hmm, na nieodebranego FSa puścić flotę i 100 gs? Nie wróżę udanego starcia
pesymista
hmm, na nieodebranego FSa puścić flotę i 100 gs? Nie wróżę udanego starcia
pesymista
powaznie trzeba samaemu to zglosic a jakis mod tego nie wklei? jaka porazka
a niby z jakiej paki mamy cokolwiek oddawac ?
co mnie Twoje problemy z logowaniem obchodza ?
chcesz miec back up - nie mam z tym problemu , sobie miej . ticketa mogles napisac a na gre wejsc juz nie okej...
do starcia doszlo, rw zostalo zrobione uczciwie i prawidlowo , normlanie sobie wyskanowalem , zaprosilem dobrego sna - ktory byl na u i nie na ogame wogole.
jakos bez problemowo sie zalogowal sciagnol urlop i polecielismy .
PODKRESLAM do starcia doszlo.
niewidze najmniejszego powodu zeby z uczciwego starcia prawidlowo wykonanego mam oddawac cokolwiek.
co ja jestem jakas wrozka ze mam przewidziec ze akurat teraz kiedy sobie zszedlem z u bo mialem czas raz na tydzien Ty nie bedziesz mogl zalogowac?
jakie jest prawdopodoienstwo tego ze akurat wtedy kiedy sobie postanawiam pograc np w weekend w tym przypadku bedziecie miec jakies problemy z logowaniem?
nadmieniam ze prawie tydzien nie gralem .
Do starcia doszlo by wczesniej ale wracala mi flota z drugiego ataku - taki theian po starciu potrafil sie zalogowac , gdzie do Ciebie brakowalo jeszcze z 10 min. on juz byl na koncie i wlaczyl sobie urlop.
tez pewnie bys mogl gdybys probowal .
schodze z urlopu raz na jakis czas obserwuje sobie pewne cele , trafiam i jeszcze mialbym oddawac to co sobie wylatam? i normalnie zezlomuje?
dobry zart.
reasumujac :
NIE MAM PROBLEMU Z TYM ZEBYS MIAL BECKUP . mimo ze ostatnio w takich samych porach Cie trafilem bo po prostu nie odebrales i stales dlugo nie wnikam czy mogles tym razem sie zalogowac
czy smacznie spales. Jesli bylo tak ze nie mogliscie sie lognac back up jak najbardziej jest wskazany.
i 2. DO STARC DOSZLO , ZOSTALY ZROBIONE W SPOSOB ZGODNY Z ZASADAMI GRY UCZCIWIE . dlatego nie widze najmniejszego powodu zeby cokowliek oddawac z tych starc.
mnie ciekawi kwota:)
Display MoreDrZgon Gościu, ja nie twierdzę, że ktoś Ci konta nie zakosił. Nie znam sytuacji, nie wiem jak było. Pragnę tylko Ci przekazać, byś szukał u swoich zasiadaczy. Masz cosik w głowie to pomyśl rozważnie.
1) Ktoś po skanie z "smerfa" zdejmuje Ci urlop i leci na kogoś, kto od xx lat nie zostawił konta bez opieki z flotą.
2) wyliczenie powrotu recków na 50% to nie jest trudna sztuka dla kogoś kto to potrafi - piękna robota Numerze 2
3) żeby nie było że zlamił, zasiadacz podstawia GS i resztę, by można było coś ugrać.
4) Nie miałeś bana za push. Nawet jak by to miało być "do wyjaśnienia" TEŻ BYŚ NA NIM SIEDZIAŁ
Pomyśl sobie na spokojnie, nie baw się w pyskówki. Brak banów u PA świadczy, że nikt z nich nie umoczył, a jedynie sprawa była w toku wyjaśniania. Myślcie ludzie. Jednego razu piszesz, że tylko jedno IP siada na Twoim koncie, drugiego (jak już się wodzirej przyznał) to nagle już były takie sytuacje.
