dobra robota czujnie , szybko
Posts by Umino
-
-
normalnie koksu z ciebie
-
Graty pany fajne starcie Leo ciśnij dalej
-
Ruda raczej to by było nie sprawiedliwe gdyby połączyli resztę uni na Libre gdzie te uni istnieje 2096 dni a przykładowo Dorado uni ma o połowe mniej, czy mimo wszystko jest taka możliwość połączenia? Czy raczej ktoś nad tym czuwa i będzie łączył uniwersa o podobnym czasie startu i parametrach? Tak żeby to miało ręce i nogi pozdrawiam 😊😊😊
-
Heh no i nie dali sie jurkowi odbudować do końca i już znowu zapolowali ;p a jurkowi
-
no całkiem niezły zysk Czapel nieraz tak bywa co zrobisz , szybkiej odbudowy dt-kow
-
Ładnie to weszło i przetapiaj na latajki
-
Ruda Witaj a co z badaniami ?? bo wcześniej coś wspomniałaś ze bedzie x16 tak jak na pozostałych serwerach ? bo mam nadzieje ze wraz z eko bedą i badania podniesione ?
-
-
Witajcie wpadłem na taki pomysł a dokładnie podejrzałem że na universum : "Galeta" zmienili parametry uni chodzi mi o prędkość eko z x7 na x8 i ja pomyślałem a jakbyśmy my coś podziałali ? , ogólnie na naszym uni raz że nie było żadnej fuzji gdzie większość sie doczekała , dwa teraz nie wiadomo czy nas połączą w miare sprawiedliwie jak przyjdzie kolejna fuzja , to może i unas dobrze było by podnieść prędkośc eko z x7 na x8 ? ja jestem za ankieta żeby zrobić , co prawda nasze uni dawno umarło ale zawsze to coś , dobrze jest cos od czasu do czasu zmienić co wy sądzicie i czy jesteście za zmianą prędkości eko z x7 na x8 ?