Trzeba było dopłacić lamie do pushu poza bunkrem ![]()
graty wyczucia
Trzeba było dopłacić lamie do pushu poza bunkrem ![]()
graty wyczucia
Nie grajcie w to gówno :E mówię to od dobrych 5 lat że tu nie ma żadnych zasad, nikt nad tym nie panuje, rządzi kolesiostwo i kasa. Gra jest tylko wtedy gdy każdego obowiązują te same zasady. To jest gówno a nie gra. Równi i równiejsi. Co to za rozrywka grać w coś w czym nie wszystko zależy ode mnie i od przeciwnika a od administracji, zbugowanej mechaniki gry albo serwerów które nie dźwigłyby chyba pasjansa online.
Zamknąć to w cholere.
Huhu
zatrzęsło całym uni. Akcja genialnie przeprowadzona, sam pomysł stary jak świat, zawsze braki z wykonaniem
No i na każdego kozaka zawsze znajdzie się większy kozak
skład egzotyczny, ale wyjątkowe sytuacje wymagają wyjątkowych ruchów ![]()
Co do tych lagów i bugów, jak ktoś wyżej pisał, równie dobrze można znaleźć dowolną flotę stojącą na BFS i lecieć z SS przed przez godzine. Przekraczania granic ciąg dalszy, nikt tu nad tym nie panuje. Żadnego regulaminu, administracja nie reaguje na oczywiste zgłoszenia, nikt nie ponosi konsekwencji. Co z osobami które tracą floty w wyniku takiego działania ? Backup ? To też są klienci, chociaż pewnie mniej dochodowi, tym samym mniej warci.
Zamknąć ten dom publiczny w 3 poślady.
pozdro z plaży
A ja też mogę? ![]()
Trochę ludzi może mieć problem z odnalezieniem się w świecie po tych paczkach
część może podziękuje za jakiś czas ![]()
I tak historia zatacza koło, kiedyś był ARO, teraz jest Antek. Niby zawsze znajduje się jakaś większa ryba ale chyba nie tym razem ![]()
Wcześniej były inne pushe, milion kont, paliwowki, moonowki, gsowki a teraz są paczki. I zawsze to była tylko kwestia skali. Kanciarz na większą skalę był najlepszy w tą grę. Teraz gość z największym portfelem. Skala wygrywa.
Pozdrowionka Xy!