Tomex jeszcze grasz Paweł to samo, miło Was widzieć gratulacje starcia !
Posts by SoYeR
-
-
Bardzo ładny zysk Panowie, fajnie trafione gratulacje
-
znowu mega starcie, i mega tankowanie ! gratulacje
-
gratulacje starcia oby więcej i bardziej %% przetapiaj i lataj
-
Jeszcze raz gratulacje łądnego RW, przetapiaj i lataj dalej
-
Bardzo fajnie się czyta, zysk ogromny szkoda, że na sojuszniku to tylko gra głowa do góry gramy dalej !
-
ładnie Ola przetapiaj i owocnych kolejnych lotów
-
2x nie, wolał bym szybsze floty pokojowe
-
Ola gratulacje kolejnego udanego wlotu przetapiaj na eko
-
Panowie to tylko gra, po co takie emocje, wyzwiska i obrażanie, trzeba pogratulować a przegranemu życzyć szybkiej odbudowy i grać dalej
-
Pozdro HWNI, trzymam kciuki za nasze plany!
gratulacje starcia nie wiem co to za plan ale też trzymam kciuki pozdro dla kumatych
-
w końcu zaczynasz latać skrzydła rozprostowane ładny procent gratulacje
-
ładnie się rozgościliście tutaj będziecie mieli żniwa owocnych lotów, gratulacje starcia
-
ładne, takie na odchodne w sam raz gratulacje wlotu, czekam na coś większego a raczej kogoś głupszego po prawej stronie
-
gratulacje wlotu taka Twoja rola w tej grze przetapiaj i mądrze wykorzystaj
-
ktoś tu odpalił wcześniej fajerwerki gratulacje Marcin, obrony SZO. Wszystkim życzę duuuuużo szczęścia, bo na Titanicu Wszyscy byli zdrowia tylko szczęścia im zabrakło
-
ale siadło gratulacje top 1 solo w końcu nie tylko ja Was sponsoruje
-
Gratulacje wlotu ciężki dzień, zignorowanie budzika tak się kończy. Ale znowu mam fajne ST Gramy dalej!! Nie będę się odgrażaj bo nie umiem grać flotą podobno jeden już taki był i źle skończył fajnie, że Panowie wróciliście Pozdrawiam główny sponsor reprezentacji HWNI
-
Dawno nie widziałem takiego zgrania, Panowie szacunek dobra akcja, faja ilość złomu do przetapiania. SZO obrońcy, a Wam powrotu na nasze uni
PS. ciekawe skąd mieli złom na stateczki pozdro dla kumatych -
graty, niedziela rano budzik wyłączyłem bo myślałem, że to do pracy nic się stało gramy dalej pozdrawiam !