[ciach], może na koniec skończysz tak jak w połowie, w reckach swoich obecnych kumpli, brawo za honor :)))))
[mod='Neferet']Obraza z użyciem wulgaryzmu[/mod]
[ciach], może na koniec skończysz tak jak w połowie, w reckach swoich obecnych kumpli, brawo za honor :)))))
[mod='Neferet']Obraza z użyciem wulgaryzmu[/mod]
Gratulację dla kolegi, który wiecznie na mnie poluje ^^ mimo wszystko fajnie, że podniosłeś się po dzwonie, szanuję. Pozdro;)
Pogratulowałem na priv, pogratuluje i tu, trochę maile z pracy i troche wyżej wymieniona historia z youtubem, który leciał w tle Chudy wstrzelił się idealnie, lognąłem się kilka minut po wlocie i nawet do tej pory byłem przekonany, że cały złom u mnie (mogłem nie sprawdzać na forum ) W ekwipunku było sporo skracania budowy floty a dodatkowo pojemniki z metalem, troche zabawy u handlarza i recki poleciały, jakies 60-70% złomu udało się odzyskać mimo, że kolega również miał turbo recki Byłem zaskoczony, że jesteś planete obok nagle no cóż taka gierka, odbudowa jest, właściwie i tak miałem iść w eko, także straciłem zbędny balans Pozdrawiam, oby ostatni raz z miejsca leżącego
PS. Widziałem na fali, że lecisz po złom (na 10k recków) i 30k recków 30 sekund przed zgarnięciem cofnąłeś, nie wiem w sumie dlaczego bo tego bym nie obrócił, a już się pogodziłem, że to zbierzesz