Dzięki za odpowiedzi. To by się zgadzało, bo przejeżdżając z wyboru misji do przycisku wyślij flotę akurat kursor przejeżdża w okolicach 60-70% prędkości. Zatem jest to błąd gry i to ogromny, FSy to nie dzieci że trzeba je pilnować co robią skoro się wysyła na konkretny procent nie klikając nic więcej. Kilka dni temu straciłem przez to bańkę surki- czy błąd jest zgłoszony? Czy coś z tym zostanie zrobione?
Posts by wujek
-
-
Dzień dobry- borykam się z problemem, który początkowo uznałem za swoje niedbalstwo, ale teraz jestem pewien, że błąd nie leży w moim palcu i tym co klikam. Przy wysyłaniu floty czasem losowo gra zmienia prędkość statków, mimo zaznaczonej prawidłowej (oczekiwanej) prędkości. Uni zenith- czasem przy wysyłaniu ataków dofarmy zamienią się kolejnościami- tj. przy wysyłaniu wszystkich 5 dofarmów na 100%, bez ingerencji w prędkości gra wysyła sobie losowe sloty na 60-70% prędkości, co skutkuje nieefektywnym dofarmem. To samo z misją zbieraj- mimo słania śmieciar na 90% czy 100%, gra często wypuszcza je z faktyczną prędkością 60-70%. Stacjonuj to samo- po wysłaniu muszę sprawdzać i zawracać czasem FSy, bo prędkości różnią się względem tego co wybieram w zakładce przy wysyłaniu. Przeglądarka Google Chrome z aktywną nakładką antigame w grze, poza tym nic więcej. Czy ktoś widział takie cuda na kiju? Przy mojej niewielkiej flocie straty w dexie są niewielkie, ale jak tak to ma wyglądać to nie ma najmniejszego sensu stawiać większej floty żeby marnować coraz większe ilości dexu.
-
Jakim osobą trzeba być, żeby w nocy wywalić z sojuszu śpiącego gościa widząc brak akty w zakładce sojuszowej, zjechać mu flotę i jeszcze się tym CHWALIĆ NA FORUM?
[mod='Ruda']Obraza[/mod]