Posts by Numer 2

oj mysterious, co ty taki niedobry na tym narvi jesteś? rozhulałeś sie jak gówno w betoniarce... mam nadzieje, ze macie tam z tymi przydupaskami świadomość, że wrócicie tymi kontami kiedyś na quantum i znowu będziecie jak to napisał sen "pograne". ufsem z partyzanta jak cos z multikonta wyskanujecie xD

Troche historii, bo widzę, że ktoś pisał zgłoszenia, ale takie troche bezmyślne. Konta, które was jadą to konta, które, nie oszukujmy się, uciekły z quantum, bo tam miały ciężej niż wy teraz, tzn moony walone na siłe, ktore budowali po 10lat, zmuszanie do klikania obrony moonów, na których do stoczni wrzucone było 1kk pancy, lub na które wracała cała flota z podstawki u pl1 - policzcie sobie ile przeklikanie samych pancy na moonie kosztuje plus 500k plazm zanim kogokolwiek od portfeli zaczniecie wyzywać ;)

Apel do wszystkich graczy Narvi, nie kasujcie kont, po fuzji z quantum będziecie mieli dużą satysfakcję, obiecuję :)

Do zobaczenia na Quantum.

nie no, u68 trzeba oddać, że doskonale wykorzystują okazję i prędkośc x1 tzn, floty tam wracają baaardzo długo i można się w 12-15 osób zbić do obrony lub złomowania, szczególnie jak flotowe konta stoja na urlopach czekając na takie okazje. Na Quantum czasami masz kilka sekund na reakcję i albo jesteś 200kkk do przodu, albo dex w plecy :D ja gralem chyba na każdej prędkości floty oprócz x6, więc mam jakieś tam porównanie w akcjach i na x5 i x1 jest przepaść. Moim zdaniem u68 zostałoby zmiażdżone rzez Quantum, mimo, że więcej graczy z umiejętnościami jest na u68:)

Flociarze, ekowcy, wszyscy płaczą na forum, a nikt nie pomyślał np, że takie eventy powinny być "trudniejsze" i występować np cały czas. Tak samo jak piraci na expach, co by nie powiedzieć to ekonomy robiły lmy czy cm i bylo na co polować, do tego by słać expy trzeba mieć czas ;) po co Ci 100kk rozporek jak ekonom ma 500k dt... no chyba ze wszedzie widzisz zagrożenie bo masz nick DrZgon.

[Cytaty usuniete/kasai] numero iles tam, moze przejdzmy na turecka salute🙈😂😂😂

Gratki Adas, I recycle tych nielotow z turecka/brazyliska moneta…bo go Nic nie widzi….no chyba ze oni lata Ja wiz air

Pozdrowionka ze starego us….gralismy tam dawns dawns temu👀

ja bana nie złapałem, za to pl1 tak, więc coś tam chyba "go" widzi :D my latamy Emirates byku,

widzę, że graliście i każdy z was to taki sam analfabeta, czekam na multikonto na forum ;*

wpierdziel P_A dostaje, ale są też ciekawostki!

pewnie za niewinność :D

Screenshot_20230429_152824_Kiwi_Browser.jpg

raczej do skanowania, do latania, do lachy... Panda przyjrzyj się logowaniom na konta oddam whisky, pl1 i krakers, może coś ciekawego tam zobaczysz, czekam na multikonto II, przelew już wyszedł, potwierdzenie na mejlu :* robimy zlot, wpadajcie z kruszynka i Kasia321

NoName całkiem wporzo starcie, podoba mi się, spontaniczny push gasami na moona, na poziomie jak zawsze, gufficzek tam troszku złomku ciachnął, ale odeśle może do GO teraz, a może po banie :D

160kkk na plus drogą nie chodzi. Do gwiazdki przetopisz!

Nie pozdrawiam P_A, leszcze kasiaste, łatwiej 100tyś euro pożyczyć niż flote na podstawkę się doprosić, złomować ich, są jak hydra, zdejmiesz 100k gsa, wyrasta 300k, gówno nie gra z takimi :(

ja go po alkoholu nie poznaje, napalił sie na tego scrupla i lata po biednym... a może to taki nowoczesny sposób na darowiznę, kto wie... wydaje mi się, że jedno tylko jest dziwne w tych RW, brak zysku...

a widziałeś kiedykolwiek jakiegoś człowieka co po alkoholu robi zyski?? Bo ja po każdej wizycie na mieście rano mam w portfelu mniej :D

ja najlepsze biznesy w życiu zrobiłem po pijaku :D

Popraw to RW, po pierwsze w zbiórkę złomu, po drugie procent, bo jest większy, prawidłowy procent to: 10 462 845,47. :D zysku z tego st nie ma, ale przynajmniej utarłeś noska Scruple, man nadzieję, że to nie ostatnie st, w którym występujesz :D

kolejne SzO Adaś ;* 5,5kk statkow (liczę odzysk doku, bo ogólnie 6,4kk spadło) to jakieś 63 detroidow platyna czyli 1,7kk anty... 200zł... 4 lodziki... scruple płaci podobno po stówce więc może nawet dwa :D :*

