Brawo wegi, ostatnio masz szczęście w znajdowaniu perełek , przetapiaj te skarby na stateczki :).
Posts by Selene
-
-
Y2K ?
O czym Ty piszesz? Gdzie ja coś o Cobrze napisałam?
Nie wywołuj mnie, ja swoje zdanie już wyraziłam, nie będę dyskutować z pieniaczem.
-
Tak się spodziewałam się że w końcu do takiego ST dojdzie, bo może i wcześniej niektórzy uwierzyli że Spawacz coś może namieszać na uni, ale z czasem widać było jak na dłoni, że jest po prostu niereformowalny. Dobrze że wegi odkrył że stoi i poleciał, dobrze że tym razem PN go zdjął. W zaistniaŁej sytuacji dobrze się stało. Natomiast to buddy było błędem i tyle powiem w tym temacie, ST przez to wygląda jak wygląda, mam nadzieję Kamil, że wyciągnąłeś z tej sytuacji wnioski.
Tak jak napisał Zdobywca - ciśnij dalej!
Spawaczowi szo.
-
Świetny zysk przy małych stratach, czyli to co lubimy najbardziej, graty.
-
Jak tak dalej pójdzie to ten nick nie będzie już Ci za bardzo pasował

Gratulacje

-
Myślałam że zawału dostanę jak zobaczyłam ilość wiadomości. Obrońca zawsze pakowany był przez Komorników, tym razem jednak tylko Orzech zdobył kawałek tortu. Gratulacje wegi, czekam na następne.
-
Pracowite te święta, gratulacje dla Ciebie i ekipy towarzyszącej, w kupie raźniej i można czasem więcej

-
Aktywność popłaca, gratki, przetapiaj na flotę bo eko to już przecież masz ładne.
-
Obserwacje... przypominają się dawne czasy :).
Zasłużone gratulacje, zdobywaj dalej

-
Obrońca zapomniał ale nasza Ola nigdy!
Gratulacje.
Za długo się nie wpisywałam i już normalnie zmęczyłam się, trochę natrzepaliście tych ST

-
Piękny zysk wegi, gratulacje!
Dziękuję za pozdrowienia

-
Gratulacje Panie Leszku, czasem tak bywa że trzeba działać.
-
Ładny sylwestrowy strzał, gratulacje wegi.
Dobrze że wreszcie odzyskałeś dostęp do forum

-
A kto to się obudził? :). Fajnie rozpocząłeś nowy rok, nie przestawaj, gratki i chcemy więcej

-
Może niewiele, może bez historii ale jest. Gratki Misiu

-
Olu jesteś moją idolką. Gratulacje dla Ciebie, szczególnie za wytrwałość, a dla obrońcy ukłony za postawę.
-
W towarzystwie zawsze przyjemniej, gratulacje i oby tak dalej

-
Pewnie że nie ma co narzekać, zysk jest całkiem przyzwoity, gratulacje dla Ciebie!
-
Brawo wegi, serce rośnie jak widzę Twoją rosnącą flotkę i aktywność.
-
Ola w obstawie, co mogło nie wyjść?

Gratulacje.