Zakończę swój udział odniesieniem do wstępu do piosenki 52 Dębiec - moja jest tylko racja i to święta racja, a nie prawda moja racja jest mojsza, ale to moja racja jest najmojsza!
Zdrówka chłopaki, bawcie się
to i pare slow odemnie apropo tej kontry i starcia
ja niewiem czy tu sa same bite kasztany , ale wymaga chyba wyjasnienie tego , bo taka propagande potem lykaja takie GO czy ktokolwiek tym starciem sie zajmowal
ad 1. no wlasnie tu warto sie zastanowic co to bylo za konto - kto byl GO na tej himali czy kto zajmowal sie tym serwerem powinein znac uzytkownikow tam grajacych , wiec istnieje
spora szansa ze bedzie te konto kojarzyl , konto kojarza tez sami gracze aktywnie grajacy lub przynajmniej powinni
od tego powinno sie zaczac co to bylo za konto , dla kogo gralo , historia nickow banow powiazan - bardzo watpie zeby zostalo to sprwadzone.
ad 2.
wyliczenie powrotu KAZDYCH RECKOW na kazdy % jest mozliwe - gdy zna sie czas zbiorki . czy to 50% czy to 35% czy 15% czy 85% . czy tez 100 i nie podlega to dyskusji .
Mowa jest o zupelnie czym innym. - nie wiem po co zaciemniacie obraz
problem nie polega na wyliczeniu 20 czy tam 10 kontr. tylko na trafieniu w odpowiedni czas atakiem . i o to sie tutaj rozchodzi caly czas.
i pewnie tak autorzy starc tlumaczyli teamowca ze przeciez da sie policzyc.
PODKRESLAM
majac tylko czas zbiorki nie mozna jednoznacznie stwierdzic ze obronca lecial na 50% . bo macie za malo danych .
ad 3. starcia sa tak skontruowane zeby gracze z PA wyciagneli maxymalny zysk z tego , najpierw flota szykba razem z cm:) i cokowliek tam nie lecialo rozbija sie u nich ,a potem
leci kontra i DRUGA POLOWE FLOTY spada bo te 100 baniek gsow + reszta ktora "zostala" na moonie to druga polowa floty zgona . %nty macie podane w tytule starcia.
wiec co najpierw traci polowe a potem daje sobie ukrasc jeszcze druga polowe zeby to bylo wiarygodne tak:P haha sure
Zastanawiajacym jest rowniez fakt - dlaczego laojun nie lecial na kontre , dla mnie to niezrozumiale, no chyba ze wiedzial ze to wszystko jest grubymi nicmi szyte i w kontrze udzialu brac nie chcial.
a zadowolil sie jedynie polowa floty zgona
dlaczego na kontre nie lecial gothe ( a jedynie pozyczal recyklery ) - notabede powinien dostac bana za wspoludzial , ale sa rowni i rowniejsi
ad 4
skoro jestescie tacy niewinni to moze powiedzcie za co otrzymaliscie blokady od suportu? napewno za bash no nie
powinniscie przedstawic swoja wersje , ale jakos niechcecie , nie widac jej bo to grubymi nicmi szyta bajeczka jak to sie zgon podjaral i lecial na laocostam
co do banow : dla mnie oczywistym jest fakt ze nawet jesli nie umiecie udowodnic wlamu na konto
to badz co badz mamy do czynienia tutaj z 2ma (slownie DWOMA) puszami zlomowymi ekstrymalnymi . za co zawsze byl perm ,
nie tydzien nie 3 dni nie miesiac . PERM. bo szkodliwosc spoleczna czynu jest wielka - flota ktora spadla miala 2.6 kkk wartosci (az sobie spojrze w staty ) wiec ta flota byla wiecej warta niz wszysytkie KONTA od top6 lacznie . to nie jest jakis tam zwykly pusz , ale 2 pusze ekstrymalne .
