Znowu masz rację.
Napisalem tylko prawde po potwierdzeniu swoich przypuszczen na priv. Na waszej Librze latalem gesiami i nic nie zrobiliscie. Jedynie Starrk polecial podstawka pod +/- 40gs przez gale na obrone niszczonego moona i wtedy tylko w tym jednym przypadku dostalem strzala z lotu
Na naszej Librze nikt się nie schylał po 40 gsów. Mało tego, nikt sie nawet po 1k gsów nie schylał. Od momentu kiedy rozwaliliśmy Schana i Asherla reszta Wojmiłów ze strachu tarła dupami na urlopie. Podczas fuzji DZIEN PO NASZYM PRZEJŚCIU momentalnie wybrali Rosa i teraz tam ostro walczą chłopcy:)
ja już kiedyś CI POwiedziałem:
NIGDY NICZEGO W GRZE NIE POKAZAŁEŚ, NIE MASZ ŻADNYCH OSIĄGNIĘĆ NA ZADNEJ PŁASZCZYŹNIE OGAME
NIE MASZ POJECIA O ZADNYM KONTROWANIU BO NIGDY TEGO NIE ROBIŁEŚ , PRZEKLEIŁEŚ TO CO NAPISAŁEM W PW DO WREDNEJ
LATAŁEŚ W RECKACH (NIE TYLKO NASZYCH) CHYBA Z 10 RAZY
NIE MASZ ŻADNEGO ST NA KONCIE (NO CHYBA ŻE ZE SOBĄ W ROLI SPAKOWANEGO)
TWOJE KONTO JEST NIJAKIE. ANI DUZA FLOTA WARTA ZACHODU ANI EKO, KTÓRE COKOLWIEK ZNACZY
Za to bardzo mocno się udzielasz na forum i kreujesz się na starego wyjadacza ogejmowego podczas gdy nikt nigdy nie widział żebyś zrobił cokolwiek godnego uwagi. No i git git. zawsze byłem zwolennikiem takiego folkloru ogejmowego.
Teraz kilka słów do KS:
Słuchanie rad jeżeli chodzi o grę z ust/ rąk bo na pewno nie mózgu, tej tirówki mija się całkowicie z celem. Ten kolo nic nie umie.