Stracie ładne na novum forum
Gratulacje , zysk spory dużo krychy wow
procent też nie czego sobie
Obrońcy Szo
Życzę kolejnych
Stracie ładne na novum forum
Gratulacje , zysk spory dużo krychy wow
procent też nie czego sobie
Obrońcy Szo
Życzę kolejnych
Podwójne ładne starcie
na novum forum ładnie
Gratulacje świetnej akcji
Liczba krychy wymiata
% niezły
Wow liczba pancków niezła
Gratki starcia na nowym forum
% ładny i ilość krychy niezła
Ja przeglądałem trochę ale faktycznie trzeba zobaczyć co będzie po fuzji w innych krajach. A gdzie chcielibyście iść na jakie uni? z jakimi parametrami graczami jakie statystyki was interesują?
item szykowany jest zaraz po fuzji, zobaczymy. Może jakieś spokojne uni gdzie nie ma za dużych flot.
Buahahahahaha.
A taki Makłowicz z u68, to tylko wytwór mojej wyobraźni. Albo Pawelos z Q?
Zależy na jakim uni i jakich masz sąsiadów w pobliżu, zawsze znajdą się jacyś tam gracze co będą nękać itd.
Ale generlanie nie latają na byle co tylko na cos konkretnego.
trzeba szukać bezpiecznych uni i sąsiadów w układzie. Sprawdzić za nim się skolonizujemy.
Ale 100 % bezpieczeństwa nigdy nie będziemy mieli taka gra.
Niezły wlocik na satki
Gratki bombo zrobiły robote
Jeśli obecni gracze (90%), którzy gdzieś już grają zagłosowali na uni z niekorzystnymi parametrami, a ci nowi nie głosowali albo w małej ilości to mogło być tak, że potem otwierają nowe uni a prawie każdy kto chce tam grać to nie pasuje mu ta konfiguracja.
Ja tam nigdy po złości nie głosowałem w ankietach. Zaznaczałem takie cechy, żeby miało uni na którym bym chciał zacząć grę. Ale pewnie dla jaj ktoś też głosuje różne dziwne konfiguracje.
usialbym wskoczyc na cos typu Quantum - szybkie i duzo idlaków. Taka opcja byłaby bardzo interesujaca.
Zwłaszcza jak połączą IRE z Pushem i za jakis czas jeszcze Starka i Jego 100k gs....
najlepiej poczekać i zobaczyć jak połączą resztę i wtedy lepszy wybór , potem zostaje zawsze item do przenosin jeśli się będzie dało
a do top 200 nawet, to trzeba farmić równo z 3 lata (może nie 3 ale na pewno bardzo długo). Z jednej strony brakuje mi kontaktu z ludźmi w grze i jakiegoś zgranego teamu, a z drugiej też bym chciał jednak jakiś tam top mieć. Na takim Uni jak 68 - ta druga rzecz raczej nieosiągalna niestety
Na Nekkar lub u68, Nekkar jest bardziej przyjazne, Jeśli chcesz grać flotowo to 3 lata i będzie w top 30 mniej więcej a eko gdzieś w top 80 mniej więcej, teraz się szybko idzie w górę, przy takich szybkościach eko
Ja jestem ciekawy co poszło nie tak z ta fuzją co było kombinowane, że takie awarie są a w poprzednich nie było.
Nie no szacun , wlocik fajny
liczba niszczar ładna
Gratulacje, surki trochę się zebrało
Gratulacje starcia
mało strat własnych,
surki trochu wpadło o by następne było większe
przetapiaj na nowe stateczki
Niezła obrona, no gratulacje się należą za taką podstawkę, świetna robota.
Brawo wielkośc surowca powalająca jak i % z bitwy.
Agresor mimo dużej ilości pancków nie ogarnął.
Włączamy powiadomienia
> https://forum.pl.ogame.gameforge.com/notification-settings/
(Globalne, gdy ktoś nas woła itd.)
Trzeba wejść w menu -> options -> manage subscribtions
To kliknąłem i coś się pokazuje w dzwoneczku, może będzie już dobrze.
Dzięki wszystkim za info.
Gratulacje za pierwsze St w tym dziale mniejszego %
zysk jest, straty nie duże
Bez strat pancków, ładnie, pierwsze RW na mały %
Jest zysk jest zabawa, oby więcej.
Rozumiem, że jak chce wrócić do Ogame, to mam logować się na stare uni gdzie gracze mają po ileś milionów punktów?
Na starych uni masz ochronę do 500 000 pkt i możesz spokojnie się rozwijać.
Tacy gracze co mają dużo pkt. nie będą za bardzo zainteresowani tobą jak minie ochrona.
Chyba, że się nie będziesz pilnował z surowcami na planetach.
Po kilku latach możesz dojść to topki wysoko nawet.
Na nowych uni masz szanse oczywiście być wysoko w top dość szybko.
Ale na owych uni nie masz ochrony i jest więcej graczy, którzy będą cię napadać i raczej ataki dużo częściej, brak spokojnej gry na rozbudowę.
Twoja sprawa gdzie pójdziesz. Ja osobiście wybieram stare uni. Na starych uni masz idlaków, z których możesz napadać i czerpać zyski a na nowych tego niema.
Załóż sobie konto na nowym i starym i graj na obu sam zobaczysz gdzie zostać.