Trzeba było dopłacić lamie do pushu poza bunkrem
graty wyczucia
Trzeba było dopłacić lamie do pushu poza bunkrem
graty wyczucia
Nie grajcie w to gówno :E mówię to od dobrych 5 lat że tu nie ma żadnych zasad, nikt nad tym nie panuje, rządzi kolesiostwo i kasa. Gra jest tylko wtedy gdy każdego obowiązują te same zasady. To jest gówno a nie gra. Równi i równiejsi. Co to za rozrywka grać w coś w czym nie wszystko zależy ode mnie i od przeciwnika a od administracji, zbugowanej mechaniki gry albo serwerów które nie dźwigłyby chyba pasjansa online.
Zamknąć to w cholere.
Huhu zatrzęsło całym uni. Akcja genialnie przeprowadzona, sam pomysł stary jak świat, zawsze braki z wykonaniem No i na każdego kozaka zawsze znajdzie się większy kozak skład egzotyczny, ale wyjątkowe sytuacje wymagają wyjątkowych ruchów
Co do tych lagów i bugów, jak ktoś wyżej pisał, równie dobrze można znaleźć dowolną flotę stojącą na BFS i lecieć z SS przed przez godzine. Przekraczania granic ciąg dalszy, nikt tu nad tym nie panuje. Żadnego regulaminu, administracja nie reaguje na oczywiste zgłoszenia, nikt nie ponosi konsekwencji. Co z osobami które tracą floty w wyniku takiego działania ? Backup ? To też są klienci, chociaż pewnie mniej dochodowi, tym samym mniej warci.
Zamknąć ten dom publiczny w 3 poślady.
pozdro z plaży
A ja też mogę?
Trochę ludzi może mieć problem z odnalezieniem się w świecie po tych paczkach część może podziękuje za jakiś czas
I tak historia zatacza koło, kiedyś był ARO, teraz jest Antek. Niby zawsze znajduje się jakaś większa ryba ale chyba nie tym razem
Wcześniej były inne pushe, milion kont, paliwowki, moonowki, gsowki a teraz są paczki. I zawsze to była tylko kwestia skali. Kanciarz na większą skalę był najlepszy w tą grę. Teraz gość z największym portfelem. Skala wygrywa.
Pozdrowionka Xy!