Dobry kotlet przy niedzieli nie jest zły
Przetapiaj
Dobry kotlet przy niedzieli nie jest zły
Przetapiaj
Gratulację, żeś się rozszalał
A ttffuu na Ciebie pusherze jeden
Przetapiaj to co kupiłeś i lecimy dalej
Nie każdy, ja nie latam
Graty, przetapiaj i czekam na wincyj
@Astaroth od 26 Sty 2006 Gdzie żeś to wyczytał że skoro mój cały sojusz (czyli ja :D) poszedł se na urlop to przegrywam wojnę :D?
Zawsze wydawało mi się że to działa tylko wtedy jeżeli druga strona nie ma na kim bić % co w tym przypadku miejsca nie ma
wakat mógłby dokłądnie powiedzieć jak to jest
Panowie z C-A zdecydowanie nie chcą skończyć jako wygrani
takiego mają skilla że chyba ani jednego skana nie dostałem, za to dobrze im złomy wychodzą
w sumie tylko Ty coś działasz przeciw nam
Ej ja też was trochę poskanowałem wypraszam sobie
Nicka mi Adanio zmienił to i grać mi się odechciało
Ni ma już chujorożca
Godne złomowanie!
Poproszę moderatora o opinię, czy jako, że jednoosobowy sojusz Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] jest w całości na urlopie, to czy odpada z rywalizacji koalicji przeciwko SET ?
Właśnie
Też jestem ciekawy wakat
Powiem tak, kupiłem surkę od TOP1 na allegro żeby chwilę później jego kolega Lol%$# mi tą surkę zrabował. Zgłosiłem do GO, wiedząc że moje konto również może zostać zablokowane, oczywiście administracja olała temat. Żadnych konsekwencji. Przesłałem grom materiałów, włącznie ze screenami z ustalania ilości surki a minutę później screen z transportem. Nie ma sensu gra i tyle
Konto z 1 postem na boardzie wysnuwające takie oskarżenia jest mało wiarygodne, z pewnością inaczej by to wyglądało gdybyś te rzekome screeny i tutaj wrzucił... ale pewnie nie wrzucisz co :D?
Ja ogólnie bez doffoootuuuff Ci nie wierzę
Chciałbym zaznaczyć że ten śmieszny sojusz Vendetta nie ma nic wspólnego z Legendarną Vendettą na u66. złom na uni 80 % i starcie ze swojej floty na minus. WSTYD! Nie pozdrawiam i trzymam kciuki za rywala o ile będą latać normalnie.
Legendarna Vendetta :D? Nie słyszałem
Mrozu a kto tam niby grał :D?
To jest tylko gra, goście wzieli se bardzo popularną nazwę soja (jak zresztą i wy) a teraz się sadzisz i z jakimiś legendami wyjeżdżasz
Jakbyś nazwał sojusz VZKWD - Vendetta z kijami w dupie to fakt, mógłbyś mieć pretensje jakby Ci ją podprowadzili bo nazwa rzeczywiście byłaby unikatowa i pasujaca przynajmniej do jednego członka tego sojuszu
Wyluzuj troszkę
Co do samej wojny to fajnie że coś się dzieje na uni i życzę powodzenia obu stronom
A po wszystkim pójdziemy na piwo
Alkohol to złoooo
Przez niego się gongi dostaje
Kurna wszystkie soje z którymi walczycie się rozpadają hehehe
Wojna fajnie
Dnia 22.01.22 r. sojusz Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] pragnie dołączyć do wojny po stronie sojuszu CETUS ALIANS [C-A].
Teraz poproszę akceptację ze strony C-A i dopisanie mnie do wojny to może coś się rozruszam albo w waszych reckach skończę i rzucę tym nałogiem w pizdu hehe
Pozdrawiam.
Bardzo łądnie panowie, ciśniemy dalej