Posts by pl1

a niby z jakiej paki mamy cokolwiek oddawac ?

co mnie Twoje problemy z logowaniem obchodza ?

chcesz miec back up - nie mam z tym problemu , sobie miej . ticketa mogles napisac a na gre wejsc juz nie okej...

do starcia doszlo, rw zostalo zrobione uczciwie i prawidlowo , normlanie sobie wyskanowalem , zaprosilem dobrego sna - ktory byl na u i nie na ogame wogole.

jakos bez problemowo sie zalogowal sciagnol urlop i polecielismy .

PODKRESLAM do starcia doszlo.

niewidze najmniejszego powodu zeby z uczciwego starcia prawidlowo wykonanego mam oddawac cokolwiek.

co ja jestem jakas wrozka ze mam przewidziec ze akurat teraz kiedy sobie zszedlem z u bo mialem czas raz na tydzien Ty nie bedziesz mogl zalogowac?

jakie jest prawdopodoienstwo tego ze akurat wtedy kiedy sobie postanawiam pograc np w weekend w tym przypadku bedziecie miec jakies problemy z logowaniem?

nadmieniam ze prawie tydzien nie gralem .

Do starcia doszlo by wczesniej ale wracala mi flota z drugiego ataku - taki theian po starciu potrafil sie zalogowac , gdzie do Ciebie brakowalo jeszcze z 10 min. on juz byl na koncie i wlaczyl sobie urlop.

tez pewnie bys mogl gdybys probowal .

schodze z urlopu raz na jakis czas obserwuje sobie pewne cele , trafiam i jeszcze mialbym oddawac to co sobie wylatam? i normalnie zezlomuje?

dobry zart.

reasumujac :

NIE MAM PROBLEMU Z TYM ZEBYS MIAL BECKUP . mimo ze ostatnio w takich samych porach Cie trafilem bo po prostu nie odebrales i stales dlugo nie wnikam czy mogles tym razem sie zalogowac

czy smacznie spales. Jesli bylo tak ze nie mogliscie sie lognac back up jak najbardziej jest wskazany.

i 2. DO STARC DOSZLO , ZOSTALY ZROBIONE W SPOSOB ZGODNY Z ZASADAMI GRY UCZCIWIE . dlatego nie widze najmniejszego powodu zeby cokowliek oddawac z tych starc.

to i pare slow odemnie apropo tej kontry i starcia

ja niewiem czy tu sa same bite kasztany , ale wymaga chyba wyjasnienie tego , bo taka propagande potem lykaja takie GO czy ktokolwiek tym starciem sie zajmowal

ad 1. no wlasnie tu warto sie zastanowic co to bylo za konto - kto byl GO na tej himali czy kto zajmowal sie tym serwerem powinein znac uzytkownikow tam grajacych , wiec istnieje

spora szansa ze bedzie te konto kojarzyl , konto kojarza tez sami gracze aktywnie grajacy lub przynajmniej powinni

od tego powinno sie zaczac co to bylo za konto , dla kogo gralo , historia nickow banow powiazan - bardzo watpie zeby zostalo to sprwadzone.

ad 2.

wyliczenie powrotu KAZDYCH RECKOW na kazdy % jest mozliwe - gdy zna sie czas zbiorki . czy to 50% czy to 35% czy 15% czy 85% . czy tez 100 i nie podlega to dyskusji .

Mowa jest o zupelnie czym innym. - nie wiem po co zaciemniacie obraz

problem nie polega na wyliczeniu 20 czy tam 10 kontr. tylko na trafieniu w odpowiedni czas atakiem . i o to sie tutaj rozchodzi caly czas.

i pewnie tak autorzy starc tlumaczyli teamowca ze przeciez da sie policzyc.

PODKRESLAM

majac tylko czas zbiorki nie mozna jednoznacznie stwierdzic ze obronca lecial na 50% . bo macie za malo danych .

ad 3. starcia sa tak skontruowane zeby gracze z PA wyciagneli maxymalny zysk z tego , najpierw flota szykba razem z cm:) i cokowliek tam nie lecialo rozbija sie u nich ,a potem

leci kontra i DRUGA POLOWE FLOTY spada bo te 100 baniek gsow + reszta ktora "zostala" na moonie to druga polowa floty zgona . %nty macie podane w tytule starcia.

wiec co najpierw traci polowe a potem daje sobie ukrasc jeszcze druga polowe :beaten: zeby to bylo wiarygodne tak:P haha sure :beaten:

