Posts by DominikSssak

"Prędkość flot zostanie zmieniona jedynie w przypadku gdy znacząca część aktywnych graczy weźmie udział w ankiecie, a opcja zwiększenia prędkości uzyska co najmniej 80% głosów."

Nie wiem jeszcze, co znaczy "znaczna część aktywnych graczy", to jest 95% aktywnych graczy? 99%? Czy support dowolnie może to interpretować pod siebie, żeby głosowanie nie przeszło?

Ten support to równie dobrze mogą cały wywalić... Nic nie robią, w moim przypadku jak miałem problem z polską walutą dostałem dokładnie taką samą odpowiedź, że mam przestać używać VPN-a, problem po jakimś czasie magicznie sam się naprawił...

To jest chyba standardowa odpowiedź, nie wiem co się dzieje, nie potrafimy naprawić, napiszmy że używa VPNa :D

Ja zachodzę w głowę, dlaczego nie utworzono 2 nowych uni i nie zrobiono ankiet o konfigurację, tylko wrzucono wszystkich w jedno miejsce... Czy naprawdę aż tak trudno było przewidzieć, że to się skończy niezadowoleniem tylu graczy? Szkoda, że Kartez nie ma podobnego zdania, wydał pewnie więcej kasy niż my wszyscy biedni tutaj, może gdyby to on napisał, że mu to nie pasuje, to byście go posłuchali, inaczej zyski by wam spadły o 50% :)

Mam identyczny problem, support umywa ręce, twierdzi że używam VPN-a albo gram z kimś na koncie i to jest ich odpowiedź... Innego rozwiązania nie widzą więc mogą się posypać bany mimo że nic z tego nie robię