Posts by YeahBunny

Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.

Benuś jak dobrze wiesz lub wiecie bo domyślam że taki był plan tej całej sytuacji to nie o screena z flota chodziło tylko o złom z floty a tego nie otrzymałem. A z tego co wiem to lot cały czas doglądaliście bo Fabian wiedział jaki skład floty leci i jak to mówił "bombowce pokrzyżowały trochę akcje"

A sprawę zgłosiłem i Pan który ja przyjmował potraktował ją jako oszustwo i tyle w temacie. Mogliście kasę odesłać i byłby złom wasz i konta bez banów/permów a tak to nie ma kont, surki a jeszcze sprawa o wyłudzenie.

Ruda jak możesz zamknij ten temat bo to wszystko idzie w złą stornę

Benego to mieliście w soju. Skończył tam gdzie ty :)

to nie Twój temat tylko Fabiana, więc nie masz prawa wymagać zamknięcia tematu.

Ja tu widzę tylko dwa bany ;) Czyżby permik wleciał Pedro? Interes życia

Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.

Leia jaka uczciwa obrona co ty gadasz? DMX sprzedał konto Pedro, umówili się co do sposobu starcia. DMX otrzymał pieniążki za konto i przekazał informację Fabianowi jak ma wyglądać push w wykonaniu Pedra. Pedro był pewny, że wszystko jest oki a Fabian wiedząc jak ma wyglądać starcie i kiedy mniej więcej może do niego dojść podstawił się. Skorzystał z oszustwa jakie wykonał DMX. DMX oszukał Pedro na kasę w realnym świecie. Jak dla mnie wszystkie konta powinny dostać bany za push.

Mnie dziwi jak można być hipokrytą i bronić swojego ziomka Pedro, jawnie przyznając się do kupna/przelania pieniędzy za konto DMX - co jest równoznaczne z łamaniem regulaminu tej gry i mając problem do starcia, które zostało zrobione na podstawce - w ciemno.

Plotki głoszą, że Pedro zgłosił sprawę na policji. Jestem ciekaw miny policjanta, który go przyjął. Czyli mówi Pan, że zapłacił Pan za konto, co jest równoznaczne z łamaniem polityki gry? Ten Pan Podał Panu co? Czas dolotu statków i ktoś się podstawił w ciemno pod Pana flotę? Ciekawe :D:D:D:D

Majs, jedynym niedorozwojem tutaj jesteś Ty. Przecież Fabiana flota wylądowała 1-2min przed wlotem Pedra. Poszło tam 5 albo 6 slotów na podstawkę, ale ja wiem majsik. Za malutki jesteś, żeby takie zagrania zrozumieć :)

Kryształek Pedro padł. Szkoda, że cała flota nie padła :) Interes życia. Zapłacić kasę za wystawienie floty, dostać screen z powrotu zawróconej stacji. Kazać zalogować się obrońcy 30min po powrocie floty. Miał być skan - niby nieodebrany FS i lot. Nie wiem jak można tak zlamić. Jestem ciekaw co tam 1ss robi? Dla blefu, że się opóźniało wlot? xD Przecież Fabian tam w ciemno się podstawiał :D:D:D

Pedro, życzę Ci perma, tak jak reszta perełek z NFZ.

Fabiano - u made my day xD

Oni dalej te bajki piszą, że w wersji 7.0 da radę uciec w 2s? Kiedy flota pokazuje się w zakładce floty dopiero po 1s od czasu powrotu? Magia xD Ale no coż, rozpisują się albo lamusy co nic tutaj nie grają, albo typy co np na Eridanusie miały po kilka, kilkanaście kont i regularnie się nimi pchały :) No i zabłysły na Quantum xD

No to wszystkie floty Tajmsów z Fenka zaorane do 0 ;) W sumie to więcej trudności było przy Shagim i Palmie :) Graty

nie no musze dwa zdania napisać, no może trzy:)

1. konto królika spuszowane (oczywiście wg zasad xD) na wszystkich elementach z TR fenrir pamiętny szito-stek, który kiedyś komentowałem, no i wynik obecny na tym uni czyli królik - dno

Aż zalogowałem na forum na urlopie. [ciach] jak zawsze swoje teorie. Chciałbym tylko przypomnieć kto przez rynek przepuścił swoje konto ziomeczkom z time ;) Zaznaczam, że rynek wtedy działał na zupełnie innych warunkach niż ja kupowałem flotę po starciu z T R na fenku. Po prostu pomogli mi się legalnie odbudować po starciu. Było time, nie ma time, proste :) Zawsze tylko potrafiliście krzyczeć, szukać winnych, puszy, nielegalnych rzeczy. Jak czegoś się nie ogarnia własnym rozumkiem, to trzeba szukać winnych.

[mod='Ruda']Wulgarnie przekręcony nick[/mod]