Bartek dobrze że się nie dziwisz , znałem takiego co się dziwił i ze zdziwienia umarł , co do czucia to inna sprawa
gratulacje farciarzu i się trzymaj do kolejnego 
Posts by Czester U13
-
-
O się znalazło. Agresorowi gratki
widzę że Spawaczowi jakiś radar się włączył ze szperaczem , graty Bartek do następnego i nie zepsuj tego, obrońcy sz/o
-
graty Spawacz , stocznie mają co robić więc buduj latawce i złomuj , pamiętaj że zemsta najlepiej smakuje na zimno a cierpliwość to dobra cecha w tej grze

-
gratulacje Spawacz ,trafiłeś grubego ekonoma , przetapiaj i lataj dalej , obrońcy sz/o
-
Gratulacje Spawaczu , buduj i pilnuj dobytku , obrońcy sz/o
-
Display More
jak już wspomniałem wyżej, nie zastanawialem sie nad tym pod czas lotu i mialem tez w głowie, ze wyjaśniliśmy sobie co zrobie w takiej sytuacji.
teraz na spokojnie to każdy jest mądry, a widze ze Tobie taka narracja bardzo pasuje.
A co do wypowiedzi, których sie naczytałeś, ze do walki by nie doszło gdyby nie budy, to mozesz wierzyć w te kity, jesli Ci tak wygodniej.
po wlocie kogos obcego do ciebie - pewnie orzecha, a następnie moich sojuszników, mialem sie zastanawiać czy jesteś czy nie i zawracać bo komornicy rozbijali o ciebie sondy. Tak zawrocil bym i poszedł grzecznie spac i pozwolił by Ygrek tam wleciał.
dobra darujmy sobie.jesteś ostatnią osobSpawacz szkoda klawiatury na taki ściek
Spawacz teraz się przekonałeś z kim miałeś do czynienia , trzeba było słuchać i nie zadawać się z psychopatami którzy za cyferki własną matkę by wydymali ,teraz jesteś mądrzejszy o nowe doznanie czy też doświadczenie i wiesz co masz robić i na kogo liczyć , a w głowie to ma się rozum a nie siano
Moderator kasai:
Upominam za obraze. -
kto by pomyślał że jeszcze ma flotę, niemniej jednak gratuluję obrony. Taki krzykacz z niego był a teraz za niego wstawiają RW.
Atakującemu odbudowy.
Nie myśl za dużo bo sobie krzywdę zrobisz , gratulacje obrony panowie , nie dostaliście zaproszenia do buddy ? ponoć słuchy chodzą że kromak szuka chętnych

-
Lecieć na gracza z buddy, widząc jego status czy siedzi czy nie no to faktycznie talent piorunujący
mam dla was propozycję , chcecie się pozbyć floty zaproście Kromaka do buddy , gwarancja złomowania murowana na 100% drugi raz spotykam się z takim szambem i do tego jeszcze wstawić do ST

-
Szacunek latać po znajomych sojusznika
Kolejny wielki flociarz ;D:D Buddy mają to odważnie po takich latają . WSTYD !BFS pół biedy , ale sprzedawać Buddy - słabizna, na bank nie doleciałbyś do końca gdybyś nie dostawał informacji od Kromaka że Spawacza Nie Ma, Jeszcze Kromak się z tym nie kryje
ja jestem w grubym szoku jak można tak grać.nie jak można tak grać tylko jak można tak nisko upaść w tej grze, do tego jeszcze hieny rzuciły się na resztki , totalna żenada , Spawacz a mówiłem nie wierz PN bo cię wydymają bez mydła na sucho
-
Remis

Czekam na danie główne w tu remis... Bez sensu.
Kolega zezłomował kolegę

i upadła umowa koalicyjna na złomowanie komorników przez PN - Spawacz a pakt o nie agresji poszedł do kosza ,tu już nie ma koleżeństwa liczą się cyferki
-
Aleksandro gratulacje , ładny zysk
kto szuka to i znajdzie , nie dla każdego 13 to szczęśliwy dzień. przetapiaj i udanych lotów ,czekam na kolejne info. 
-
Aleksandro ładny zysk , por. milicji obywatelskiej mgr. S. Borewicz spakowany w recki, słaby dubler, prawdziwy Borewicz by się nie dać spakować

-
gratulacje Aleksandro
o tej porze roku browar najlepiej smakuje grzany z odrobiną miodu , w końcu jakiś porządny zysk Ci się trafił
przetapiaj a obrońcy tylko sz/o można życzyć -
kolejny kocur w reckach , myślałem że będzie bardziej wypasiony ale na bezrybiu i rak ryba , przetapiaj i buduj pancerne latawce

-
gratulacje Aleksandro wstrzeliłaś się wręcz idealnie ,jednego mniej kolej na następnego , rośnij w siłę i nie daj się zbirom zezłomować

-
gratki Starcia - szczególnie ze było blisko ze ktos inny by to pacnął

oni wszystkie push konta mają blisko i te powtarzające się nicki

-
gratulacje wlotu Hahmencie
zjadłeś grzesia i wypiłeś
to teraz klep pancki i do przodu ,obrońcy łopatka za lamerstwo -
ładnie przytuliłeś surki i złomu sporo więc buduj puszki i lataj dalej , obrońcy sz/o
-
No wypada pogratulować wyczucia
ale predzej czy pozniej zas spawacz recki zasilisz 
chico
i lecisz dalej 
prędzej ciebie zaliczy Spawacz ,znowu dupsko będzie bolało
Spawacz podejmij rękawicę od tak wytrawnego gracz 
-
2.637 życzeń plus dobitki ,nachapałeś się jak dzik w kartoflach , jeszcze raz gratulacje i pomyślnych lotów.