Posts by Patalach

tez mi sie wydaje ze ci mniej majetni, badz tez i tacy co im sie wydaje ze wszystko powinno byc za free

nie spostrzegli ze inne czasy nastaly, i niech sie wezma za jakies pasjanse, albo chinczyka a nie tu przylaza

marudzic :trollface:

Gratulacje ST, ale tych pkt malo jeszcze, nie mogles do 100-tki doklepac? Trzymam kciuki co by jak najdluzej

bylo co zlomowac ;)

śmieszny blus tutaj akurat dostal na dziure:D więc niech spada paczki kupować i sprzedawać surke :D ewidentnie mu te uni nie idzie . Najpierw Janus go wydymał teraz Merry . Życie jest ciężkie;D a Niemcy się cieszą. gratulacje !

Blues nie jest smieszny kolego, on jest z innej kategorii, to jest kategoria zaawansowanego uposledzenia spolecznego na ktore spoleczenstwo pozwala. Pdobnie jak przyzwolenie na istnienie tworow typu LGBTQ. Nie mozemy go traktowac normalnie, jest "wyjatkowy". Kiedys jakas cywilizacja w przyszlosci odkopie jakis artefakt w postaci dysku twardego z serwerow ogame, ktory jakims cudem przetrwal wielki kataklizm, i beda starali sie zrozumiec. I skonczy sie pewnie jak w przypadku piramid...

Mary Jane jak zwykle worek jakiegos dobrego majeranku wpadl do bardzo wczesnoporannej kawy, dzieki czemu i my do porannej kawy mamy ciekawa lekture. Science Fiction ktore co dziesiaty, a moze co dwudziesty zrozumie :trollface:

Powodzenia w walce z wiatrakami, gratki %%, gratki reki ktora nie zadrzala;)

atakierowi niekonczacego sie strumienia madrosci, i jakichs dobrych znizek na myszki :/

Pance rzecz nabyta, ale pasowalo by kogos odpowiedzialnoscia obciazyc... Biedny Ashwaganda nie zawinil w sumie nic, poza tym ze mu sie kliknelo w nie to okno parenascie razy, a jak wiemy gameforge ma tranzakcje bezzwrotne, to i chlop postanowil to jakos na otarcie lez wykorzystac. I patrz, moze sie pochwalic wieksza iloscia pancy, niz ja za cala kariere ogame na wszystkich u nabudowalem lacznie! Prawdziwe cudo! Jedyne co mi do glowy przychodzi to kruszynka, zacytuje:

To sprawilo, ze moj swiat doslownie rozpadl sie w drobny mak...nieopatrznie zapomnialem o cudownym swiecie ogame... a ze w tym cudownym swiecie nie ma przebacz...

Nie wiem czy jest tu czego gratulowac w grze, na pewno naleza sie Ashwagandzie gratulacje w zyciu prywatnym, bo watpie by ktos nie odnoszacy tam wielkich sukcesow, byl w stanie taki poziom w tej grze osiagnac!

Cymbalistow bylo wielu, ale najwiekszym cymbalem...

Pozdrawiam, sciaskam, caluje :trollface: