Posts by bufetowa

Chodziło o to ze expy mi latały 24h na dobę. Dla Supportu było to nie wykonalne wstać co 2h dla normalnego człowieka jak to napisali, wiec po prostu napisałem w oddalaniu ze wystarczy nastawić budzik na godzinę powrotu ostatniej expedycji :P Co ciekawe zdążało mi się zaspać czasami wiec nie latały aż tak cały czas tylko flota potrafiła stać z 30 min czy 1h :P I wlanie z takiej głupoty za domysły dostałem bana prema którego potem mi zdjęli ale po co nakładać takie fake bany, nie lepiej dopytać najpierw gracza?

Tak dodam na marginsie zeby bylo wsszystko jasne. Ja nie udezem w Team Supportu. Nie podważam ich kompetencji, nawet rozumiem ich ptrzenie na sprawe, ale w ni rozumiem czemu banują jak nie mają 100% pewności ? Toż to nawet prokurtura Ziobry nawet tak ni robi xD Bo Tusk już dawno by siedział :D

Kręcisz, i to bardzo. Za samo wysyłanie co 2 godziny nikt bana by nie dostał. Sam tak latałem na początku swojej gry na czeskim ogame (trzy pierwsze dni spałem przytulony do laptopa), znałem też gości, którzy dosłownie łapali krótkie drzemki (30-40 minut) i grali praktycznie całą dobę. Nikt bana nie dostał. No ale ty dostałeś za logowanie co 2 godziny, jasne. XD

To z ciebie prawdziwy ninja jest.

Każdy kto ma do czynienia z ekipa od dekady wie że załoga mija się z logika i prawda niemal za każdym razem.

Osoby zgłaszające błąd są wręcz traktowane jak przestępcy.

Kiedyś była taka sytuacja że po zgłoszeniu bushing zgłaszający dostał perma bo niby w tym czasie ktoś napisał ticketa.

Pozdrawam inne formy życia

No No Zlomek powiem ci ze teraz to mi zaimponowałeś , wina ewidentne moja bo fajnie się leżało to i odświeżanie rzadkie i nawet pogratuluje , nie będę się bawić w twój poziom umysłowy jak ty po tym jak ty dostałeś i jeszcze dupa piecze :D

Zobaczymy się na pewno niebawem ;)

Mimo wszystko ta wypowiedź świadczy, co kogo piecze.

Złomek gratulacje czujności. Grając ufs wyłaniasz się z cienia i kąsasz. Szymon myślę, że ta ilość GS nie stanowi dla ciebie problemu i szybko ją odbudujesz. I podchody trwają dalej.:)

Jak zwykły komar.

Graty super zysku, super skilla super zaplanowanej akcji. Pewnie ciężko było odpowiednio zaplanować wbicie tego konta na uni z cmentarza. No i to granie ufs po kilka godzin obrońcy. Aż tu nagle dziwnym trafem siup konto z urlopiku, fs puszczony od razu po zdjeciu urlopu, zero pilnowania konta akurat z piatku na sobotę jak marek z inckiem z reguły graja i finezyjny lot gsami. Graty naprawdę i jeszcze to dobicie resztek przez Tyskiego. Nie ma to jak milionowe czyste procenty. No i byłe konto krissa ps. Maniek tak ładnie padł z ręki Tyskiego, kolejne czyste miliony i na forum nic nie ma. Nawet w ogotche nie wrzucone. Takimi czystymi procentami trzeba się chwalić.

Mam nadzieje że napisałeś zgłoszenie do team ?

Bo takie pomówienia negatywnie wpływają na reputację obu antagonistów.

Chyba Zgon odleciał totalnie gwiazdą śmierci z księżyca.

Polska Policja zajmie się tą sprawą z miejsca jak obrazą uczuć religijnych. To Fakt

Już widzę uśmiech i grymas dochodzeniowa spisującego zeznania. Nawet jestem w stanie sobie wyobrazić Policja pisze do Niemieckiej Policji pismo w języku Niemieckim o zajęcie się sprawą nieautoryzowanego logowania do gry.

DrZgon

Nikogo nie obchodzą twoje żale i stracone pieniądz. Skasuj konto i zapomnij o tej grze, dobrze ci to zrobi i twoim bliskim.

Podczas naszej rozmowy okazało się że nasze drogi z Furiouse już się przecięły :D Graliśmy razem w ZŁY SEN na Fornax, a następnie na Jupiterze. Co by było ciekawsze konto na którym obecnie gram to stare konto Furiouse, bo to on na nim grał od początku Jupitera i gdy kończył po prostu mi je oddał :D Świat jest naprawdę mały :D:D

To nie świat jest mały, tylko społeczność ludzi grających jest mała.

Ale my chyba jako społeczność możemy coś z tym zrobić.

Ależ mnie denerwuje takie pajacowanie pod publiczkę. Najpierw się oburzyć, a potem "weźcie się i zróbcie", nawet bez żadnej propozycji, tylko COŚ ZROBIĆ. Przedstaw konkretny plan, zacznij działać, może zbierzesz ludzi. Ale GF już wielokrotnie pokazało, gdzie ma graczy i ich opinie oraz dobro.

