Posts by Death

Przesyłam update:

Dostałem link do zmiany hasła Gameforge - zmieniłem je, hasło działa - właśnie zalogowałem się nim na forum.

Na konto w grze nadal nie mogę się zalogować - ani nowym hasłem Gameforge, ani żadnym wcześniejszym, ponadto przestała mi się otwierać strona supportu (przekroczono limit czasu połączenia - czyściłem ciasteczka i próbowałem otworzyć stronę w drugiej przeglądarce)..

Dalej nie mogę się zalogować do gry - na stronie głównej logowania Ogame mogę zalogować się do supportu nowym hasłem (napisałem już o pomoc), a tutaj na forum do dzisiaj założonego konta poprzez Gameforge login mogę zalogować się starym hasłem z gry - czy czegoś nie namieszałem zmieniając hasło w trakcie prac serwisowych i nie mam teraz dwóch haseł jednocześnie?

Czy prace serwisowe już się zakończyły?

Nie mogę zalogować się na swoje konto - pojawia się błąd, że mail/hasło są nieprawidłowe - zmieniłem hasło na nowe, nadal to samo.

Przy próbie rejestracji dawnym mailem pojawia się komunikat, że mail jest już używany...

Wszystko dzieje się już po godzinie 9:00, czyli po planowym zakończeniu prac serwisowych.