Nie ma czego gratulować... Jak wyżej opisane.
Posts by budowlaniec77
-
-
A co się stało , może ktoś napisać ?
-
Majs ma wysokie ekko , sojusznik robi przelew za 1000zl czekamy na promocję na 100 proc antymaterii, kupujemy paczki i wymieniam na dany surowiec , po minimalu Majs wysyła do sojusznika ten musi mu też coś wysłać , Majs u handlarza rozmienia to na dany surowiec i znów po minimalu a sojusznik po maksimum i tak kręci się świat handlu.
Co daje dużo większy zysk niż zakup samemu.
ty nie oczerniaj mnie pajacu jasne takie texty to możesz do kolegów pisać a nie oskarżać że ja handluje, tak handluje jak opisalem wyżej chcesz to sobie cofnij
Pajacu podałem przykład w jaki sposób można wykorzystać na różne sposoby handlarza.
-
Majs ma wysokie ekko , sojusznik robi przelew za 1000zl czekamy na promocję na 100 proc antymaterii, kupujemy paczki i wymieniam na dany surowiec , po minimalu Majs wysyła do sojusznika ten musi mu też coś wysłać , Majs u handlarza rozmienia to na dany surowiec i znów po minimalu a sojusznik po maksimum i tak kręci się świat handlu.
Co daje dużo większy zysk niż zakup samemu.
-
Majs ,ja grając 7 lat bez urlopu (czyste ekko ) mam 3kkk pkt ty i twój sojusz skupując deuter z całego uni macie troszkę więcej 😁chcesz mi wmówić że nigdy żadnemu sojusznikowi nie sprzedałeś deuteru po minimalu a on po max ?????
Ludzie nie róbcie z innych debili
Koniec wałów 👍a takie tłumaczenie że bawicie się w handel to zostawcie dla dzieci w przedszkolu.
-
Jakbyście nie robili wałów po minimalu a później u handlarza po maksimum to by gra inaczej wyglądała , pretensję możecie mieć do siebie bądź do kolegów ,od lat gracze wykorzystują widełki/bugi ,zacznijcie uczciwie grać...
-
Ustawiłem fsa na 11 o 13 nie mam możliwości wejść , dajcie blokadę dłużej .....
-
Jestem na tak
-
Gratulacje , fakt coraz mniej aktywnych ale cisnij dalej oby nie mnie 😁
-
Witam od 2 dni jest problem z zalogowaniem sie na telefon i to nie tylko u mnie ... dziwna sprawa bo na jednym działa a na 2 innych juz nie , prosze o sprawdzenie sprawy