Dla mnie sprawa prosta Urlop na tydzień w Polszy all serwery

Ale my chyba jako społeczność możemy coś z tym zrobić.

Chodź by pokazać że nam się te działania nie podobają.

Czy uzależnienie od pożeracza czasu jest większe niż zwykła przyzwoitość.

RU (Belinda): Ekonomia 10x, Pokojowa 8x, Obronna 6x, Wojenna 6x, 5 Galaktyk, Liniowy system dla Galaktyk i układów, +30 pól, 25.000 DM, Probe Cargo ON, Kategoria: flotowe

Jak widać GF ma obecną sytuacje na świece w głębokim poważaniu.

Liczy się tylko kasa z anty.

Jak byś czytał i rozumiał co czytasz to byś wiedział że "frajer" to był alias do tego co napisał zgon. Ale czego wymagać.

Śmieszą mnie takie polaczki jak ty co to zawsze znają, widzieli jak ktoś coś.

guff - Co Ty człowieku opowiadasz? od niedawna jest Twoim sojusznikiem. To bardzo mocne stwierdzenie. Odkąd przyszliśmy na Hime ciągle graliście razem. Doktorek złomował Wasze konta i wedle widzimisię odsyłał bądź nie surowce. Potrafił nawet wyjść z sojuszu by dupnąć Dastana, po czym wracając do Was odesłać mu surowce ze starcia :D Ale z jednym się zgodzę z Tobą, niech sprawdzą to dokładnie bo faktycznie śmierdzi, ale nie od strony PA. Na Twój staż gry wiesz doskonale i przyznasz mi to, że teraz dorwać hasła do konta da się tylko za zgodą właściciela konta.

Odsyłam do archiwum starć. Tam zobaczysz jakie były moje i Ekonomistów relacje ze Zgonem i od kiedy razem gramy.

Starć nie kupiła społeczność graczy, gratulacje tylko od sojuszników i osób zaprzyjaźnionych, a przecież padł rekord w dwóch kategoriach.

Zaczekajmy na końcowe rozstrzygnięcie. Wierzę, że będzie korzystne dla Zgona.

A ja nie wierze że będzie korzystne. Patrz swoje starcie podałeś dane i zezłomował kto miał ze złomować.

Tu DrZgon lub jego zasiadasz podał dane powrotu tych recków i tyle w temacie.

Kupione, sprzedane i tyle nikt tu nic nie ukradł co najwyżej to oszukał pana 50k na cyferki będące własności GF.

Napisze raz jeszcze NIKT TEMU PANU CYFEREK NIE ZWRÓCI i max to bana dostaną Antagoniści z odsyłką złomu.

DrZgon

Z całym szacunkiem dl ciebie jako człowieka, ale nie brnij już głębiej.

Chłopaki za szekle dostali dane do przeglądarki czy to od ciebie czy osób trzecich. Piszesz że nie jesteś frajerem ale 50k wsadziłeś w przeglądarkę, to jak to nazwać.

Bajki o ip i działaniach w tle na komputerze to można opowiadać osobą co nie mają pojęcia o tym jak to działa.

Jak masz średnio ogarniętą osobę to ci pokaże co sys od billa notuje w swoich zakamarkach, ale chwila przy 50k to ty raczej na ogryzkach siedzisz to przecież tam "full safety" jest.

Za długo w to gram i tu są dwa wyjścia albo sam sprzedałeś albo cię sprzedali.

No bo ty głupi nie jesteś i w dziwne linki nie klikasz.

Pieknie :D

Co do tego ze Zgonowi ukradziono konto - w ogame autoryzacja jest 2 etapowa, czyli nie wystarczy jedynie haslo do konta, potrzeba jeszcze autoryzacji z telefonu zgona. Mozna wierzyc w to ze ktos wlamal mu sie na konto tak samo jak w to ze ziemia jest plaska. z ludzmi ktorzy wierza w takie rzeczy nie warto dyskutowac.

Zgon - dales sie zezlomowac 2 raz w taki sam sposob (no bardzo podobny), czas chyba wyciagnac wnioski.

Tylko jak ją włączysz. Pewnie większość graczy nawet nie ma pojęcia o jej istnieniu, a w wersję o kradzieży jestem skłonny uwierzyć, bo to niby pierwsze oszustwo Scruple'a?

Akurat ty to jesteś w stanie uwierzyć we wszystko.

Aż tak ciężko to pojąć że ktoś klikał co znał hasło

[cytowany post został usunięty/kasai]

A co mnie to obchodzi co wy "nawidzicie" Tak to zobaczy team w logach i tyle.

A zgon sam sobie winien bo dał hasełko do konta i do tego terminala co ma w domu ze by nie było ze się loguje armia ludzi do pilnowania.

Zasiadanie było jest i będzie w tej grze, jedni robia to z głowa inni nie.

Moze Zgon po alkoholu wysyłał te cyferki albo co gorsza po innym trunku.