Posts by KingRodmos

Jak w temacie.

Problem dotyczy uni Halley. Wiem, że nie dotyczy tylko mojego konta. Być może błąd jest zależny od daty założenia konta na serwerze.

Błąd występuje na komputerze i smartfonie, na różnych przeglądarkach, bez dodatków, czyszczenie ciasteczek nic nie daje.

Wg mnie błąd występuje w bazie danych.

Bez możliwości komunikacji z sojuszem nie da się grać.

Nick na Halley: Shaft.

unknown.png

Art Przywołuję Cię ponieważ błąd jest poważny i wygląda na błąd w bazie danych. Czy jest on znany w centrali i nad nim pracują?

Jak tankowałem benzynę premium 95* we wtorkowej promocji na Shellu, to ty tankowałeś mój zachomikowany dex.

Za dużo na głowie w realu i bum. Na dodatek w bagażniku zostawiłem pieczarki i banany. Jutro będą drugiej świeżości :D

*Jeszcze poniżej 8zł, bo po 7,97zł :D - Tak będę wspominał tego złoma.

Przyszedłem na Kalyke z Xanthippe, gdzie była ładowność sond. Używałem ich do farmienia, a przez jakiś czas również do przerzucania surowców. A gram w 100% eko.

Włączenie ładowności sond na Kalyke uważam za zły pomysł. Jest to bardzo rozwinięte universum, gdzie floty są ogromne. I dawanie flociarzom takiego ułatwienia i przewagi, aby mogli szybko przerzucać deu na moon lub lotkę, uważam za strzelenie sobie w kolano.

Jestem za tym, aby w ogóle nie było głosowania. Flociarze tylko na nie czekają, aby przeforsować opcję dobrą jedynie dla nich.