A jaki inne pushe ktoś tu dodał????ucają tylko push.
Ten to nie wie na którym uni gra... i kto z kim, i dla czego kto komu co tam itp.
Dlatego - przekonaj mnie, że wszystko było OK.
moje starcie jest tak samo prawidłowe jak kilka które już tam umieściłeś. Nie mówie że wszystkie, ale kilka jest na takim samym poziomie jak moje. Od weryfikacji prawidłowości starcia jest GO a bardziej nawet SGO już to sprawdza (sprawdźcie sobie w zgłoszeniach napisanych)
Wojtuś jak jesteś taki Kozak to dawaj zdejmij urlop
ale po co? coś mi zrobić chcesz? czy bana znów za wyzwiska dostać?
Dobrze wiesz, że kolejnego ataku byś nie obronił.
weźmiesz przykład z Mamba i polecisz całą flota na niszcz? to chętnie zdejmę urlop, gdybym chciał to wydzwonił byś tą gęsiną ale po co? i tak byś szybko odpaczkował to co spadło, po czym bardziej byś się ślinił do tych paczek. Raz już byłeś w reckach wystarczy przy moim udziale w dużym stopniu i mi to wystarczy.
Teraz każdy wie, że kupowałeś konta
od kupowania kont masz sojusznika, on jest w tym naljepszy. Potem wrzuca na ST chwaląc się top1. Ja tu nie kupiłem ani jednego konta.
Myślałem, że powrót króla będzie inny...
To było tylko po to aby stało to co się stało i jak widać się udało. Zaplanowany cel jest spełniony.
[ciach]
Także powodzenia wam życze w tej zakłamanej, obrażającej się wzajemnie atmosferze na tym uni i z tą ekipą wspaniałych jak to znazwać? Niech będzie "Graczy", nie będę wchodził na ich poziom znajomości językowych.
Usunęłam komentarz do skoszowanego posta