tak
Mogę prosić o więcej informacji? Czym się objawiają problemy? Z informacji które uzyskałem od graczy z różnych serwerów problem zniknął.
w moim przypadku 7 ekspedycji wysłanych, 7 raportów ale wróciło tylko 6....i nie, nie było czarnej dziury.
tak
Mogę prosić o więcej informacji? Czym się objawiają problemy? Z informacji które uzyskałem od graczy z różnych serwerów problem zniknął.
w moim przypadku 7 ekspedycji wysłanych, 7 raportów ale wróciło tylko 6....i nie, nie było czarnej dziury.
za jeden punkt mam zadanie kup coś w sklepie więc nie miałem wyboru
ale dziennie masz do zdobycia 1300 trytu. żeby odebrać nagrodę za każdy dzień jest potrzebne 7000 trytu w sumie. Do zdobycia łącznie jest 9100 trytu więc spory zapas jakby nie patrzeć
Zakupy w sklepie mam za 100 a przyspieszenie za 300. Jedno muszę wykonać żeby zebrać 1000 na dzień a o ile wiem zadania są takie same każdego dnia.
a po co anty wydajecie??
jest wystarczajaco zadań i punktów żeby nie musieć wydawać anty na szał przyśpieszenia
za jeden punkt mam zadanie kup coś w sklepie więc nie miałem wyboru
Spróbowałem 3 razy wiec 2250 AM i dalej nic ehh lepiej nie ufać tej grze robić tylko trywlialne misje
tylko że tymi nie zrobi się 1000
u mnie event naprawili, ale popsuli i nie konczy sie produkcja w stoczni
i co zaliczyło to co zrobiłeś wcześniej czy musiałeś powtarzać? Wolałbym nie wydawać anty jeszcze raz.
teraz "łatwy cel" zaliczyło, pytanie co z "szał przyspieszenia" bo 1500anty przepadło no i z "Skorzystaj z importu/eksportu" bo nie można drugi raz spróbować
Szał przyspieszenia również