dalej piszecie ze gracze zostali uwolnieni z bana - z bana zostali uwolnieni loajun i numer2 scruple dalej odbywa kare - czyzby mial jakies bany w przeszlosci . otoz mial i to calkiem sporo niewiem jak on sie
ostal na virgo jak go byla tam ciap ,ale wisial z kolegami za wiele bugusingow i innych wałow. ponoc ban jest na konto a nie gracza .haha zobaczymy ile dostal moze 2 tygodnie:) moze miesiac. a moze tak jak byc powinno czyli perm.
guff - ale po co tlumaczysz durniom cokowliek o Twoim starciu. nie znaja zasad i ich nie rozumieja dla nich to nie do pomyslenia , zadne zasady gry nie zabraniaja takiego ataku i moga ci skoczyc lajzy.
moga sobie pisac na forum rozne rzeczy - niech se napisza tickety. zadne zasady gry nie zostaly zlamane podczas tego ataku i zaklinanie rzeczywistosci ze bylo inaczej niewiele tu pomoze chlopcy.
i na koniec do pyskatego majsa
warto sie zastanowic skoro tak juz szczekasz i szczekasz i niby grasz na quantum niby masz topowe konto - to jednak musisz byc niezla pipa ze boisz sie grac pod swoim nickiem.
czego sie boisz pokaz na jakim koncie grasz
pozdrawiam
a te starcie bardzo gratuluje i zycze jak najwiecej w reckach widziec tego typa
gratuluje starcia
co do dawida - no coz dla niego chyba nie ma znaczenia czyja dupe lize - wazne zeby byl bezpieczny .
dawidku przenosisz sie na inne uni?
[Mniam]
tak mozna podsumowac
a jak jakis bury bolek powie "obrona przez atak":D ojej ojej
bo to pierwszy raz trak sie stalo?
to jest element tej gry . slabi gracze tego nie rozumieja .
ciekawi mnie natomiast to - dlaczego komentowanie na forum jest dozwolone prze graczy majacy permy w grze - i to wielokrotne .
w mojej skromnej opini zabierac glos powinni ludzie ktorzy maja brak banow w grze. a przynajmniej brak permow - czemu perm w grze nie jest rownoznaczny z permem na forum.
hmm?
tak to chyba powinno wygladac
[mod='kasai']Gdyby bany na forum laczyly sie z gra to tez bys duzo byl na banie w grze za przewinienia z forum. Dzialaloby to w obie strony. Ale na Twoje szczescie bany w grze i na forum sa oddzielnie. Upominam za obraze. [/mod]
agresor polecial bez skanowania, jakim cudem wiedzial ze jest tam flota?
Nikt inny nie skanowal? Opcja udostepnienia skanu jest Tobie znana?
alez oczywiscie,ze tak
dokladnie tak samo jak w starciu drZgon vs Lao&Scruple, skan ze smerfa, lot z innego konta - wiadomo o co kaman.
Dla jasnosci - pokazuje tylko hipokryzje PLa.
wigwam , po co klamiesz? albo robisz z siebie durnia nie znajac faktow. brales w nim udzial? wiesz jak sie odbylo? na ciebie lecialem? wiec zamknij "pupe"
fakty sa takie ze sam tego waszego masterka sobie wyskanowalem (tak potrafie czasem sam sobie cos wyskanowac - wiem dziwne ze mozna i nie trzeba nawet za to placic)
, lezalby 15 min wczesniej ale bylem zajety waszym burym ziomkiem scruplem i czekalem na tp.
napisz sobie ticket do calego teamu - z zapytaniem kto to mi wyskanowal ten cel. a dla masterka jako waszego kumpla sensacyjnie trudne by to nie bylo zeby sprwadzic kto skanowal . ale lepiej
podtrzymywac bajeczki.
i na przyszlosc jak nie masz pojecia o czym piszesz to nie pisz bzdur bo robisz z siebie tylko durnia.
[mniam]
a co do samej tresci tego co napisal ten typ - nie muniek - skriny nigdy nie byly dowodem - ale logi z panelu juz jak najbardziej - a dzieki tym skrina beda w stanie ustalic czy bylo jak mowe.
np czy zgon wogole nie skanil celu zrezsta zaloz sobie nowe konto - wlalcz bota i graj jak umiesz .czyli oszukujac i korzystajac jak tu kogos oszukac.
