Ładnie! zaliczone jest... owszem znalezienie BFS to wyczyn, łatwiej już komuś zdjąć moona i wyłapać
Gratulacje !
Ładnie! zaliczone jest... owszem znalezienie BFS to wyczyn, łatwiej już komuś zdjąć moona i wyłapać
Gratulacje !
Nie chwal się że masz więcej ode mnie :P:P:P
Ładny czyścioch Gratulacje !
Fajny zysk 70% złomu robi swoje.
Gratulacje !
To jeżeli się tak bawimy to po proszę ankietę zmniejszającą pz z 70%na 40% po co takie pz, anty się nie sprzedaje GF mniej zarabia, albo anty 200%
To tak samo jak sondy tylko pod inną nazwa... sondy ble...
Zbierałem, zbierałem się na ten bunkier GS'ami i się nie wyzbierałem....
Zarobek taki sobie no ale nie ma co szczepić przy wlocie szybką flotą w taki bunkier.
Gratulacje dla agresorów !
Podziękowania dla "księgowego" jak to ładnie ujęte za policzenie bo rano nie obyło się bez komplikacji. --> "To Ty nie klikałeś ? No przecież Ty miałeś klikać" ale w końcu i tak wyszło to co miało wyjść
Von za moona!
Dzięki Mroku za pomoc i lot jak i wszystkim innym którzy przyczynili się do tego ST.
Flot jest sporo ale to nie są floty na: skan, lot, boom...
Niestety trzeba będzie się napracować aby coś wyszło;)
Tak samo te floty muszą się napracować aby im coś wyszło
Jak w temacie, Panu Mroku nie dorównam w ogłoszeniu, zresztą widać to też na ST jakie fajne historie...
A tak serio kupię dex konta na Pw w grze, nowynick
Marchewa pijesz do mnie że nie wstawiam :P:P
Będzie coś ciekawszego niż zwykły skan, lot, boom to wstawię
Gratulacje!
Sporo osób online wiec naprawdę ciężko jest coś upolować albo trzeba poświęcić naprawdę dużo czasu.
Dramat z tym nowym kompem... wszystkie hasła gdzieś poszły w piach :P:P
Tak Rafus padło 140 Gs przy niszczeniu moon, ale za to lot za darmo i bez strat więc te GS zwróciły się sporo kilkukrotnie
Akcja nocna, lotka, moon (dzięki NH) teleport i lecimy na 6 moonów z opcją niszcz, pierwsze niszczenie i patrzę flota na pz leci więc resztę GS zawróciłem. Zdziwiony byłem bardzo że ktoś ma 6 moonów w us a lata na pz