Widać na uni to wyludnienie z kont. Zrobiło się pusto w układach. Cmentarzysko robi robotę. Dopiero teraz widać, że się coś dzieje pustoszeją układy.
Konta blokowane a potem przenoszone. Po co je blokują?
Widać na uni to wyludnienie z kont. Zrobiło się pusto w układach. Cmentarzysko robi robotę. Dopiero teraz widać, że się coś dzieje pustoszeją układy.
Konta blokowane a potem przenoszone. Po co je blokują?
Tak. Możesz zadawać.
Tachion? C
Nie. Tachiony to hipotetyczne cząstki, które mogłyby poruszać się wstecz w czasie. A tu chodzi coś trochę innego. Bo strzała czasu to co innego.
zbłąkany plemnik?
Nie wiem po co ten sarkazm skoro nie wiecie to nie piszcie bezsensownych odpowiedzi.
chodzi o mezony.
Mezony to jest grupa cząstek. A tu chodzi o jedną konkretną. Co za ignorancja z waszej strony.
Nie znacie odpowiedzi to nie znaczy, że musicie się naśmiewać i pisać głupich odpowiedzi, to świadczy o was o o waszej wiedzy albo nawet przeczytać z neta nie potraficie. Dajcie sobie spokój z pytaniami.
niektórym może naruszyć symetrię czasu
Chodzi o strzałkę czasu , a nie o zaginanie czasu i przestrzeni.
tylko jedna cząstka jest taka.
to może 5 i 2.
Leci cały sezon przez cały dzień. Dziś 2 oglądam ale pustka co dzień kolejny sezon
Nie zgaduje dalej. Za trudne a się nie pamięta już po tylu latach.
A jaka jest przyczyna wstrzymania tak długiego rozpoczętej już fuzji? Terminu pewnie nie poznamy.
Nie.
3, 2 porażki z tego co pamiętam
Nie mam dodatków
a jak się wstawia zdjęcie?
blokuje po prostu nazwa wpisywanie kliknięcie myszki w pole
Czy ktoś wybrał zamiast sztabu darmowego 15 000 anty? Czy to w ogóle się opłaca brać sztab i pozostałe nagrody dodatkowe?
Czy ktoś się pojawił, że po aktualizacji pojawił się błąd?
Błąd polega na tym, że nazwa danej statku blokuje podczas wysyłania tablic na misję. Klikając w pole do wpisywania ilości nie da się wprowadzić bo blokuje nazwa.
Czy ktoś to też wskazał?
izaak Newton byl naukowcem kojarzonym z jablkiem
Tak zdajesz, trzeba podać imię i nazwisko
Nowa Fundlandia?
Chodzi o nazwy dwóch francuskich wysp.
Rzeczywiście takie jest, ale podejrzewam, że "wst
Faktycznie, pytanie może wydawać się nie precyzyjne ale gdybym podał więcej szczegółów było by znów za proste ktoś by powiedział. Chodziło o moment tuż po objęciu tronu. Mogłem jedynie dodać, że chodziło o stanowiska czy coś w tym stylu.
Odpowiedź: W 1576 roku tuż po objęciu tronu Batory pozbawił Stanisława Czarnkowskiego wszystkich urzędów.
Ponieważ czas minął to możesz zadawać a jeśli nie to zadam kolejne. Następnym razem będą bardziej precyzyjne i łatwiejsze.
ytanie jest kompletnie nieprecyzyjne,
Widzę, że spamów i obrażania ludzi się tu nie usuwa. Ok.
Chodzi o naukowca.
Gość jest często kojarzony z jabłkiem. Kto to taki?
czy to jest błąd czy celowe działanie?
Niby dlaczego ma to być celowe działanie?
Myślałem, że wszystkim zależy na aktualnej punktacji w statystykach, czy nie?
Chyba po 3 i tak wszystkie pkt są dodawane.
Od XXX wersji nie dodaje punktów zaraz po wybudowaniu tylko jak robiona jest jakaś akcja
No może tak ale dlaczego to nie jest naprawione?