przepraszam, taki ponury żart, chodziło mi o wszelkie zmiany, ktore do tej pory zostaly wykonane, a stara funkcjonalność, która nie działa została i nikogo nie boli, że coś jest ale jednak nie ma...
Posts by Watcher
-
-
Czyli tyle zmian a stara tabliczka została?
-
Hey,
szukałem na forum sposobu/opisu działania opcji Przedmioty Buddy,
na jednym ze screenow na forum w watku
widzialem 3 szt czego, nie bylo wysietlone.
Czy może prosze ktoś wyjaśnić zasade działania?'Z góry serdeczne dzięki
-
nie podniesie się już...
-
wczoraj wtyczka dla flot działał prawidłowo, dziś bez zmiany ustawień w zakładce flota AGR się wyłącza, po przejściu na podgląd znów startuje.
Ktos sie spotkal...?
kilka sprawdzen - i jest ok, przy czym na dobra sprawe nie wiem czy faktycznie cos zmienilem lub czy restart wtyczki poprawil działanie
jednak blad znow sie pokazuje, wtyczka nawet raportuje bład
Kontekst
https://s170-pl.ogame.gameforg…e&component=fleetdispatchZrzut stosu
- js/fleetdispatch.js:3 (funkcja anonimowa)
(AGO.Fleet2.Check.vanilla=!0,AGO.Fleet2.Check.loading=!1)},Read:function(){DOM.addObserver(DOM.queryAll("#fleet1, #fleet2"),{attributes:!0,attributeFilter:["style"]},function(a){a.forEach(b=>{-1<["fleet1","fleet2"].indexOf(b.target.id)&&(""===b.target.style.display||"block"===b.target.style.display)&&AGO.Fleetdispatch.onPageChange(b.target.id)})});AGO.Page=PAGE=AGO.Fleet1;PAGE.Read()},Send:function(){DOM.hasClass("sendFleet","id","on")&&(DOM.addClass("sendFleet","id","ago_selected_button"),API.message("Units",
-
wczoraj wtyczka dla flot działał prawidłowo, dziś bez zmiany ustawień w zakładce flota AGR się wyłącza, po przejściu na podgląd znów startuje.
Ktos sie spotkal...?
kilka sprawdzen - i jest ok, przy czym na dobra sprawe nie wiem czy faktycznie cos zmienilem lub czy restart wtyczki poprawil działanie
-
no to obydwu graczom SZO...
-
-
faktycznie, już nie Twoja...
-