Ulala
wszyscy nagle zamilkli
Pan z Komornika jednak nas lubi ^^
Jak to sie stało
Ulala
wszyscy nagle zamilkli
Pan z Komornika jednak nas lubi ^^
Jak to sie stało
nie ma czegos takiego jak koalicja antyszopowa
Gratulacje
Żeby była jasność, ja nie mam pretensji do osób będacych GA czy SGO czy ogolnie polskiej administracji bo to nie oni podejmują decyzje, w jakim kierunku idzie gra.
W sumie to nie zazdroszcze polskiemu teamowi calej ten sytuacji, oczekuje tylko że jeżeli zgłaszamy tego typu sytuacje i jest duży odezw w temacie to zanim jakakolwiek decyzja bedzie podjęta zostanie skonsultowana jeszcze wyżej. Nie mam też problemu z tym że gra poszła w klimaty $ nie zaglądam nikomu do portfela, dla mnie to niczego nie zmienia, od prawie 10 lat jestem fartem na urlopie i przylepa do lepszych ST Ale temat z sondami jest dla mnie nie do przyjecia. To jest bugusing i kropka i powinien być karany permem.
Czasem zastanawiam sie czy te wszystkie zmiany ktore byly wprowadzane przez ostatnie lata nie byly zamierzone, my wszyscy myslelismy ze firma sobie nie radzi z zabezpieczeniami, najpierw cyrki z klasami, potem jakis smieszny rynek na ktorym ludzie robili przewaly, jakby nas chcieli przygotowac na to co mamy obecnie - ale moze sie myle
PS : pomysł z mozliwoscia ACS wieksza niz 5 osób bardzo mi sie podoba, skoro gra umożliwia niektorym kupowanie surowców za pieniądze, to tym ktorzy nie maja takiej ochoty czy możliwosci niech umożliwi atakowanie w wiekszych skupiskach, no chyba że zdrowe jest podejscie gdzie top 5 flot będa mieli paczkowicze najlepiej w tym samym sojuszu a cała reszta bedzie chłopcami do bicia
Display MoreChciałem tylko dodać, że tak jak już Celestial wspomniał agresorzy: (bo było ich więcej) Valhalla, Megan, Finito, Antharas i konta poboczne (multi) dopuściły się zlagowania serwera,
Ciekawe, SzO zlagowalo serwer
Nie bądź śmieszny
Jak już piszesz ze był spam szpieguj to dodaj do tego wasze konta które na mnie zrobiły około 100 skanów
Więc już tak tego PN nie wybielaj
I gadanie że szpieguj zlagowalo serwery jest śmieszne, zaraz będzie zapis w regulaminie że można szpiegować 1x na 5 minut
Bo serwer przeciążony
Tak czy siak akcje zrobiliście dobra
Obrona moona celestiala też spoko, trochę anty poszło na przeklikanie obrony (paczkomat)
Ty tak serio ??
Bo widze jakieś kolosalne braki w logice
Czemu mialo sluzyc naprzemienne skanowanie przez X czasu jednego gracza w trakcie waszej kontry? co kilka sekund, jaki był tego cel? Macie jakies sposoby żeby atak który wlatuje kilka minut za poźno jakoś przyśpieszyć A skoro Wy to robiliście dlaczego sie dziwisz że ktoś próbował zrobić to samo tylko po to żeby ewentualnie przyblokować to co Wy robiliscie i umożliwić komuś ucieczke?
Etymologia słowa paczkomaty nie wzieła sie z fakty kupowania antymaterii, sprawdź znaczenie słowa etymologia, potem sie zastanów i sam sobie odpowiedz dlaczego tak was nazywaja i dlaczego to nie to samo co skracanie budowania obrony.
Na początek gratulacje dla broniących i dzieki Bagieta za dedki i pomyśleć że jeszcze niedawno jak pojawił sie ten temat kminiliśmy że żeby było bezpiecznie to przyjedziesz do mnie na Wilanów i bedziemy sobie wzajemnie patrzeć na ręce przy jakiejś butelce Ciesze sie że zaufałeś, mam wrażenie ze u nas po tym co sie dzieje na serwerze wielu sie odechciało, ale i presja jakas mniejsza, teraz chodzi głownie o to żeby tym kupujacym statki na potege troche uprzykrzyć życie.
Co do wrogów, cóż najwiekszym wrogiem obecnie tej gry sa osoby ustalające te zasady, do Szopow w sumie nie mam pretensji wszyscy wiemy że nikt tam grajacy nie narobilby takich flot jakby nie PLN.
Najwiekszą beke jednak mam z tego co się działo potem... nazywajmy rzeczy po imieniu, bugusing na kilku graczach, uzywanie bota żeby ciągle skanowac innych graczy, najlepsze w tym wszystkim jest to że jakbyscie tego nie robili możliwe ze dostalibyscie jeszcze bardziej w plecy. Ależ musiała żyłka pęknać, potem poszły zgłoszenia z tym co sie działo, wszystko mamy udokumentowane i nagle prawie wszyscy wskoczyli na urlop.
Wiele rzeczy widzialem w tej grze, ale to co się dzisiaj nawyprawiało przechodzi autentycznie wszelkie pojęcie i jakbym chciał to komentować prawdopodobnie nie dałoby sie bez bluzgów
Niemniej, jest szansa ze jeszcze bedziemy mieli okazje sobie pozłorzeczyć, szanse że polecą bany dla atakujacych Celestiala raczej małe, Valhalla pewnie zejdzie niebawem z bana (Swoja droga w tej sytuacji fakt ze agresor ma takiego nicka jak ma to niezła beka) A administracja nikogo innego poza kontami botami ktore skanowały nie ukarze
A jak za 5 lat ze spolecznosci liczonej w tysiace zostanie 100 osób to bedziecie mogli sie licytować na to kto da wiecej - skończy sie zamykaniem serwerów a może nawet końcem tej gry
Wspomnicie kiedyś moje słowa
Gratki
PS: bagieta dam Ci korepetycje z opisów do ST Butelka u mnie aktualna
Ustawka albo kupione
No ale - powodzenia w kolejnych - macie tradycje
brakuje dwóch zer wyniku bitwy
wez sie ogarnij
Sciskam mocno
ładnie powodzenia w kolejnych
Zygunia - hmmm, wolałbym zobaczyć twoich kolegów na pezecie duzo bardziej niz Ciebie
Hmm czyli jednak nie wykupili całej Comy !!!
Brawo Piotro - zamknij buzie jeszcze kilku szczekaczom
Prawdziwe Penery wrzucaja Logo
Super - wiecej takich i wiecej sztandarów na forum
Byłaby lipa jakbyś miał gorsze PB niż ja, należy sie jak mało komu
Ciśnij bardziej - wszystkich i wszystko wokół
Czekamy na wiecej - przecież wiadomka że możesz
Dziękuje za tyle ciepłych słow i wsparcie oraz docenienie skilla
Motto : "Do celu na plecach PN-u" zawsze będzie moja dewizą
Gdzie jest logo !!!!
Gratki
Gratki ABW - i kolejnych zyskowniejszych
Kiedys wieksze robileś ;p