Posts by Lee Uni53

Tak po krótce - nie wiem nawet czy Side posiada konto na forum.
    Jestem szefem sojuszu Górnicy i mam pełne prawo wypowiadać się w imieniu sojuszu.
    Wcześniej nie komentowałem tych wszystkich bzdur związanych z Orzechem i naszym sojuszem, jednak uznałem, że najwyższa pora napisać kilka słów na ten temat.
    Zastanawiajcie się dalej nad dziwnymi powiązaniami Górników, Komorników i Orzecha, jednak sugeruję nie marnować czasu i poświęcić go na coś lepszego, bo i tak do żadnych sensownych związków nie dojdziecie, jeśli to co zostało już napisane do was nie dociera.

Ja też się poczułem wywołany.
    Największy problem do Orzecha o zmianę sojuszu mają jego przeciwnicy. Dla nas górników było to zrozumiałe. Profil jego gry do nas zupełnie nie pasuje.
    Z naszej strony jedyne na co mógł liczyć to zrobienie moona albo PZ'ta. Oczywiste jest, że jeżeli gra się flotą i zaczyna od zera, to prędzej czy później trzeba mieć wsparcie sojuszu flotowego.
    My jako sojusz nie zrobilibyśmy kontry, nie zabezpieczyli mu w żaden sposób "pleców", nie polecielibyśmy razem na jakiś grubszy cel itp. Po prostu nie mamy takich możliwości.
    Jak tylko Orzech zaczął współpracować z Komornikami to wiedziałem, że tak się to skończy.
    Biorąc pod uwagę, że Orzecha znamy jeszcze z U53, jak zaczął tutaj grać od zera to dostał od nas wsparcie na początku, przesiedział z nami w sojuszu kilka miesięcy i zawsze był chętny do pomocy to byłbym mocno zdziwiony gdyby nas "sprzedawał" i wcale go o to nie podejrzem.
    Drapcie się między sobą, a nas emerytów-górników zostawcie w spokoju i nie wycierajcie sobie nami klawiatur.
    Side jeszcze raz SZO. Y graty chociaż żal sojusznika.

Ty nie latasz na górników lecz koledzy z twojego nowego sojuszu jakoś częściej . Kto wie jaki masz w tym interes .
    Ale to już nie moja sprawa ,

Ja tylko stwierdzam fakty .

Jak masz jakieś dowody na to, że Orzech "sprzedaje" kolegów to poproszę na priv.
    Fakty są takie, że w górnikach grają gracze, którzy... w sporej części grają z przyzwyczajenia i nie przywiązują do tej gry jakiejś wielkiej uwagi.
    Drugi fakt jest taki, że w sojuszu mamy wyłączone statusy online. Tak od kilkunastu lat one są wyłączone.
    Jestem pewny, że moi sojusznicy dobrze dobierają sobie ludzi do buddy :>
    Ja wiem, że boli was potężny Orzeszek. Rozumiem wasze insynuacje. Jakbyście poświęcili tyle czasu na grę co na snucie dziwnych insynuacji to może mielibyście na koncie tyle ST co on.
    Side SZO. Taka strata to nie strata.

Bardzo dobrze wyszło.
    Nie rozumiem sytuacji, gdzie wbija kilku graczy po fuzji i chce robić rewolucję na uni, które ma kilkanaście lat.
    Mieliście do wyboru kilka universów docelowych o różnych konfiguracjach, nikt nie kazał wam przychodzić akurat na u68.
    Pretensje możecie mieć tylko do siebie.

Niektórzy klepią ST, inni klepią palcami w klawiaturę.

Orzechowi się obrywa, bo mając kilka mln punktów trafia więcej niż ci co wsadzili kilka tyś PLN w konta.

Niezły kabarecik na tym forum.

Graty za ST, % nie duży, ale za to piękny zysk. Obrońcy SZO.