[mod='kasai']Zbędny offtopic usunięty.[/mod]
nie chce mi sie z toba pisac majs - bo oszust jestes i to nie dla ciebie
ale pogladowo dla wszystkich
https://prnt.sc/28ei9C8LmeXX czasy atakow.
i to co widzial zgon w zakladce szpieguj.
wsio przeklejone z diskorda bedziecie chcieli to sam wstawi oryginaly
wg mojej ocenyg atakujacy powinni otrzymac permy + Ci ktorzy pomagali reckami.
[mniam]
1. gracie przeciwko czemus co np ukradlo konkto zgona;) . no ich sprawa. dla mnie smiechowa.
tutaj wbito na konto dr zgona poslano nieumiejtnie atak na laojuna .
ktorego bronilo scruple.
potem na 1 min przed wlotem konto zgona poslalo 5kk recka zeby zezbrac zlom . - niewime na kij poslalo 5k majac 10 skoro zlom z tego typa wynosi wiecej.
no ale okej.
nie mi oceniac.
fakty sa takie
z tego co widzilem u zgona
1. zgon schodzii z u
2. telepie flote na 9 gale
2 uklady od celu . tam maja te bazy czy jak to zwia - ci smieszni gracze
leci tam sobie ladnie i na 1 min przed wlotem postanawia poslac 5kk reckow na 50% mocy. zeby se lecialo 20 min. bo czemu by nie.
skanuije scrupla ale na skanach nic nie widzi:) - niewem dlaczego nie skanujee celu ale okej:)
wlatuje w cel bez ani jednego skana na to gdzie lecial. ani przed lotem ani w trakcie ani wogole po prostu se poslal atak:) sciagnol urlop poslal atak i tyle.
traci flote.
3 dodsyla sobie recki pozotale zeby "zebrac zlom"
4. nastepuje kontra graczy kij wie jakich - niewiem z teamu chyba bo to ten sam poziom glupoty. kontruja recki ktore lecialy na 50% o ktorych nie wiedza nic
a;le leca sobie na 50%:) bo tak:)
no taki fart a potem zgon postawnawia a olewam juz z ta gra zotawie se 100 k gs na moonie niech se skontruja z tymi 5kk reckami i w sumie z tymi 4ma tez
czemu by nie .
wiec tak drodzy "oponenci" jesli myslicie ze tak sobie tu pogracie to sie grubo mylicie
[mniam]
i nie nie boja sie przeciwko wam grac - bo jestescie slabymi graczami z duza flota dowodzeni przez jakies numer 2 i laojouna czy risnga na koncie rik sanczez.czyli graczy top 200
kwestia czasu.
[mniam]
tyle w temacie.
a za wlamanie na konto zgona administracja powina wszystkich korzystajacych z tego zbanowac.
[mniam]
zalosne.
[mod='kasai']Offtopic, wulgaryzmy i obrazy usunięte.[/mod]
co ciekawe to t e 100k gs i flota ktora zostala to z polowa floty zgona. ale okej:)
tak sie chlop "zdenrwowal" ze nie trafil poelcial sobie na cel ktorego nie zeskanil - KTOREGO NIE MIAL W UDOSPNIONYCH raportach . bez skana a potem dostal kontre na te przemyslane recki ktore poslal na 50% ( tez bez skana )
przyu okazji zosatwiajac polowe swojej floty na pastwe zlych panow z himali i virgo.
naprawde prosze o intrerwencje Kasi321 bo tryko ona ogarnia w tym teamie. zart nie ma pojecia wogole o grze a reszta przydupasow penwie przyklepuje jego decyzje.
good job gandalf - jeszzce chyab 3 posty i uzyskam mozliwosc pisania
gratuluje starcia
moze wstawi wlasciciel ?
kiedys chyba to skipa byl
jarek drogi bociarzu - napisz ticketa:) to CI oddadza co ci rising zabral