Byś sam coś walnął a nie czokonosku milicyjny wrzucasz za innych
[mod='Neferet']Podmieniłam wulgaryzm na ładniejsze słowo[/mod]
Byś sam coś walnął a nie czokonosku milicyjny wrzucasz za innych
[mod='Neferet']Podmieniłam wulgaryzm na ładniejsze słowo[/mod]
Kaps najs! Tym razem nawet lagujące og nie zatrzymało tego RW Dużo tam na Rosie nie zostało Ciśnij dalej!
Tak się przyglądam temu uni, bo kilku znajomych gra. Widzę, że jak często bywa pieniążki nie potrafią pilnować kont Ciśnijcie dalej
Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.
Benuś jak dobrze wiesz lub wiecie bo domyślam że taki był plan tej całej sytuacji to nie o screena z flota chodziło tylko o złom z floty a tego nie otrzymałem. A z tego co wiem to lot cały czas doglądaliście bo Fabian wiedział jaki skład floty leci i jak to mówił "bombowce pokrzyżowały trochę akcje"
A sprawę zgłosiłem i Pan który ja przyjmował potraktował ją jako oszustwo i tyle w temacie. Mogliście kasę odesłać i byłby złom wasz i konta bez banów/permów a tak to nie ma kont, surki a jeszcze sprawa o wyłudzenie.
Ruda jak możesz zamknij ten temat bo to wszystko idzie w złą stornę
Benego to mieliście w soju. Skończył tam gdzie ty
to nie Twój temat tylko Fabiana, więc nie masz prawa wymagać zamknięcia tematu.
Ja tu widzę tylko dwa bany Czyżby permik wleciał Pedro? Interes życia
Display MoreLeia jaka uczciwa obrona co ty gadasz? DMX sprzedał konto Pedro, umówili się co do sposobu starcia. DMX otrzymał pieniążki za konto i przekazał informację Fabianowi jak ma wyglądać push w wykonaniu Pedra. Pedro był pewny, że wszystko jest oki a Fabian wiedząc jak ma wyglądać starcie i kiedy mniej więcej może do niego dojść podstawił się. Skorzystał z oszustwa jakie wykonał DMX. DMX oszukał Pedro na kasę w realnym świecie. Jak dla mnie wszystkie konta powinny dostać bany za push.
Mnie dziwi jak można być hipokrytą i bronić swojego ziomka Pedro, jawnie przyznając się do kupna/przelania pieniędzy za konto DMX - co jest równoznaczne z łamaniem regulaminu tej gry i mając problem do starcia, które zostało zrobione na podstawce - w ciemno.
Plotki głoszą, że Pedro zgłosił sprawę na policji. Jestem ciekaw miny policjanta, który go przyjął. Czyli mówi Pan, że zapłacił Pan za konto, co jest równoznaczne z łamaniem polityki gry? Ten Pan Podał Panu co? Czas dolotu statków i ktoś się podstawił w ciemno pod Pana flotę? Ciekaweodnosząc sie do tych plotek to hipotetycznie rzecz biorąc policjant powinien przyjąć zgłoszenie i nie jest tu nic śmiesznego bo jest to tzw wyłudzenie, nie jest ważny tutaj regulamin gry. bo kupujący zapłacił za jakiś przedmiot którego nie otrzymał co zgodnie z zawartą umową (tak forma umowy może być też ustna lub pisemna zawarta przez komunikator)
dla porównania przykładowo prowadzę bank, przychodzisz do mnie podpisujesz regulamin i nie czytając go pożyczasz pieniądze, na końcu regulaminu był zapis ze za pożyczenie płacisz mi 1000% . i też uważasz że jest to zgodne z prawem ? (z tego co mi wiadomo zapis w regulaminie jest niżej postawiony niż obowiązujące regulacje prawne).
a co do samego zagrania tak jak już wcześniej pisałem fabiano zagrał normalnie i jedynym winnym jest tutaj dmx no i lama pedro bo kto normalny dał by sie wciągnąć w takie ..... oczywiście sam nie popieram sprzedawania kont ale jak widać można to zrobić "uczciwie" i z korzyścią dla pewnej grupy aktywnych graczy
ps skoro kupujacy i sprzedajacy złamali regulamin to widocznie spotka ich kara w tej kryształkowej rzeczywistości
Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.
Leia jaka uczciwa obrona co ty gadasz? DMX sprzedał konto Pedro, umówili się co do sposobu starcia. DMX otrzymał pieniążki za konto i przekazał informację Fabianowi jak ma wyglądać push w wykonaniu Pedra. Pedro był pewny, że wszystko jest oki a Fabian wiedząc jak ma wyglądać starcie i kiedy mniej więcej może do niego dojść podstawił się. Skorzystał z oszustwa jakie wykonał DMX. DMX oszukał Pedro na kasę w realnym świecie. Jak dla mnie wszystkie konta powinny dostać bany za push.
Mnie dziwi jak można być hipokrytą i bronić swojego ziomka Pedro, jawnie przyznając się do kupna/przelania pieniędzy za konto DMX - co jest równoznaczne z łamaniem regulaminu tej gry i mając problem do starcia, które zostało zrobione na podstawce - w ciemno.