Z tym najlepszy grać ever to był się mocno wstrzymał companiero:p UFS to jego wybór :)

najlepszy gracz ever jest niestety gdzieś indziej,

[mniam]

żeby offtopu nie było to cudowne złomowanie na top 1 naszego uniwersum, myślę, że szybko wymienisz reszte swoich moonów na takie nowe, mniejsze, bez tp

[mod='kasai']Zbędny offtopic usunięty ;)[/mod]

po prostu godnie go zastępuję w dziale ST, bo po fuzji jakiś zmęczony sie wydawał, urlopu potrzebował, podpisaliśmy mu bezpłatny, ale se [mniam] na krakersach dorabia co jakiś czas, trzeba mu skarbówkę , zus i pip nasłać. Postawię wszystkie pieniądze na to, że to nie tylko brak czasu :D może gdyby goti, scruple i lao dostali bana, zmienili uniwersum albo poszli na urlop to MOŻE by coś pograł... satelity, pełzacze, obrona sie mocno na uni zapuściła... chciałby, ale z drugiej strony to bez sensu :D póki zgon miał konto i zawzięcie pompował je kasą to jeszcze jakaś nadzieja była, a teraz? ups... a jaki paradoks co? gość płaczący, że floty kupowane za pieniążki niszczą mu życie i karierę ogejmową polegał na gościu, który chciał kupić flotę za piniążki, niestety numer prszyszedł i cały misterny plan [mniam]XD dziwię się, że niby inteligentny i tak ubóstwiany przez swoich wyznawców adaś nie wpadł na to by przeskoczyć na uni Ymir albo inne dziadowe z x6 wraz ze swoją ekypom i pushófkami, strata to dla quantuma byłaby znacząca, ze 100 kont by uciekło :D

image.png

[mod='kasai']Pseudowulgaryzmy usunięte.[/mod]

Witamy,

SzO obrońcy, bo niektórzy kulturalni powinni się od niego uczyć kultury i zachowania w momencie okazania się gorszym w rywalizacji. Nad grą musi jeszcze popracować :P Chętnie kupimy deuter oczywiście najlepsze ceny!

PS: nie dzielcie tych flot, proszę! zguba jest i tak nieuchronna a tracicie tylko te 4 minuty z życia na "intjeligjentne fsy", które moglibyście poświęcić na igraszki ze swoją starą. Buziaki dla moich fanów z ekohimy i IRA. Laojun wszystko to on psuje!

Dnia 19-01-2023 23:15:45 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Laojun [P_A]

Gwiazda Śmierci 1

Agresor pI1 [lRA]

Pancernik 937.500

Reaper 111.111

Obrońca Marihuana [CHAOS_1]

Mały transporter 300.000

Duży transporter 100.021

Lekki myśliwiec 360.000

Recykler 150.000

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 45.000

Wyrzutnia rakiet 47.714

Lekkie działo laserowe 31.584

Ciężkie działo laserowe 729

Działo Gaussa 783

Działo jonowe 897

Wyrzutnia plazmy 1.434

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Laojun [P_A]

Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )

Agresor pI1 [lRA]

Pancernik 936.291 ( -1.209 )

Reaper 111.108 ( -3 )

Obrońca Marihuana [CHAOS_1]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 457.551.475 Kryształu i 462.952.306 Deuteru

0 Metalu, 114.387.869 Kryształu i 115.738.077 Deuteru

0 Metalu, 28.596.967 Kryształu i 28.934.519 Deuteru

0 Metalu, 7.149.242 Kryształu i 7.233.630 Deuteru

151.022.361 Metalu, 200.148.943 Kryształu i 200.150.701 Deuteru

Agresor stracił łącznie 103.245.000 jednostek.

Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 153.628.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 10.762.367.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 11.385.446.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.715.116.775 metalu i 2.264.141.775 kryształu.

Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 9.701.825 metalu i 12.450.375 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.773.866.090 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

2.715.116.775 Metalu i 2.264.141.775 Kryształu

905.038.925 Metalu i 754.713.925 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

3.620.155.700 Metalu i 3.018.855.700 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.716.482.061

Kryształ: 3.754.635.196

Deuter: 788.132.233

agresor zyskał łącznie 8.259.249.490 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.917.165.861

Kryształ: -5.339.458.996

Deuter: -1.902.687.233

obrońca stracił łącznie 13.159.312.090 jednostek.