Chodziło o to ze expy mi latały 24h na dobę. Dla Supportu było to nie wykonalne wstać co 2h dla normalnego człowieka jak to napisali, wiec po prostu napisałem w oddalaniu ze wystarczy nastawić budzik na godzinę powrotu ostatniej expedycji Co ciekawe zdążało mi się zaspać czasami wiec nie latały aż tak cały czas tylko flota potrafiła stać z 30 min czy 1h I wlanie z takiej głupoty za domysły dostałem bana prema którego potem mi zdjęli ale po co nakładać takie fake bany, nie lepiej dopytać najpierw gracza?
Tak dodam na marginsie zeby bylo wsszystko jasne. Ja nie udezem w Team Supportu. Nie podważam ich kompetencji, nawet rozumiem ich ptrzenie na sprawe, ale w ni rozumiem czemu banują jak nie mają 100% pewności ? Toż to nawet prokurtura Ziobry nawet tak ni robi Bo Tusk już dawno by siedział
Kręcisz, i to bardzo. Za samo wysyłanie co 2 godziny nikt bana by nie dostał. Sam tak latałem na początku swojej gry na czeskim ogame (trzy pierwsze dni spałem przytulony do laptopa), znałem też gości, którzy dosłownie łapali krótkie drzemki (30-40 minut) i grali praktycznie całą dobę. Nikt bana nie dostał. No ale ty dostałeś za logowanie co 2 godziny, jasne.
To z ciebie prawdziwy ninja jest.