Zastanawiajacym jest rowniez fakt - dlaczego laojun nie lecial na kontre , dla mnie to niezrozumiale, no chyba ze wiedzial ze to wszystko jest grubymi nicmi szyte i w kontrze udzialu brac nie chcial.

a zadowolil sie jedynie polowa floty zgona :beaten::beaten::beaten:

dlaczego na kontre nie lecial gothe ( a jedynie pozyczal recyklery ) - notabede powinien dostac bana za wspoludzial , ale sa rowni i rowniejsi

ad 4

skoro jestescie tacy niewinni to moze powiedzcie za co otrzymaliscie blokady od suportu? napewno za bash no nie :beaten:

powinniscie przedstawic swoja wersje , ale jakos niechcecie , nie widac jej bo to grubymi nicmi szyta bajeczka jak to sie zgon podjaral i lecial na laocostam

co do banow : dla mnie oczywistym jest fakt ze nawet jesli nie umiecie udowodnic wlamu na konto

to badz co badz mamy do czynienia tutaj z 2ma (slownie DWOMA) puszami zlomowymi ekstrymalnymi . za co zawsze byl perm ,

nie tydzien nie 3 dni nie miesiac . PERM. bo szkodliwosc spoleczna czynu jest wielka - flota ktora spadla miala 2.6 kkk wartosci (az sobie spojrze w staty ) wiec ta flota byla wiecej warta niz wszysytkie KONTA od top6 lacznie . to nie jest jakis tam zwykly pusz , ale 2 pusze ekstrymalne .

dalej piszecie ze gracze zostali uwolnieni z bana - z bana zostali uwolnieni loajun i numer2 scruple dalej odbywa kare - czyzby mial jakies bany w przeszlosci . otoz mial i to calkiem sporo niewiem jak on sie

ostal na virgo jak go byla tam ciap ,ale wisial z kolegami za wiele bugusingow i innych wałow. ponoc ban jest na konto a nie gracza .haha zobaczymy ile dostal moze 2 tygodnie:) moze miesiac. a moze tak jak byc powinno czyli perm.

guff - ale po co tlumaczysz durniom cokowliek o Twoim starciu. nie znaja zasad i ich nie rozumieja dla nich to nie do pomyslenia , zadne zasady gry nie zabraniaja takiego ataku i moga ci skoczyc lajzy.

moga sobie pisac na forum rozne rzeczy - niech se napisza tickety. zadne zasady gry nie zostaly zlamane podczas tego ataku i zaklinanie rzeczywistosci ze bylo inaczej niewiele tu pomoze chlopcy.

i na koniec do pyskatego majsa

warto sie zastanowic skoro tak juz szczekasz i szczekasz i niby grasz na quantum niby masz topowe konto - to jednak musisz byc niezla pipa ze boisz sie grac pod swoim nickiem.

czego sie boisz pokaz na jakim koncie grasz :beaten::beaten::beaten:

pozdrawiam

[Mniam]

tak mozna podsumowac

a jak jakis bury bolek powie "obrona przez atak":D ojej ojej :)

bo to pierwszy raz trak sie stalo?

to jest element tej gry . slabi gracze tego nie rozumieja .

ciekawi mnie natomiast to - dlaczego komentowanie na forum jest dozwolone prze graczy majacy permy w grze - i to wielokrotne .

w mojej skromnej opini zabierac glos powinni ludzie ktorzy maja brak banow w grze. a przynajmniej brak permow - czemu perm w grze nie jest rownoznaczny z permem na forum.

hmm?

tak to chyba powinno wygladac

[mod='kasai']Gdyby bany na forum laczyly sie z gra to tez bys duzo byl na banie w grze za przewinienia z forum. Dzialaloby to w obie strony. Ale na Twoje szczescie bany w grze i na forum sa oddzielnie. Upominam za obraze. [/mod]

agresor polecial bez skanowania, jakim cudem wiedzial ze jest tam flota?

Nikt inny nie skanowal? Opcja udostepnienia skanu jest Tobie znana?

alez oczywiscie,ze tak
    dokladnie tak samo jak w starciu drZgon vs Lao&Scruple, skan ze smerfa, lot z innego konta - wiadomo o co kaman.

Dla jasnosci - pokazuje tylko hipokryzje PLa.

wigwam , po co klamiesz? albo robisz z siebie durnia nie znajac faktow. brales w nim udzial? wiesz jak sie odbylo? na ciebie lecialem? wiec zamknij "pupe"

fakty sa takie ze sam tego waszego masterka sobie wyskanowalem (tak potrafie czasem sam sobie cos wyskanowac - wiem dziwne ze mozna i nie trzeba nawet za to placic)

, lezalby 15 min wczesniej ale bylem zajety waszym burym ziomkiem scruplem i czekalem na tp.

napisz sobie ticket do calego teamu - z zapytaniem kto to mi wyskanowal ten cel. a dla masterka jako waszego kumpla sensacyjnie trudne by to nie bylo zeby sprwadzic kto skanowal . ale lepiej

podtrzymywac bajeczki.

i na przyszlosc jak nie masz pojecia o czym piszesz to nie pisz bzdur bo robisz z siebie tylko durnia.

