Nie mogę się doczekać kiedy falek będzie w reckach,to chyba mnie utrzymuje w tej grze,hehe.
Posts by KADEWE
-
-
Tak było :).Akcja na wysokim poziomie. Wieczorem skan na jakim monie stoi flota, a rano niszczenie mona. Tylko po zniszczeniu mona moja flota jeszcze nie doleciała do PZ więc żadnego zniknięcia nie było.
A gdyby to był przypadek ,to który z graczy topowych ryzykował by niszczenie mona jeśli gracz ma dwa w układzie i jest wtedy 50:50 że nie zrobił stacjonuj. O takim ryzyku atakujący nie wspomniał w opisie akcji. Więc wiedział że robię FS na zbieraj...... ale skąd.
Nie nie, to nie jest tłumaczenie to było nie profesjonalne z mojej strony i tylko ja ponoszę odpowiedzialność. Mam tylko kilka nie wiadomych z którymi chciałem się podzielić na forum. Nie chcę nikogo obrazić ani sugerować nieuczciwość. To tylko gra, aczkolwiek nerwy były a co za tym idzie nie logiczne myślenie z mojej strony ponieważ miałem sporo czasu na rozwiązanie tej sytuacji, chociażby prośba o podstawkę mocniejszego gracza dla odstraszenia atakującego. Ale nerwy plus czas gdzie musiałem iść do pracy zrobił swoje. Ogólnie gratuluję ataku i porad po ;),pozdrawiam.