Posts by budowlaniec77

Majs ma wysokie ekko , sojusznik robi przelew za 1000zl czekamy na promocję na 100 proc antymaterii, kupujemy paczki i wymieniam na dany surowiec , po minimalu Majs wysyła do sojusznika ten musi mu też coś wysłać , Majs u handlarza rozmienia to na dany surowiec i znów po minimalu a sojusznik po maksimum i tak kręci się świat handlu.

Co daje dużo większy zysk niż zakup samemu.

ty nie oczerniaj mnie pajacu jasne takie texty to możesz do kolegów pisać a nie oskarżać że ja handluje, tak handluje jak opisalem wyżej chcesz to sobie cofnij

Pajacu podałem przykład w jaki sposób można wykorzystać na różne sposoby handlarza.

Majs ma wysokie ekko , sojusznik robi przelew za 1000zl czekamy na promocję na 100 proc antymaterii, kupujemy paczki i wymieniam na dany surowiec , po minimalu Majs wysyła do sojusznika ten musi mu też coś wysłać , Majs u handlarza rozmienia to na dany surowiec i znów po minimalu a sojusznik po maksimum i tak kręci się świat handlu.

Co daje dużo większy zysk niż zakup samemu.

Majs ,ja grając 7 lat bez urlopu (czyste ekko ) mam 3kkk pkt ty i twój sojusz skupując deuter z całego uni macie troszkę więcej 😁chcesz mi wmówić że nigdy żadnemu sojusznikowi nie sprzedałeś deuteru po minimalu a on po max ?????

Ludzie nie róbcie z innych debili

Koniec wałów 👍a takie tłumaczenie że bawicie się w handel to zostawcie dla dzieci w przedszkolu.

Jakbyście nie robili wałów po minimalu a później u handlarza po maksimum to by gra inaczej wyglądała , pretensję możecie mieć do siebie bądź do kolegów ,od lat gracze wykorzystują widełki/bugi ,zacznijcie uczciwie grać...