko w trybie nieśmiertelności był. Do siebie go bierzcie
hahaha widzisz adas jak role sie obrocily ty na u fsy
robisz sie 2 pawelos zejdzie z u polata po bunkrach i ma zaciesz lol
a pisalem ci kilka lat w stecz ze ci zycze tego (twoje slowa moje nie doczekanie) i masz babo placek grasz u fsy i to jak lama latasz po produkcji![]()
czekam na twoja wtope bo w koncu misi bycnie ma czego gratulowac
Lata mijają a Wy macie dalej zadrę za Forka,Q i Spice gdzie robiliście za metal.
Wszystko zmieniły paczki - tylko dlatego możesz mieć zaciesz, inaczej byś nie był aktywny
Graty Węgorz!!!!
Pod stół do Badiego
Graty Adaś, bij tam tych pastuchów
Laojun nawet jak nie zebrał to dostaliście potężny pstryczek w nos. Wy nie macie takich cohonnes żeby tak latać
Display MoreJest mi Bardzo smutno w ten dzień , ponieważ poległ Mój przyjaciel , mam nadzieje że się nie podda i wróci do gry............LEON głowa do góry przegrywać trzeba umieć , nie zawsze trzeba być na szycie , ważne jakim się jest i co się daje w zamian drugiemu
Na Ciebie zawsze można było liczyć i mowa tutaj nie tylko o grze ale w życiu codziennym , PRZYJACIELU NIE PODDAWAJ SIĘ, MIMO PRZECIWNOŚCI LOSU JESTEŚ WYGRANY.
Atakującym Życzę naprawdę niesamowitego wyczucia czasu I Gratulację ,bo % mega wykręcony , Pamiętajmy to tylko gra i bądźmy dla Siebie życzliwi i mili , bo niektórzy najpierw napiszą a dopiero pomyślą .........
JESZCZE RAZ GRATULACJE ZGRANEJ EKIPY JAKA JESTEŚCIE
Morcin Jestek [HWNI] & kaps [HWNI] & InPost [HWNI] & WycHyLyLyByMy [HWNI] & BooYaYsiE [HWNI]
PRZETAPIAJCIE I NIE UCIEKAJCIE BO ZARAZ ZABAWA SIĘ SKOŃCZY KIEDY POJAWIĄ SIĘ URLOPY
A TAK BĘDZIEMY SIĘ CIESZYĆ SWOJĄ OBECNOŚCIĄ
pozdrowienia dla Sojuszu Five który ostatnimi czasy dostaje po uszach
Dareczek za anty nie zezłomujesz przepraszamy że nie spytaliśmy się o zgodę
Graty Pany, macie wciry bo miało to być jutro , a tak to dzisiaj tylko mogłem pić dalej
P.S. Dareczek to było odwlekane od paru dni - egzekucja akuratnie dzisiaj. I przestań kociokwiki wypisywać na boardzie tylko zrób coś w grze bo cały tydzień bez urlopu jedyne co zrobiliście to wlot w pełzacze i nocną produkcję