Nie jest wiele osób myli pojęcie.
Expiarze bardzo dużo zyskają topiac statki z exp więc nie wiem skąd myślenie że tylko flociarze zyskają 🤦♂️.
Przecież złomując statki i tak dostajesz nazad dex.
Nie jest wiele osób myli pojęcie.
Expiarze bardzo dużo zyskają topiac statki z exp więc nie wiem skąd myślenie że tylko flociarze zyskają 🤦♂️.
Przecież złomując statki i tak dostajesz nazad dex.
ustawienia - wyglad - pokazuj zawsze eventy
chyba Rajesh Googlem to tłumaczył...
Obniża koszty kopalń i elektrowni. Jak nie widzisz różnicy w kosztach to wyłącz dodatki. Chociażby takie Infinity wciąż pokazuje koszt budynku bez "rabatu" z CBM.
PS. Nie mam pojęcia jak jest z tymi trzema budynkami od Rocków. Chociaż wątpię bo od obniżenia ich kosztów jest osobny budynek.
Będzie na ten rodzaj surowców, który wypadł przy pierwszym razie. Ponowne znalezienie handlarza spowoduje podbicie przelicznika.
Jak najbardziej popieram wniosek imiennika, nawet x2 zrobi sporą różnice przy przerzucaniu surki.
Hejo
Czyli mam rozumieć że kalkulatorze przy Predkość wszechświata mam wybrać 20 grajac na uni 68 i Kalyke ?
x8 bo tyle jest eko
Najlepiej MT i pionier. DT latają za wolno i mniej kursów przez dzień zrobisz.
Co do pojemności, kwestia gustu. Ja wysyłam na 120mln ładowności (max na na moim uni), bo tak mi dodatek wysyła, a nie chce mi się wklepywać ręcznie. Moim zdaniem wysyłanie na 60-80kk byłoby najbardziej optymalne, strzały z wyższą ładownością są dość rzadko, a jak odliczysz mniejsze straty na czarnych dziurach i spalaniu, to pewnie wyjdzie na to samo.
Zresztą jest strona z obecną tabelą kar oraz jeden z GO jeszcze do czerwca prowadził pręgierz.
Kolega prosi o link
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet nie chcę mi się myśleć co to będzie jak wejdą formy życia?!
Będzie jeszcze gorzej. Na 68 w opisany przez Ciebie sposób floty potrafiły dryfować po pól godziny.. Minęło już kilka tygodni od wprowadzenia, a nadal zdarzają się lagi.
https://board.en.ogame.gamefor…1253-infocompte/&pageNo=6
https://board.fr.ogame.gamefor…6302-infocompte/&pageNo=1
Drugi link jest od nowej wersji, która pokazuje tylko statystyki pkt.
Zrób tak jak opisano na screenie, działa.
Masz dalej w FAQ, że...
QuoteCo dzieje się w sytuacji, kiedy moje konto znajdzie się w top 20 na każdym uniwersum w mojej pierwotnej społeczności?
-> Możesz przenieść się na dowolne uniwersum, pamiętając że uniwersum musi być starsze niż rok.