Plotki głoszą, że Pedro zgłosił sprawę na policji. Jestem ciekaw miny policjanta, który go przyjął. Czyli mówi Pan, że zapłacił Pan za konto, co jest równoznaczne z łamaniem polityki gry? Ten Pan Podał Panu co? Czas dolotu statków i ktoś się podstawił w ciemno pod Pana flotę? Ciekawe
Ta, Majs jak Szymek jeśli chodzi o słownik i interpunkcje ;D I nie dawaj takich screenów bo dalej nie będą wiedzieli o co chodzi
Display MoreKryształek Pedro padł. Szkoda, że cała flota nie padła Interes życia. Zapłacić kasę za wystawienie floty, dostać screen z powrotu zawróconej stacji. Kazać zalogować się obrońcy 30min po powrocie floty. Miał być skan - niby nieodebrany FS i lot. Nie wiem jak można tak zlamić. Jestem ciekaw co tam 1ss robi? Dla blefu, że się opóźniało wlot? Przecież Fabian tam w ciemno się podstawiał
Pedro, życzę Ci perma, tak jak reszta perełek z NFZ.
Fabiano - u made my day
to mnie najbardziej rozjebało ten text zostawię to bez komentarza bunny tyś głupi jak but że bronisz go jeszcze przed PUSHEM
życzymy perma fabkowi szybko i bez boleśnie
Majs, jedynym niedorozwojem tutaj jesteś Ty. Przecież Fabiana flota wylądowała 1-2min przed wlotem Pedra. Poszło tam 5 albo 6 slotów na podstawkę, ale ja wiem majsik. Za malutki jesteś, żeby takie zagrania zrozumieć
Kryształek Pedro padł. Szkoda, że cała flota nie padła Interes życia. Zapłacić kasę za wystawienie floty, dostać screen z powrotu zawróconej stacji. Kazać zalogować się obrońcy 30min po powrocie floty. Miał być skan - niby nieodebrany FS i lot. Nie wiem jak można tak zlamić. Jestem ciekaw co tam 1ss robi? Dla blefu, że się opóźniało wlot? Przecież Fabian tam w ciemno się podstawiał
Pedro, życzę Ci perma, tak jak reszta perełek z NFZ.
Fabiano - u made my day
Czekamy na teorie spiskową BonDziorno. Obstawiam, że Fabian wbił Ci na konto i wyłączył urlop
Najśmieszniejszy aspekt tego starcia jest wywalenie przez obrońce ponad 1k na konto, a później wtopa w taki prosty sposób Ale co zrobisz Ale przecież obrońca mógł uciec! Bo RW przyszło później i gdyby nie lag, to by podniósł flotę. As goni asa
No ja wiem, za co Ale znowu do 6 rano nie będę siedział
Kto jak kto, ale Ty mogłeś zdetronizować moje top1 solo Graty i jedź dalej z lamusami. Zostały dwie większe floty z opozycji i elo. Ja tam już mam spokój z gierką
Graty. Ja jestem ciekaw tylko kto komu nudesy wysyłał w zamian za dołączenie do ataku. Leila czy Fabian Graty, idę dalej [ciach] się na urlopie
[mod='Ruda']Wulgaryzm[/mod]
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreBo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi
ty głupi jesteś czy udajesz ?
i będę wygadany nie 2 tylko 3 sek jak juz
myślisz że ci powiem jak to ogarnąć?
resztę zostawię N/CWszyscy wiedzą jak wysłać tak szybko fsa, tylko tutaj jest duże st na szali i ambicja tego kto dał ciała z klikaniem więc trollują.
Nie wiem czy wszystkie styki ci się odpowiednią sklejają chyba jakieś zwarcie jest No nic idę trolować dalej w takim razie! Troluje bo przecież to ja nie mam floty XDD
Oni dalej te bajki piszą, że w wersji 7.0 da radę uciec w 2s? Kiedy flota pokazuje się w zakładce floty dopiero po 1s od czasu powrotu? Magia Ale no coż, rozpisują się albo lamusy co nic tutaj nie grają, albo typy co np na Eridanusie miały po kilka, kilkanaście kont i regularnie się nimi pchały No i zabłysły na Quantum
No to wszystkie floty Tajmsów z Fenka zaorane do 0 W sumie to więcej trudności było przy Shagim i Palmie Graty
nie no musze dwa zdania napisać, no może trzy:)
1. konto królika spuszowane (oczywiście wg zasad xD) na wszystkich elementach z TR fenrir pamiętny szito-stek, który kiedyś komentowałem, no i wynik obecny na tym uni czyli królik - dno
Aż zalogowałem na forum na urlopie. [ciach] jak zawsze swoje teorie. Chciałbym tylko przypomnieć kto przez rynek przepuścił swoje konto ziomeczkom z time Zaznaczam, że rynek wtedy działał na zupełnie innych warunkach niż ja kupowałem flotę po starciu z T R na fenku. Po prostu pomogli mi się legalnie odbudować po starciu. Było time, nie ma time, proste Zawsze tylko potrafiliście krzyczeć, szukać winnych, puszy, nielegalnych rzeczy. Jak czegoś się nie ogarnia własnym rozumkiem, to trzeba szukać winnych.
[mod='Ruda']Wulgarnie przekręcony nick[/mod]
Leras puchnij bo jak wrócę z urlopu to chcę nowe top1 solo zrobić Szkoda Fifiego, mam nadzieję że będzie nam dalej kolorował disco
No to wszystkie floty Tajmsów z Fenka zaorane do 0 W sumie to więcej trudności było przy Shagim i Palmie Graty
Ćwiczy zawracanie floty w 2 sekundy pewnie
Pewnie pojechał do nich i próbuje od 2 tygodni pokazać im jak się podnosi flotę
Ja się tam pytam gdzie jest "krul" Jabol Tak uciekł, że nawet Niemiaszki do tej pory dochodzą jak to zrobił