Dla Ciebie poranne skany, a dla niektórych ta piąta rano to środek nocy
Graty za upolowanie i trafienie celu, obrońcy SZO
Posts by Lee Uni53
-
-
Pięknie to siadło, świetny zysk przy zerowych stratach
Przetapiaj na kolejne zabawki, a obrońcy SZO -
Bardzo dobrze wyszło.
Nie rozumiem sytuacji, gdzie wbija kilku graczy po fuzji i chce robić rewolucję na uni, które ma kilkanaście lat.
Mieliście do wyboru kilka universów docelowych o różnych konfiguracjach, nikt nie kazał wam przychodzić akurat na u68.
Pretensje możecie mieć tylko do siebie. -
Ból dup za 3... 2.... 1.....
Szkoda, że nie miałeś czym dofarmic bo zysk mógłby być jeszcze lepszy 😀
Graty, a obrońcy SzO.
-
Miałem pisać, że niektórzy tu będą mieć niezły incydent kałowy pod tym ST, ale oni już tu są 😀 Smutni bo ich nikt nie pozdrawia pod ST.
Graty Orzech, lataj dalej na pohybel miernot co tylko hejtować potrafią.
Obrońcy SzO!
-
Gratulacje, zyski z ST powoli robią się co raz większe.
Ronald SZO! -
Niektórzy klepią ST, inni klepią palcami w klawiaturę.
Orzechowi się obrywa, bo mając kilka mln punktów trafia więcej niż ci co wsadzili kilka tyś PLN w konta.
Niezły kabarecik na tym forum.
Graty za ST, % nie duży, ale za to piękny zysk. Obrońcy SZO.
-
Mają jeszcze konta w sojuszu górnicy
Te komornickie podciepy 🤬
Mają przede wszystkim ciebie. Całe forum widzi, że nikt Komornikom nie daje tyle zarobić co ty.
-
Konkretny % i konkretny zysk, jest czego pogratulować
-
To jest jakiś fake, przecież Spawacz skończył grę
Gratulacje Y2k, a Spawaczowi SZO. -
Zastanawia mnie to, ze najbardziej "krzycza" osoby których posty nawet nie zostaly usuniete. Zostaly usuniete posty ktore w ogole nie mialy nic wspolnego z tym RW. Gdyby sie ktos zastanawial to byl to offtopic i te posty zdecydowanie nie robily otoczki tego RW (jak to niektorzy twierdza), bo go nie dotyczyly!
Wiec prosze juz nie smiecic pod tym RW. Jezeli ktos ma cos konstruktywnego (dotyczacego RW!) do dodania to oczywiscie moze.
Wszystkie inne posty beda ladowac w koszu Jezeli ktos uwaza, ze to cenzura rodem z PRL to oczywiscie moze tak uwazac, ale bez takiej cenzury na forum dalej wisialyby te prowokacje i obrazy ktore wg niektorych "naleza do RW". Co wg mnie jest oczywiscie czyms niechcianym.
Ja rozumiem, że kasuje się obraźliwe posty i wulgarne(było ich sporo), ale moim zdaniem nie ma co przesadzać w drugą stronę i kasować wszystkiego jak leci.
Napiszę już ostatniego posta, bo chcę wyrazić swoje zdanie do końca. Napisałaś żebyśmy sobie założyli temat w DID, tylko że temat DID jest martwy. Na naszym DID nie ma nawet kto zająć się "rekordami". Oprócz DID martwe są działy wojny, offtopic, poznajmy się, spam itd.
Tendencja w tej grze jest jaka jest i raczej dąży do śmierci naturalnej niż do zwiększenia aktywności.
Jedynym działem gdzie pozostało życie jest dział ST, więc nie rozumiem dlaczego administrację aż tak bolą dyskusje w nim.
Tak jak napisałem - jestem przeciwny wulgaryzmom i obraźliwym postom, ale tolerancja dla reszty postów powinna być większa, bo na tym forum już nigdzie indziej nie ma dyskusji i aktywności. -
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, a te komentarze tworzą całą otoczkę tych ST.
Takie starcia zawsze będą budzić emocje i to jest normalne, po to jest forum i ten dział by można było dyskutować.
Bez sensu to będzie, jeśli całą dyskusję pod ST sprowadzimy do "agresorowi gratulacje a obrońcy SZO".
A żeby nie robić offtopu to napiszę jeszcze raz:
Gratulacje dla agresorów, a dla obrońcy SZO. -
Gratulacje. Zdecydowanie wolę jak Komornik współpracuje z Górnikiem, niż jak lata na Górnika
Orzech udowadniasz, ze nie trzeba mieć miliardów punktów by też dawać radę
Obrońcy SZO. -
Komornik po dobrej stronie
Puszer leje puszera odsłona 321
Piszesz to po tym jak sprzedałeś i dałeś zezłomować się przez swojego kolegę Spawacza a następnie kupiłeś sobie konto na którym grasz
Złodziej zawsze będzie najgłośniej krzyczeć "łapać złodzieja".
Jakby mieli odrobinę autorefleksji to chociaż by siedzieli cicho i nie wyzywali innych od "puszerów", ale to jest ponad ich możliwości
Agresorce gratulacje, a obrońcy SZO. Szkoda, że tak mu rozebrali na raty tą flotę. -
-
-
Gratulacje, całkiem przyzwoity %
Jedynie zysk mógłby być trochę większy, ale i tak cieszy oko.
Obrońcy SZO -
Smutna to wiadomość, bo Johnny był charakterystyczną postacią i częścią tego universum.
Już nie zobaczymy jak po raz setny się odbuduje i po raz sto pierwszy dostanie dzwona.
Drugiego tak upartego gracza w tej grze nie spotkałem.
Niech spoczywa w pokoju. -
Gratulacje kolejnego ST
Obrońcy SZO! -