Mimo, że skończyłem obecnie grę zaglądam tu systematycznie, żeby zobaczyć co u Was słychać
Najlepsze w tej grze dla mnie są/były emocje i bicie serca przed odczytaniem raportu wojennego oraz planowanie, ale przede wszystkim to że spotkałem tu kilka nieziemskich osób z którymi można konie kraść:)
wyluzzzowany bardzo dziękuję za dedykację, niby drobna rzecz a wiele dla mnie znaczy:) Jesteś fantastyczną, szczerą i uczciwą osobą. Życzę wszystkim takich znajomych.
Dzisiaj rano przed pracą wlazłem na forum i wylałem sobie kawę na jajka jak zobaczyłem co tu się odwaliło:) i będę tak musiał chodzić do końca dnia także jak ktoś zobaczy posikanego gościa to będę ja:)
Gratuluję starcia, na pewno wymagało ono dużego zaangażowania bo @Magia jak napisał Balboa punktowo miał duuuużą przewagę i jest ogarniętym graczem..
Dla takich chwil się żyje w Ogame-owym wszechświecie.
Atakujący stracił potężną flotę, ale dalej dysponuje najmocniejszą obecnie punktowo flotą na serwerze także przyklepane SzO to raczej nie w tym wypadku.
Dalej masz mocne bicepsy i tricepsy także zapowiada się ciekawa rywalizacja tak to już jest, raz chłostasz raz jesteś chłostany
Na forum atakujący zachował się godnie także wszyscy powinni to docenić!
I ostatnia sprawa bo nie daje mi to spokoju:
Do wszystkich osób które, w niegrzeczny sposób zaczepiają innych i próbują umniejszyć ich Ogamowy sukces oraz robią sobie wycieczki personalne SKOŃCZCIE Z HEJTEM to nie piaskownica.
Dajcie się cieszyć zasłużonej wygranej bo jest ona tego warta. Nie ważne czy kogoś lubisz cze nie. Jak nie lubisz nie musisz się kolegować. To takie proste
Przywróćmy trochę normalności
Jeszcze raz graty za TOP1 ACS brawo!