To co? Cały sojusz powiedzmy te 15 -20 osób pompuje 80-90% surki w jedno super konto ? Ile lat trzeba poświęcić i pieniędzy potrzeba aby zbudować swoje konto + to drugie na takim poziomie aby bawić się takimi sumami ?
20 typa w przedziale 25-55 lat czczą stwożone przez siebie superbustwo zwanym niszczycielem uniwersów ?
Trochę mi to sekciarstwem zalatuje
Więcej pytań niż odpowiedzi
Posts by Owned
-
-
Szambo wywaliło i wali na całym serwerze , ludzie wyłączcie wtyczki to zacznie działać
Beka z płakusiających wtyczkarzy -
Ładowność Sond szpiegowskich na NIE
Zwiększenie prędkości trampków na NIE -
Jak na Rose przyjda floty po 4 KKK wzwyż to w tedy można podyskutować
-
Szo zlomek gratki dla Fishera
Podobno w H S wiedzą gdzię kupić tanio kebsa , niektórzy tylko czekaja na promkę na anty
Mi to się czasami chce śmiać z tego wszystkiego bo pushować albo kupować tanio anty to trzeba umieć a nie dawać się łapać co miesiąc albo dwa ...
Jak dzieci we mgle -
No i pięknie siadło , wyspany po wczorajszej nocy ?
A pokonanemu -
Głowa gratki ,Szo Dziadzia będzie dobrze ale po co ja to mówię jak ty z tych co po Tobie takie akcje spływają jak woda po kaczce
i tak ma być
Ku Chwale Legionu !
-
Osama
Następnym razem będzie blef blefa blefem pogania a kto blefem wojuje ten blefem wyblefi blefowy blew .
Ku chwale Legionu !
-
Na pohybel ... NIE
-
BRAWO Boski !!!
ładnie go ustrzeliłeś takie akcje to mnie się podobajo
Głowa -
Ja proponuje danie wszystkim graczom możliwość zmiany uniwersum bez cmentarza tym co się nie podoba to do widzenia Ci którzy wpadli w pułapkę potężnych flot dać możliwość ucieczki aby miesiące czy lata gry nie poszły na marne .
Rosalind została wydymana już dwa razy , te fuzje były niesprawiedliwe a my zostaliśmy rzuceni na pożarcie rekinom a ktoś inny przytulił tantiemy .
WSTYD ! -
1234
musisz koniecznie odbudować transy
Boskijest % ? JEST ! jest zysk? JEST ! tyle w temacie
"Legion nie śpi... Legion nie umarł... Legion leci..." -
Total
Olszyn ładnie utylizujesz , lecisz na grubo jak Suchodolski z reklamówką do lasu"Legion nie śpi... Legion nie umarł... Legion leci..."
-
Eko Koks
Witamy na Rosalind
My rdzenni gracze Rosy zostaliśmy wydymani już drugi raz tak że ten tego będzie fuzja mówili , będzie fajnie mówili ...
GF dawaj moje 100 milionuF . -
Mandalorian
KorbaListonosz Edzio : ALE JAJA !