Ruszyło się coś w sprawie zmiany prędkości pokojowych?Nie wiem czy można się logować czy czekać dalej
Po ankiecie nic się nie zmieniło , bo ankieta została tak ułożona aby niczego nie zmieniać.
Generalnie to lepiej się nie logować.
Ruszyło się coś w sprawie zmiany prędkości pokojowych?Nie wiem czy można się logować czy czekać dalej
Po ankiecie nic się nie zmieniło , bo ankieta została tak ułożona aby niczego nie zmieniać.
Generalnie to lepiej się nie logować.
Prawda jest taka, że ankieta z głosami 3:7 burzy jakiekolwiek poczucie sprawiedliwości i z "ANKIETĄ" na demokratycznych zasadach nie ma nic wspólnego.
Bajanie o tym, że to strategiczny parametr i że zawsze tak było to wyłącznie nieudolna próba tłumaczenia nieudanej fuzji.
Parametr procentowy specjalnie tak został dobrany bo z pewnością w tych 30% są najbardziej dochodowi gracze.
W przypadku ankiet dotyczących zmiany w prędkościach flot, zarówno my jak i inne społeczności, zawsze stosowaliśmy próg 80% głosów "za".
W obecnej ankiecie udział wzięło 313 osób a za zmianą prędkości było 69% głosujących.
Niewiele brakowało ale próg nie został osiągnięty.
Za kilka tygodni możemy przeprowadzić ankietę ponownie.
smoki dzięki tej ankiecie zauważyliście zatem jaka jest rzesza ludzi, którym aktualna prędkość jednak nie odpowiada.
Jaki jest powód zrezygnowania przez Was w ogóle z prędkości 8x ? Przed fuzją były 3 uni z prędkością 8x , po fuzji ... zero.
QuotePrędkość flot zostanie zmieniona jedynie w przypadku gdy znacząca część aktywnych graczy weźmie udział w ankiecie, a opcja zwiększenia prędkości uzyska co najmniej 80% głosów.
Możecie już zamknąć głosowanie, bo te 80% to śmiech na sali. Już nawet większość konstytucyjna to 2/3 ...
Ale spełniliście swój psi obowiązek, z "czystym" sumieniem możecie wrócić do swojej strefy komfortu.
Ok, czyli ustalone.
8x i temat
Ja jestem zdecydowanie na nie jest legancko 😁 a może predkosc flot pokojowych ustawić x16 jak badania 🤭
Ty się nie liczysz ,jak będziesz chciał to i prędkość sobie kupisz za hajs
Wygrałeś
A jak się pomyśli że ten hajs jest z Angielskiego socjalu to się serce kroi za naszych rodaków cieżko pracującyh tam
Ale, że co?
Konkuruje z ciapatkami?
Popieram
8x transport
Sprzedam deuter, możliwa dlugotrwała współpraca.
Nick jak w grze.