całkiem ładnie ,pytanko Wy tylko w ACS latacie?
Posts by grzegorz
-
-
no troszke to wklejenie mi nie wyszło , poprawie sie
-
To ja tez wkleję
Miało to wyglądać całkiem inaczej, Miał być duży farming i małe rw no i tyle w wielkim skrócie.
Obrońcy SzO ma z czego.
Pozdrawiam cały sojusz i znajomych.
Dnia 16-03-20dac całkiem inaczej23 04:45:44 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Perzyny [TEREFERE]
________________________________________________Pancernik 1.000
Mały transporter 5.555
Krążownik 611
Pathfinder 189
_________________________________________Obrońca Turkuc
________________________________________________Mały transporter 2.233
Duży transporter 705
Lekki myśliwiec 298
Ciężki myśliwiec 158
Krążownik 259
Okręt wojenny 61
Recykler 50
Sonda szpiegowska 2.078
Bombowiec 119
Niszczyciel 65
Pancernik 119
Reaper 15
Pathfinder 590
Wyrzutnia rakiet 19
_________________________________________Po bitwie...
Agresor Perzyny [TEREFERE]
________________________________________________Pancernik 996 ( -4 )
Mały transporter 2.942 ( -2.613 )
Krążownik 553 ( -58 )
Pathfinder 168 ( -21 )
_________________________________________Obrońca Turkuc
________________________________________________Zniszczony!
_________________________________________agresor wygrał bitwę!
Agresor przejął:
13.209.126 Metalu, 13.209.127 Kryształu i 809.470 DeuteruAgresor stracił łącznie 13.125.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 83.991.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 31.536.399 metalu i 29.049.300 kryształu.
Agresor przejął łącznie 27.227.723 jednostek.Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 38.071.525
Kryształ: 36.151.427
Deuter: 465.470
agresor zyskał łącznie 74.688.422 jednostek.Podsumowanie obrońca
Metal: -51.625.126
Kryształ: -48.601.127
Deuter: -10.992.470
obrońca stracił łącznie 111.218.723 jednostek. -
Jak na otwarcie to całkiem ładnie i do tego w ACS
-
Tu Perzyny gratuluje starcia i sukcesu w pokazaniu kim naprawde jestes nie zycze szo ani przetopu tylko dobrego psychologa
-
próg jest a wiec graty
-
olsztyn ty naprawde masz jakis problem. Uspokój sie, napij wody i odpusc ,dlaczego bronisz te bankomaty ? jedni i drudzy kupowali anty wiec w czym problem???
im mniej ich zostanie tym lepiej.Tak sie podniecasz ze az jestes smieszny
-
tez wszystkich pozdrawiam nawet tych płaczków którzy cały czas psują grę a po złomie narzekają ze tak grać się nie da
-
płaczesz od rana jak wstałeś i floty nie było pisze bo lubię jak bankomaty płaczą .
i co byś nie powiedział to nie zmieni to faktu ze po lamowsku flotę straciłeś
-
Fakt był aktywny ale cały czas na anty grał. Ciekawy jestem czy bez anty do top 100 by wszedł szczerze wątpię. Tego już nie będziemy wiedzieli ale wiemy ze zagra na następnym unii i pierwsze co zrobi to kupi anty.
Nie chodzi o anty tylko o oburzenie ze ktoś inny kupił i go pojechał.Reasumując zrobił by fs to grałby dalej a nie zrobił to już nie gra szkolny błąd i może mieć pretensje tylko do siebie bo zagrał jak noobek i wszystko inne w temacie jest nieważne.
jeszcze raz grat .Szo nie będę życzył bo go nie będzie to taki typ ludzi z miękkim kręgosłupem
-
ale bez kasy Msciciel tez by niewiele rw miał . Paczkomat i tyle a teraz gdy ktoś dał więcej kasy to wielka obraza ,płacz i zgrzytanie zębami .Należał mu sie ten złom jak mało komu tacy najbardziej ta gre psują
-
oj boli ,boli myślę ze lepiej było by pogratulować i nie robić z siebie pajaca troszkę honoru
-
-
nie nic mi się nie pomyliło kiedy miałeś 15nn? i jak to jest możliwe ze w 30 min od postawienia planety masz moona z telepem??? tacy jak Ty psujecie ta gre najbardziej a później najbardziej płaczecie
-
dwa bankomaty do piachu i dobrze .Najlepsze jest to ze sami kupując anty maja pretensje ze ktoś inny tez mógł kupić .Możecie iść psuć inne unii tutaj Wam juz dziekujemy
graty steków ładne były .a obrońcy hm ... więcej kasy chyba mogę życzyć
-
grat st
Boom i Mściciel psuli ta grę kupując anty i latając po tych co anty nie kupowali . Zgrywali sie na nie wiadomo jakich grajków i było dobrze ale jak ktoś kupił więcej anty niż oni to już jest źle bo ktoś inny psuje grę.
Ciesze sie ze tak sie stało i ze dwa bankomaty zostały skasowane.
-
-
gratulacje, tez chciałem ustrzelić ale mi uciekł obrońcy szo
-
ze Ci sie jeszcze chce te konta kupować, Na przyszłość przed złomowaniem zmień nazwę bo te Oddam głupio wygląda
mój nik w grze to Perzyny
-
Widzisz kończyć tez trzeba umieć
może cytat z Sienkiewicza "kończ waść wstydu oszczędź"