gratuluje Aleksandro 16 życzeń i dużo zysku ,już myślałem że przestałaś latać i fruwajki zardzewiały
Posts by Czester U13
-
-
masz racje czester, przepraszam hahmenta
przeprosiny przyjęte ,niewielu potrafi tu przyznać się do błędu , Marek zrobił to co wielu by zrobiło w takiej sytuacji ,poczekał na stosowną chwilę i wziął odwet ,ogólnie mogę tylko dodać iż szkoda że doszło do takiej sytuacji
-
[mniam] Marek gratulacje ,to ta nemezis na koledze za niekontrolowany wlot
Moderator kasai:
Upominam za obraze. -
Bandzior, obaj dobrze wiemy, że nie uzyskam odpowiedzi.
Tylko, że, ja nic nie wiem o jakimś takim oprogramowaniu. Ty twierdzisz, że jesteś pewien, napisz coś o tym.
Na domysłach nie mogę się opierać.
kiedyś to się nazywało AS - automatyczny szpieg za którego mistrzowie z administarcji GF dawali dożywotniego bana ,teraz jak widać stosują tylko wybrańcy
-
Aleksandro rozpędziłaś się jak expres polarny ,od małych rzeczy do wielkich , 7 ST nie lada wyczyn ,gratulacje a obrońcy za zdrowe podejście duże SZ/O
-
kolega Spawacz się pasie ,alko tubki zlikwidowali to i grać zaczął lepiej
gratulacje i kolejnych wlotów życzę , obrońcy sz/o
-
gratulacje brzydalu ,żeś się zaś nachapał jak dzik żołędzi , przetapiaj , złomuj i się pilnuj
-
przez rok od kupna konta
kupić konto i jeszcze się tym chwalić na forum ? intelektualny geniusz , no i pytanie gdzie masz te wypasione konto ? pewnie u kogoś w reckach. złomuj Spawacz tych pseudo graczy ,rozwalaj bunkry- brawo ty, i tak jak napisał Y2K w którymś wpisie ,niech się przerzucą na bierki lub warcaby bo szachy to już zbyt skomplikowana gra. Mateusz na głupich szkoda klawiatury ,głupiec sprowadzi cię do parteru i pokona doświadczeniem.
-
brawo panowie ,przebić się przez taką obronę to nie lada wyczyn ,nasuwa się też pytanie po co budować takie twierdze skoro i tak mury runą .zysk jest więc klepać dalej pancki i do następnego ,obrońcy sz/o
-
nawet się nie pochwalił ,gratulacje starcia ,straty małe zysk duży więc jest co przetapiać ,klep flotę bo cały czas Ci brakuje , obrońcy sz/o
-
procent marny ale zysk już taki sobie ,gratulacje i do kolejnego ,obrońcy sz/o
-
jakiś nowy gracz się pojawił na unii ? nowynick1
no widze ze zazdrosc komus boli !!
to nie zazdrość ,to tylko platoniczna miłość
gratulacje wlotu i ładnego zysku ,po co miało leżeć i się marnować. buduj dalej i złomuj ,bierz przykład z Mateusza to wyjdziesz na ludzi
-
Gratulacje Mateusz szybkiej decyzji i efekt widoczny j/w ,napadaj ,złomuj i buduj flotę aby rosła w siłę ,bądź czujny jak ważka i szybki jak kobra to będziesz posiadaczem bardzo dużej floty
-
Aleksandro bo nie nadążę się wpisywać ze spamem gratkowym
pięknie Ci to wyszło i oby tak dalej ,pal ,rabuj i złomuj ,niech flota rośnie w siłę
-
pro elo gracz i pyskacz w reckach? nawet ochroniarz nie pomógł ? brawo panowie obrony i więcej takich akcji na pusherach
ładna obrona, główny spamer forum w reckach dobrze się to ogląda. Szczere gratulacje
Prowokatorowi życzę szybkiej odbudowy na pushkontach.
Awizo czy nie miałem być w reckach po ostatnim złomie orzecha? A on znowu w reckach.
August tym razem sam się ładnie wyłożył ,poczekaj aż się odbuduje to może sam do Ciebie przyleci po
-
moje gratulacje Aleksandro ,przetapiaj i baw się dalej
obrońcy czego tam sobie życzy
-
Gratulacje Mati wyczucia odpowiedniego momentu i zysku ,przetapiaj i buduj ,niech moc będzie z Tobą w kolejnych ST.
-
chwila zapomnienia i flota do piachu. tankowanie ładne ,mety tak sobie ale za to krysi ładny wypas.
i przetapiaj na nowe latawce ,obrońcy sz/o
-
ha ,ha ,ha ,nie chodziło o zysk ? no tak ,bo z tego co dostałem w sms to jesteś w czarnej d... ,obrońca zebrał połowę złomu ,a śmiał się z Johna mistrz lotów
obrońcy nawet nie ma co życzyć bo z tego co ma z p/z i dok odda to odbuduje w momencie
wiesz co mistrzu , jezeli dla Ciebie 200kk zabrane z pz wielkosci 1,4 kkk to połowa - szacun , pewnie dziewczynie też tak kit wciskasz. Ja się smiałem z Johna ? pokaż , nie przypominam sobie
z tego co tu czytam w ST to jesteś chłopcem do bicia ,kobieta cię leje ,chłopaki cię leją ,nawet na stojącej flocie nie potrafisz zrobić ST bez strat ,pokaż raport ze zbiórki p/z królu nafty i azbestu
nawet jeśli źle ktoś podał zbiórkę to reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji że jesteś 400 baniek w plecy ,ale kto tam bogatemu zabroni się rozbijać
-
ha ,ha ,ha ,nie chodziło o zysk ? no tak ,bo z tego co dostałem w sms to jesteś w czarnej d... ,obrońca zebrał połowę złomu ,a śmiał się z Johna mistrz lotów
obrońcy nawet nie ma co życzyć bo z tego co ma z p/z i dok odda to odbuduje w momencie