[mniam]

a co do samej tresci tego co napisal ten typ - nie muniek - skriny nigdy nie byly dowodem - ale logi z panelu juz jak najbardziej - a dzieki tym skrina beda w stanie ustalic czy bylo jak mowe.

np czy zgon wogole nie skanil celu :) zrezsta zaloz sobie nowe konto - wlalcz bota i graj jak umiesz .czyli oszukujac i korzystajac jak tu kogos oszukac.

[mod='kasai']Zbędny offtopic usunięty.[/mod]

nie chce mi sie z toba pisac majs - bo oszust jestes i to nie dla ciebie

ale pogladowo dla wszystkich

https://prnt.sc/28ei9C8LmeXX czasy atakow.

i to co widzial zgon w zakladce szpieguj.

https://prnt.sc/zGPANO0Auk_1

wsio przeklejone z diskorda bedziecie chcieli to sam wstawi oryginaly

wg mojej ocenyg atakujacy powinni otrzymac permy + Ci ktorzy pomagali reckami.

[mniam]

1. gracie przeciwko czemus co np ukradlo konkto zgona;) . no ich sprawa. dla mnie smiechowa.

tutaj wbito na konto dr zgona poslano nieumiejtnie atak na laojuna .

ktorego bronilo scruple.

potem na 1 min przed wlotem konto zgona poslalo 5kk recka zeby zezbrac zlom . - niewime na kij poslalo 5k majac 10 skoro zlom z tego typa wynosi wiecej.

no ale okej.

nie mi oceniac.

fakty sa takie

z tego co widzilem u zgona

1. zgon schodzii z u

2. telepie flote na 9 gale

2 uklady od celu . tam maja te bazy czy jak to zwia - ci smieszni gracze

leci tam sobie ladnie i na 1 min przed wlotem postanawia poslac 5kk reckow na 50% mocy. zeby se lecialo 20 min. bo czemu by nie.

skanuije scrupla ale na skanach nic nie widzi:) - niewem dlaczego nie skanujee celu ale okej:)

wlatuje w cel bez ani jednego skana na to gdzie lecial. ani przed lotem ani w trakcie ani wogole ;) po prostu se poslal atak:) sciagnol urlop poslal atak i tyle.

traci flote.

3 dodsyla sobie recki pozotale zeby "zebrac zlom"

4. nastepuje kontra graczy kij wie jakich - niewiem z teamu chyba ;) bo to ten sam poziom glupoty. kontruja recki ktore lecialy na 50% o ktorych nie wiedza nic :) a;le leca sobie na 50%:) bo tak:)

no taki fart a potem zgon postawnawia a olewam juz z ta gra zotawie se 100 k gs na moonie niech se skontruja z tymi 5kk reckami i w sumie z tymi 4ma tez

czemu by nie .

wiec tak drodzy "oponenci" jesli myslicie ze tak sobie tu pogracie to sie grubo mylicie

[mniam]

i nie nie boja sie przeciwko wam grac - bo jestescie slabymi graczami z duza flota dowodzeni przez jakies numer 2 i laojouna czy risnga na koncie rik sanczez.czyli graczy top 200

kwestia czasu.

[mniam]

tyle w temacie.

a za wlamanie na konto zgona administracja powina wszystkich korzystajacych z tego zbanowac.

[mniam]

zalosne.

[mod='kasai']Offtopic, wulgaryzmy i obrazy usunięte.[/mod]

co ciekawe to t e 100k gs i flota ktora zostala to z polowa floty zgona. ale okej:)

tak sie chlop "zdenrwowal" ze nie trafil poelcial sobie na cel ktorego nie zeskanil - KTOREGO NIE MIAL W UDOSPNIONYCH raportach . bez skana a potem dostal kontre na te przemyslane recki ktore poslal na 50% :) ( tez bez skana )

przyu okazji zosatwiajac polowe swojej floty na pastwe zlych panow z himali i virgo.

naprawde prosze o intrerwencje Kasi321 bo tryko ona ogarnia w tym teamie. zart nie ma pojecia wogole o grze a reszta przydupasow penwie przyklepuje jego decyzje.